jrx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jrx
MemberTundub mõnus:)
Kõigil vapratrel soovitan proovida ka toorest peeti! Üllatavalt mõnus oli see.
jrx
MemberAryan mõtle ka millest sa räägid – ta võistleb nüüd kaaluklassidega alas ju! Seega ongi eesmärgid sellised!!!
Ei saa ma aru nendest inimestest, kellele enda kehamass A ja O on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Proportsioonid… suudan mõista… jõud samuti eriti funktsionaalne jõud… aga teha massist ja suurusest eesmärk omaette kui sa just proff kulturist, kes võistleb organisatsioonides ja võistlustel, kus klasse pole, siis jääb see mulle täiesti mõistetamatuks…jrx
MemberHmm… see võibolla vääriks eraldi teemat, aga kaks küsimust mis tekkisid praegu:
(räägin treeningujärgsest “normaalsest” lihasvalust)
Järgmise päeva valude vastu aitab kerge liigutamine. Kuidas see mehhanism toimib ja kas seda peaks tegema? Parandab verevarustust vigastada saanud kudedes? Midagi veel?
Kas oleks KASULIK võtta järgmine päev mingit valuvaigistit (diclophenac, ibuprophein?) – peaks ju need prostaglandiine alla tõmbama ja kataboolseid protsesse vähendama, lihaseid lõdvestuvad kui valu kaob, vereringe paraneb. Lisaks loomulikult inimese moodi enesetunde tagasi saamine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loomulikult REGULAARNE võtmine oleks halb maole jne, aga mõnikord?
Lisa:
Ja see piimhape on see, mis sul “kõva uhamise” ajal lihase “kinni” paneb, mitte see mis järgmisel päeval valutama ajab.
Huvitav kust üldse see müüt on tekkinud, et piimhape lihastes on see, mis järgmisel päeval need valutama paneb?
jrx
MemberMul oli üks sõber 16-aastasena 187 pikk ja ka umbes sama kerge. Tegi saali paar aastat ja peale seda aastaid muud sporditrenni ja nüüd on 22 ja 74 kilo sellist sitket lihast (rasvaprotsent masina järgi naturaalselt alla 5%). Tükk aega pole jõudu teinud, sest spordialas on kaalud, aga ilmselt mingi aeg liigub kaalus üles jälle jõutrenniga.
Nii et pole probleemi ja see kõik on täiesti võimalik!
jrx
MemberOot ja teises teemas oli su kava ja see, et alakeha ei meeldi sulle teha? Sellisel juhul ongi nõuanne, et pane see surumiste treenimine mõneks ajaks kõrvale, keskendu alakehale (kükk, jõutõmme) ja kuu-paari pärast tule surumise juurde tagasi.
jrx
MemberEbaproportsionaalsus on veel kõige väiksem häda. Alakehalihased on keha tugevaimad ning hindamatud keha stabiliseerijatena ja rasvapõletajatena.
jrx
MemberJah ja kuna KAKS eelmist postitajat seda veel maininud EI OLE, siis ma soovitaks vähemalt ühe korra nädalas aeroobset teha!
jrx
MemberHmm… mul on rasva% masina järgi 13, aga kõhulihased on näha… või mida te mõtlete “näha” ja “väljas” all? Pingutades või istudes või seistes… küürus või sirge seljaga?!?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahate lihtsalt kõhulihaseid siis janutage paar päeva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eelmiste võistluste jaoks pidin 3 päevaga 2 kilo alla saama (mulle eriti ei istu kaaluvõtmine) ja janutasin ning lupsti oli väga kena kõht. Viimati oli selline siis kui sügisel mingi haiguse ajal 66 kilo olin (praeguse 72 vastu). Eelmist lõiku loomulikult ärge võtke tõsiselt. Kohe kui kaalu võtma hakkasin jäin laks haigeks ka. Nõrgesta organismi ja tulemus käes. Võistluste ainsad kaks olulist matshi kaotasin. Nii et inimesed: ärge janutage ja näljutage ennast järsku vaid muutused toitumises ja treeningus tuleb teha tasapisi – saate paremad tulemused ja olete tervemad.
(Edit = Typo)
jrx
MemberKesse kodust õunamahla suhkruga rikub!?!?!?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jrx
MemberMa olen lugenud, et eriti silmas peab pidama suuri alakehalihaseid – et ikka jalad ja kann täiega pingesse. Naljaga pooleks (aga ainult pooleks) on öeldud, et see hemorroidipreventatsioon kah ja ise lisaks, et kui suurt raskust surud, siis väldid piinlikke helisid jõusaalis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jrx
MemberOkei, aga kust saaks osta korralikku sellist squatracki, millele saaks ka pingi alla lükata ja mis kannataks 200 kg raskust ja siis korralikku 20 kilost kangi ja vähemalt 160 kilo jagu kettaid?
jrx
MemberLiigne valgutarbimine võib küll näonaha ja üldse naha tuksi keerata. Siis ei tuleb korraks ära jätta ja proovida uuesti väiksema koguse ja vbla teise tüübiga…
jrx
MemberOeh. Oleks aeg, et keegi kirjutaks “keelatud ainetest”, nende klassidest ja nende mõjust ühe korraliku artikli Amazoni. Viimane post teeb lihtsalt kurvaks.
jrx
MemberMr. Y sa panid nüüd küll ühikutega puusse.
1000 Cal = 1 kCal, sinu tekstis on vastupidi.
Sellel Concept 2’l, millega ma sõuan on ka märge “cal”, siiski kui hulga järgi otsustada on tegemist kCal’idega.
Aga üldiselt ma olen kuulnud, et neid numbreid ei tasuks väga tõsiselt võtta ja pigem lihtsalt normaalselt trenni teha.
jrx
MemberNõus eelmise ütlejaga. Pakun et kui keegi viitsiks selle lehe tegijatele vastava noodi saata, siis saaks asi tehtud ka.
-
AutorPostitused