jrx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jrx
MemberTavaliselt on treeningkontekstis püramiid meetod korduste jaoks mitte harjutus! Seda mõtled või?
jrx
MemberMa ei saa aru ka mis värk on? Kas me peaks siis ise tegema otsingu ja sealt kopipaste siia ve? Kasuta otsingut on antud juhul normaalne nõuanne.
jrx
MemberJa-ah see on selle Concept 2ga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Standardiks olemine võimaldab hinnale veel natuke otsa surada. Aga selle Anttila variandi kohta ütleks ise, et proovimata mina küll ei usaldaks sellist osta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei tea ikka kui suur see vastupanu/koormus olla saab sellise masina peal ja kuidas selle liigutuse mugavus on.See “Body Sculpture” tundub Anttilast vähe etem.
jrx
MemberÜlevalt ribast rööriistad -> harjutustepank -> trapets.
Võid lüüa mitu kärbest ühe hoobiga ja tõukama hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jrx
MemberKas sa tee mingeid põrutavaid asju ka? Hüppeid või jooksu?
jrx
Memberjah, mul oli üleeile 100 Krooni ja ostsin 20Tk sõin ära ka. 30Min puhkasin ja ostsin 5Tk veel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ja siis olin rattaseljas tund pool, vähemalt midagi kadus ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõva mees! Äkki vahetad ala ja lähed hoopis selle kiiruse peale hot dogide söömise vms peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan et ma pean õnnelik olema, et minu puhul see ülesöömise variant nii kergesti kohukeseisust aitas üle saada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jrx
MemberVäga raske öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõlemad põlved valutavad võrdselt? Ei pruugi olla kõhre kulumisest – alati võib ka mõne sideme venitus olla ja kindlasti veel midagi…
Võibolla proovid kükile vahelduseks kükki kastile?
jrx
MemberConcept 2 on standard. Sellega ei saa mööda panna.
jrx
MemberHmm:) Kas sa küsid ka midagi või lihtsalt jagad meiega oma infot?
Igatahes ma sinu asemel sööksin ka peale treeningut väikese valgu.
jrx
MemberArvan, et tegid õige valiku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ära unusta korralikult liha süüa täna.jrx
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> @ Vend VähkTahtsin veel kord toonitada seda, et ükskõik mis kavaga on tegemist, et see oleks vähegi tulemusrikas PEAB see olemas raske ja inimesed peavad tahtma seda ise teha – s.t. on see tunni jaoks või vabatahtlik? Kui tunni jaoks, siis see kaotab enda mõtte ja las nad mängivad pigem jalgpalli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui see MINU teha oleks, siis praeguse hädise kehalise asemel (meil oli vist ühel korral nädalas 4×45 minutit läbi terve keskkooli) asendaksin ma selle 2×45 minutit kord nädalas toitumis- ja treeningteooriaga, mingid tunnid oleksid praktilised ja need kes endast vähegi hoolivad ja veel trennis ei käi läheksid selle tulemusena ise trenni või teeksid kodus
MemberNii – siin on nüüd kolm väga tähtsat küsimust:
1. Mis vahendid sul kasutada on? Kangid? Ergomeetrid? Hantlid? Lõuatõmbamispuud?
2. Mis osa on instruktoril? S.t. kas see kava peab olema selline, et annad paberil kätte ja inimesed teevad või on näiteks 3×45 minutit alguses instruktoriga, kes seletab kuidas harjutusi tuleb õigesti teha?
3. Kas tegemist on teoreetilise või praktilise ülesandega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? S.t. kas sul on seda vaja mingi koolitöö raames või hakkab keegi reaalselt ka selle kava järgi treenima?Minu arvates peaks see kava järgima paari põhimõtet: esiteks kuna tegemist on noortega, kellest mõned ei ole varem jõusaaliga kokku puutunud ning kuna tegemist on “üldfüüsilise parandamisega”, siis esialgu tuleks keskenduda väikestele raskustele (keha), suurtele kordustele kokkuvõttes ning individuaalselt tekkivast enda jaoks maksimaalsest jõu “outputist”. Hästi lihtne näide:
15 minutit sooja
Kava:
20 minuti jooksul tee nii palju seeriaid ilma puhkepausideta kui jõuad:
5 lõuatõmmet
10 kõhulihast
15 kükki
(skooriks on tehtud seeriate arv)
10 minutit oigamiseks-oksendamiseks-jahtumiseks.
Kokku 45 minutit.
Mida tähele tuleb panna on see, et inimene peab TAHTMA endast maksimumi välja panna. Seda esiteks ning TEISEKS kui ta enam mingit harjutust KUIDAGI ei jõua (näiteks lõuatõmbeid), siis esimene abinõu on harjutuse kergemaks tegemine – näiteks tõstetud või hüppega lõuatõmbed. Ning alles teiseks abinõuks on väike lisapuhkus. Tähtis on INTENSIIVSUS!
Ahjaa… selliseid “kavasid” peaks olema mitu erinevat ning neid peaks pidevalt vahetama.
jrx
MemberSee on Fazeri pagarite oma vist. On jah megalt hea. Kõrvitsaseemnesepik on ka hea:)
jrx
MemberPeale doonoriks käimist loengusse minemine on igal juhul mõlemal korral lõppenud esireast õppejõule näkku magamisega
MemberTugevalt sisetunde küsimus. Aga üldiselt samal päeval ei soovitata trenni ikkagi teha vaid korralikult magada, juua ja süüa.
-
AutorPostitused