jrx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jrx
MemberTäpselt.
Aeroobsest piisab, kui seda iga päev teha tund või rohkem.
Aga mõistlik oleks teha jõutrenni ja kasvatada lihast, mis kaloreid kogu aeg põletaks. Anaeroobne intervalltreening on ka hea vahend rasva põletamiseks.
jrx
MemberÜtle eelarve ja linn milles elad. Siis on lihtsam.
zwen see on see Tere täpiline eks? See on kunn
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jrx
MemberAga mitte siis kui sprindid sisse panna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu hetke ergomeetrikava (45 minutit):
5 minutit rahulikult soojaks (ca 120-130 pulss)
5 minutit kiiremini (ca 140-150 pulss)
5 minutit uuesti rahulikult
4 x 90 sek max pingutus + 90 sek hästi rahulik tõmbamine intervallid
5 min rahulikult
5 min kiiremini
5 min rahulikult
3 min kiiremini
Teen seda kolmandat ja viimast nädalat see nädal.
jrx
MemberEi kujuta ette, et käsivarte peal võiks olla nii palju rasva ja mujal mitte, et ainult käsivarsi peenemaks oleks vaja saada…
Aga jah… aeroobset… vastus on siin: Maratooner…
jrx
MemberNo see RATE on väga midagi muud ikka. Mind ei huvita pildid teistega kõrvuti ja mingi hindamine ja värki… Ma tahaks inimese nime peal klikkida foorumis kohe selleks, et teada saada miuke ta välja näeb, et linnapildis foorumijutt ja nägu kokku viia, mitte selleks, et biitsepsit imetleda…
jrx
MemberSeni kuni küsija vastab on minumeelest siin suht viljatu see vastuste andmine:)
Kui tal ikka 10’t kangi ei ole siis…
jrx
MemberÄkki ei ole üldse proteiine vaja veel? Sööks tavatoitu korralikult ja kui 50 üles rinnalt hakkab minema siis mõtleks toidulisade peale?
jrx
MemberMasinatulemusi võrdle enda varasemate tulemustega enda jaoks.
Teistega võrrelda tahad raskusi, siis kolm asja: rinnaltsurumine, kükk ja jõutõmme.
Kordusi siis sangpomm ja keha harjutused.
jrx
MemberSõudmisergomeetriga?
Igatahes: jah.
jrx
MemberSelliste asjade pealt ei tohi kokku hoida. Muidu seisavad sul nurgas lõpuks. Ise soovitan, et pane ikka natuke raha juurde ja osta pigem see “Body Sculpture” Anttilast…
jrx
MemberMa ei tea ma ise kyl seda süüa ei saa aga mu õde ajab seda kyl tihti näost sisse aga kilosid tal kyl juurde ei tule on nagu piitsavars teinePigem arvan, et tal vanus selline veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jrx
MemberSellepärast ongi minu arvates oluline suur varieeruvus harjutustes ja piisav puhkeaeg.
Näiteks mina ise plaanin teha nii:
Alustan väikeste raskuste ja suhteliselt suurte kordustega nii et nädalas üks päev teen kükki ja kahepäevase vahega teen küki variatsiooni või kükki sisaldavat harjutust (kükk kangiga ees, kükk kastile, tõukamine, rebimine) või jõutõmmet.
Siis lähen edasi nii, et suurendan raskusi teise päeva harjutustel, aga mitte kükil.
Siis suurendan progressiivselt küki raskusi, kasutades erinevaid kavasid – 5×5; 2×5; 3×3; 9×1 jne. ja teisel päeval kas kerge jõutõmme, tõukamine, rebimine või üldse mitte midagi.
Seda siis kuni saan kätte soovitud maksimumi (milleks võtan ilmselt 180 kg, 70 kg kehamassi juures, kui see tuleb “liiga kergelt”, lähen veel edasi).
Kui see käes, siis jätan raskusega küki täiesti välja ning jääb ainult jõutõmme ning tõukamine (eelkõige) ja rebimine ning aegajalt keharaskusega kükid intervalltreeningus.
jrx
MemberMinu arvates mingit oma wikit ajama hakata on mõttetu.
KUI pilt, siis ainult profiilis. Mul ei ole vaja, et teema laadimisaeg pikeneks sellepärast, et see kõikide vastanute pilte laeb.
jrx
MemberMis su eesmärgid on ja palju sa tavatoidust valku saad. Need on küsimused millele oleks mõttekas vastata enne kui soetad proteiini.
Kui eesmärgiks on jõu arendamine ja /või lihasmassi kasvatamine, sa teed mitu korda nädalas jõutrenni NING sa ei saa tavatoidust päevas kätte kogust 1-1.5 g proteiini kehakaalu kilogrammi kohta, siis on mõtet osta lisaks valgukonsentraati.
Midagi halba see sulle ei tee, lihaseid tuksi ei pane ja neere samuti mitte kui all mõnda olemasolevat tõsist häda ei ole.
Siin kuskil oli pikk jutt proteiinist ka…
jrx
MemberKükk tehtuna tervete jalgade ja korrektse vormiga ning mõistlike ja mõistlikult progresseeruvate raskustega tugevdab kõiki pehmeid kudesid, mitte ainult lihaseid. Ja paarikümne aasta pärast on hea olla.
-
AutorPostitused