jrx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jrx
MemberOldMan : Sa mõtled lahja kohupiima dieeti selles suhtes, et kui ainult seda sisse söön? Aga kui pea alati läheb see mul alla koos väikse jogurti ja müsliga, mis sisaldab madleid vms täispähkleid, siis ei tohiks häda olla ju…
jrx
MemberSee narkoinfo lehekülg on üks SUUR NALI.
Tahate adekvaatset infot, siis võtke mõni maksimaalselt aasta või paar vana inglisekeelne arstitudengitele mõeldud FARMAKOLOOGIAÕPIK. Ei viitsi? Seda ma arvasin. Siis ärge lahmige siin.
jrx
MemberLemon Whey on olemas
jrx
MemberRattasõit on küll turvaline ainult siis kui seda jõusaalis ergomeetri peal teha
jrx
MemberInfo jaoks Elustreening Eesti aga klubi Tallinnas on 3D Treening
Ja alati võib ka miskit sõnumiga minu käest küsida.
jrx
MemberMehed ma ütlen teile! Tegelege turvaliste spordialadega nagu ntx reegliteta võitlus! JA ma ei tee nalja. Teadmine, et sa võid viga saada vähendab ohtu tohutult. Kõige hullemad asjad juhtuvad nendes trennides kus ei ole eesmärgiks vigastada, aga kokku joostakse ikka hooga… korvpall, jalgpall… Ühel tüübil just läks kossu mängides neli alumist hammast. Mitu hammast meil trennis on läind? MITTE ÜHTEGI!
jrx
MemberMilles probleem extrance? “Kivist tahutud” lõug on mehelik ja karm ju
jrx
MemberErki Nool ei ole kulturist ka. Muude spordialade inimestel ei ole mõtet teha selliseid massiperioode nagu kulturistid teevad vaid teha selliseid, kus tsükkel on sellise iseloomuga, et rasvaprotsenti püütakse hoida paigal või koguni langetada ja lihasmassi kasvatada.
jrx
MemberLOL@Kinnine chat. Isegi avatud chatis pole piisavalt inimesi
jrx
MemberTreening samade eesmärkide puhul on sarnane. Lihtsalt raskused ja intensiivsus on alati individuaalne. Ainevajadus sõltub kehamassist – soolistest erinevustest pole kuulnud.
jrx
MemberMina olen enda msni foorumi profiilis avalikustanud. Kes juttu tahab puhuda see saab.
jrx
MemberMa ei tea kurupt.
Ma arvan, et kahe-kolme aasta jooksul võib “tavainimene”, kelle eesmärgiks ei ole profisport targalt toitudes ja treenides saavutada sama häid tulemusi “logus” jõusaalis, kus on olemas paar korralikku kangi ja sangpommi ja lõuatõmbamispuu ning süües palju tavatoidu valguallikaid kui käies tippjõusaalis kus on kõik masinad ja proteiinisheike ahmides.
Tuttavad Tartu maadlejad treenivad sellise kava järgi, mille järgi ükski kulturist ei treeniks öeldes, et see ei kasvata ju. Lisavalku keegi ei söö, aga kasvavad mis mühiseb. Ja nad on 20 ja vanemad ning enne ka just väga kondised poisid ei old.
Edit: tegelikult olen ma selles isegi täiesti kindel. Aga toonitan, et selleks peab olema ikkagi hea arusaamine jõutreeningust ja toitumisest, mida sul alguses kindlasti polnud.
jrx
MemberÜldiselt pean ennast õnnelikuks. Kuni keskkoolini sain hakkama pea, et ilma igasuguste vigastusteta ja nähtavate armideta näos. Küll lendasin rataste pealt ja jalgu lõhki aga murdu ei kunagi ja mis ned armid jalgadel ikka teevad.
Paar korda olen äärepealt silma välja kukkunud, aga need on läinud sentimeetriga mööda ikka.
Poes töötades lõikasin papinoaga pöidlal tüki otsast ära ja pöidla külje sisse 5 õmblust. Ainus õmblemine siiani.
“JUMP”’i mängides hüppasin nii uhkelt et maandusin tagumikule asfaldi peale ja käe panin ka loomulikult alla siiamaani ranne valutab vahel.
Kui olin 1,5 kuud trenni teinud siis tuli mingi paks idikas trenni, kes hakkas mind ja treenerit õpetama ja tagatipuks liigutas end väga kiiresti siis kui pidime rahulikult harjutama mille tagajärjel ta oma suure kerega mul end üle jala ja varvaste rullis nii et terve krempel paiste läks. Murdu ei olevat olnud, aga suur varvas ei liigu mul liigesest siiamaani ja sellest on 2,5 aastat möödas. Tänu sellele saab see kogu aeg uuesti dämmi ka.
Kõige hullem ja nõmedam asi seni on põlv, mis ilma mingi vigastuseta 1,5 a tagasi lihtsalt valutama hakkas ja paiste läks. Ja siis valutas 3 kuud jutti nii et vahepeal ei saanud käiagi. Arstid laiutasid käsi ütlesid, et pehmete kudede vigastus ja et fastum geli. Siis hakkasin vaikselt trenni tegema ja läks paremaks. Aga siiamaani valutab vahel ja ma ei saa joosta sellepärast. Järgmine päev muidu valu sees jälle. Ja vahel valutab kükke tehes ja poksides ja järgmisel päeval…
Eelmine kevad läks kämblaluu… üks tüdruk lõi jalaga käe pihta
jrx
MemberNo päevas 50 krooniga ja mitte Tallinnas elades peaks saama juba väga kuninglikult ära elada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päevas pakk kohupiima ja karp kodujuustu mõlemad pool korraga ja kohupiim koos müsli ja tilga jogurtiga ja kodujuust koos rukkileiva ja porgandiga näiteks. See on juba neli head toidukorda, mille peale läheb max 25 kr. päev. Ülejäänud 25 kr. eest saad korraliku lõunasöögi ja ühe toidukorra veel.
jrx
MemberFlood control on väga oluline ka selleks, et kogemata topeltposte ei teeks inimesed. Ja selleks, et pahad botid või inimesed ei saaks foorumit umbe spämmida.
Kuigi minu arust on see haige, et see kehtib muudele asjadele ka peale “postita”. S.t. kas ei saaks flood controli progeda nii et näiteks “muuda” funktsioon ja “vaata uusi postitusi” oleksid ilma selleta?
AutorPostitused