jrx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jrx
MemberSuur kannikalihas, reie nelipea ja kakspealihas.
jrx
MemberSee Supersize Me ei ole üldse teema siin!
Eskimod ja muud sarnased põhjarahvad on talveajal ainult rasvade ja valkude peal…
jrx
MemberOldMan, aga kas pole mitte nii, et süsivesikud ei ole “asendamatud” toiduained s.t. keha suudab valkude ja rasvade olemasolul sünteesida kõik vajalikud süsivesikud, mida süsivesikuid nõudvateks protsessideks vaja läheb? Ning reziimid, mil keha tarvitab esmase energiallikana süsivesikuid, pidi saama dieediga teatud määral “ümber programmeerida”?
Lihtsalt küsin ja arutan – ise ei plaani kunagi süsivesikutest toidus loobuda.
jrx
MemberSest sigarett ongi eestikeeli tavaline suits, mida ikka tõmmatakse alla
jrx
MemberArnold kah ju minu teada nooremalt ei suicetand, siis kui juba vorm käes, siis… ja üldsegi kas ta suicetas, rohkem ikka tõmbas sigarette ja neid ikka alla ei tõmmata.Eäää… tead ka ikka suitsetamisest midagi või?
jrx
MemberEsimene ja kõige sellisem otsesem asi mis juhtub on see, et jääd kiudainetevaegusesse. Muus suhtes on andmed vastukäivad
jrx
MemberAitäh. Siirad jutustused oma kogemusest, mitte kokkukogutud faktid ongi need, mis annavad foorumile väärtuse.
jrx
MemberNo siis on hästi.
Aga sexyerile ütleks seda, et tuua narkootikumide teemal enda väidete kaitseks artikleid, mis on avaldatud aastatel 75 ja 80 ei ole just kõige veenvam võimalus
jrx
MemberMilline su hetkevorm on ja mida sinna maratonile saavutama lähed?
jrx
MemberAA: Näita mulle narkarit, kes enne kanepit ei olnud proovinud suitsu ja alkoholi?
Ja üleüldse… võtame veel midagi lahedamat – näita mulle narkarit, kes enne seda kui ta narkomaaniks sai ei oleks söönud shokolaadi! Shokolaad on hüppelaud narkootikumidele?!
Näita mulle steroidipanijat, kes enne ei oleks käinud jõusaalis? Jõusaal on hüppelaud steroididele?!?!
See, et kahe asja vahel on korrelatsioon (kanepi tarvitamine ja hilisem narkomaania ntx) EI TÕESTA põhjuslikku seost.
jrx
Memberja see rasv on HEA rasv
jrx
MemberAA – tunnen tõesti kaasa, aga siin on väga mitu võimalust – su sõber tarvitas muid aineid ka või tegi näiteks LSD’s leotatud kanepit. Su sõbral oli varem juba depressioon. Ainult kanepit saab suitsiidis süüdistada statistiliselt palju vähem kui alkoholi…
jrx
Memberjrx
MemberVaata sass, see on sellepärast, et kohalt rasva kaotamine e. “spot reduction” on müüt. Kui su rasvakamber on kõhu peal, siis kõhulihaste tegemisel on selle vähenemisega vähe seost. Rasv väheneb kogu keha pealt ühtlaselt järjekorras tavaliselt nii, et kuhu esimesena tuleb, sealt viimasena läheb. Seega pekipõletuseks on olulised vahendid aeroobne treening ja anaeroobne intervalltreening, mis rakendaks alakeha suuri lihaseid, mi on kõige paremad pekipõletajad ükskõik kas su rasv on kõhu peal või otsa ees.
jrx
MemberKuna mul ei ole mitte mingit motivatsiooni tõlkida mitut lehekülge kuskilt farmakoloogia õpikust siis annan teile paar linki. Kõike ei pea lusikaga söödetud saama, sellist keerulist teemat kus palju emotsioone mängus võiks ka ise uurida:
Hea raamat, kust ilmselt midagi saavad ka need, kes ei ole kunagi arstiteadust vms õppinud (keskkooli bioloogia läbimine tuleks siiski kasuks): Dale, Ritter, Moore jt. “Pharmacology” …misiganes väljanne siis kätte satub – otsige 4ndat 5ndat.
AutorPostitused