jrx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jrx
MemberKuidas oleks kui teeks enne ühe ühise trenni, misiganes vormis see jätkuüritus siis ka on?
jrx
Memberma ARVAN (s.t. ei tea), et nendel Paide võistlustel küll keegi passi ei küsi.
jrx
MemberHehe, eks see sõltub kohast ka. LINN on üks suur määraja.
Kui külastajate järgi vaadata, siis tuleks sinna mingi naljakas seltskond
jrx
MemberMängi raskustega ka rohkem – leia võimalus, et miinimumraskus mille sa juurde paned EI oleks 5 kg (ehk 2 2,5 kilost ketast või kaks lukku).
jrx
MemberLaktoosi intolerantsus võib olla. Ja see on teatavasti geneetiline.
jrx
MemberHehe:) See sõltub kõik mis eesmärgid on. Sul läks postituses muidugi kaks korda “kiiresti” aga noh eks kõik saavad aru. Põhimõtteliselt selleks, et keha oleks energiaga hästi varustatud, siis see enne trenni aeglased ja peale trenni kiired süsivesikud üldtõde kehtib (valkudest rasvadest üldse ei räägi praegu).
jrx
MemberÜletreenigu sümptom on see kui on tunne et TÄNA ei viitsi trenni teha. Küsimus oli et täna ei viitsi ROHKEM trenni teha. S.t. minu jaoks tundub see just nagu tahtjõuprobleem trenni lõpus, et korralikult lõpetada.
jrx
Memberkossar: ausalt ve
jrx
Memberjrx
MemberVahel aitab mõte, et ah suva, teen veel selle “ühe” harjutuse ära… Ja siis teen midagi eriti korralikult.
jrx
MemberEdit = Mõttetu post. Andke andeks
jrx
MemberPanin sinna teemasse ka oma küsimused, sest minu arvates ei vastanud see kummalegi. Esimene siis järgmisel päeval tehtavate kergete seeriate kohta ja teine valuvaigistite kohta.
jrx
MemberÜhes teises teemas küsisin ka!
Kuidas suhtuda valuvaigistitesse?
Mittespetsiifilised kerge põletikuvastase toimega valuvaigistid nagu nt. diclophenac ja inbuprophein peaks aitama lõdvestama lihast, tõmbama alla prostaglandiine jne seega vähendama kataboolseid protsesse?
Loomulikult iga kord järgmisel päeval või peale trenni valuvaigistit võtta oleks natuke ekstreemne ja keeraks ilmselt mao tuksi (kuigi vähe pole neid inimesi kes ntx peavaludega õgivad neid nagu kommi), aga kui on ikka treeninguga niivisi töötatud, et mingi lihas on nii kange kui kange?
Ja kuidas “töötab” ning kas tegelikult töötab see, et järgmine päev kerge raskusega paar seeriat peale teha? Subjektiivne kogemus ütleb, et kangust lihases ja valu võtab see vähemaks kui esimene piin ületada… aga tegelikult?
jrx
MemberOldMan? Teised kunnid ja bossud äkki saate mu küsimustele vastata – uut teemat pole vist nagu mõtet teha?
jrx
MemberHelmps: ma olen seda suht vähe teinud ja minu esimeseks eesmärgiks ei ole mitte rasvapõletus vaid anaeroobse töövõime tõus, aga teised, kes seda soovitavad, need vannuvad selle nimel:) Igasuguseid artiklitoestust on ka, aga hetkel ei viitsi otsida. Proovi. Tulemused pidid üsna ruttu tulema.
Edit: siin on terve kava juurdekäiva jutuga. See mille ma enne panin on siis “phase 1”
AutorPostitused