Skip to main content

jrx

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 4,486 through 4,500 (of 4,915 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Minu treeningplaan #75760
    jrx
    Member

Selles suhtes pole muret – arvan, et mul on piisavat kogemust, et enda keha kuulata ja kui tuleb puhkepäeva tahtmine, siis lihtsalt võtan selle. Lisaks on teisipäev ja neljapäev sellised, et kui olen väsinud, siis ka edasijõudnute trennis liigutan lõugu põhiliselt või eriti äärmuslikul juhul lähen koju puhkama.

Aga aitäh kaasa mõtlemast ja kui on vastupidist nõu, siis kuulan heameelega!

Esimesed muljed kavast on sellised:

Kükid alusele on ikka ERITI kunn harjutus. Ma ei tea kus mu silmad seni on olnud, aga viimase 2 nädala jooksul olen vaadanud videosid ja lugenud mitmeid artikleid, kus räägitakse just selle harjutuse kasulikkusest ja eelistest võrreldes täiskükiga. Ühtlasi sain gluteus maximused kenasti kergelt valusaks (uudne tunne minu jaoks), mis näitab, et tegin kõik õigesti.

Olen leidnud enda kõhulihaste harjutuse. Ja see on kaldpinnal kehakõverdused ketas käes. Pikalt olen otsinud, proovinud igasugu variante keretõstetest, jalatõstetest, aga ükski pole nagu “see”. Ketast hoian pea kohal või pisut tagapool käes ca 15 cm kõrgusel peas – ei kõhu peal ega kukla taga tundunud jälle “õige”. Proovin võimalikult vähe petta s.t. hoida pea suhtes ketas kogu aeg ühes punktis. Ainus miinus on see, et kui proovinädalal tegin 3×15 15 kilose kettaga ja kõik oli hea, isegi kerge, siis esimesel õigel trennil tegin 4×15 20 kg kettaga. Oli mõnus raske tegemine ja kõik oli hästi, aga nüüd on juba KOLMANDAT päeva kõhulihased valusad. Kõik kõhulihased – mis näitab, et läks jällegi asja ette aga natuke liiga palju.

in reply to: K: millist sõudetrena?ööri osta? #75758
    jrx
    Member

Mis suhtes ebamugav? Ergomeeter on ergomeeter ju… kuidas ta ebamugavam saab olla kui teised?

in reply to: Randmed/käsivarred #75691
    jrx
    Member

Aga samas kui suuri raskusi tahad tõsta, siis on see ikka väga oluline. Minu jõutõmbemax on täpselt sama palju kinni haardejõu kui selja taga. Mõlemat pean arendama enne kui maksimumi parandada tahan.

in reply to: 30 000 kalorine võileib #75689
    jrx
    Member

Ka ei usu, et päris 30 000 täis tuleb. Nagu ta ütles läks tal 15 tundi, et see ära süüa. Kuigi ausalt minu terve mõistus ei saa aru MIKS peaks keegi tahtma midagi sellist üldse süüa.

in reply to: Foorumi külastajate kokkutulek! #75682
    jrx
    Member

Staadionis trenn ja pärast Pirogovi piknikule

in reply to: Randmed/käsivarred #75600
    jrx
    Member

Ranne ja käsivars saavad kõvasti vatti ka selliste harjutuste juures nagu näiteks jõutõmme ja tõukamine, lõuatõmme. Ise spetsiaalselt rannet ei tee, sest tunnen, et veel pole vaja – aga mul saab see niikuinii sporditrennis koormust kogu aeg. Mingi hetk ilmselt tuleb hakata köit ronima, aga see spordispetsiifika rohkem.

in reply to: Doping #75669
    jrx
    Member

See on üks põhjuseid, miks mulle meeldivad kahevõitlusalad. Kuna tegemist on NII mitmekesiste aladega, siis dopingust saadav potentsiaalne kasu on väiksem kui puhtalt jõu/vastupidavus/kiirusaladel. Seega ka kasutajaid vähem, kuid loomulikult ka neid on.

Lihtsalt kellelegi huvitavaks teadmiseks, et suurimates Jaapani MMA (mixed martial arts e. väheste reeglitega vabavõitlus) showdes (Pride; K1) on “pisteline” kontroll, mis pigem on suur nali ja seda on näha ka. Siiski on enamuses ikka võitlejaid, kes ilmselt on puhtad.

USA’s käib testimine spordikomiteede reeglistiku järgi nagu muudel spordialadel ning UFC’s (Ultimate Fighting Championship) on paar venda vahele ka jäänud.

Brasiilias ei kontrolli keegi midagi ja paljud pidid tegema

in reply to: minu öhtune toit…. #75659
    jrx
    Member

Muide kahes kiivis peaks olema umbes NELJAkordne C-vitamiini päevanorm

in reply to: minu öhtune toit…. #75656
    jrx
    Member

Mulle tundub täitsa hea.

in reply to: ületreeningu võimalus…jälle #75655
    jrx
    Member

in reply to: Foorumi külastajate kokkutulek! #75654
    jrx
    Member

Tartus loomulikult

in reply to: muutused lihastes #75569
    jrx
    Member

Veekaotusega koatad ikka ainult vett

in reply to: Baasharjutuste sooritamine suutlikuseni #75568
    jrx
    Member

Hea tsitaat on selle kohta: “Train to failure and you are teaching your body to fail!” Kui eesmärgiks on max jõu arendamine, siis ma arvan, et see peab kindlasti paika.

in reply to: Mul siis selline #75555
    jrx
    Member

Valgu piisav söömine ja õige treening ikka aitab parandada!

in reply to: Kava #75551
    jrx
    Member

See on ikka osa kavast eks? Teed ikka muid asju ka peale rinna?

Viewing 15 posts - 4,486 through 4,500 (of 4,915 total)