jrx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jrx
MemberValminud on ka Bikiini Fitnessi FitCamp 2013 esialgne päevakava!
10.00 Äratus
10.00-12.00 Hommikune meik-up, soengu tegemine. Avastamine, et pole mitte midagi selga panna ja pikk riiete valimine.
12.00-12.01 Hommikusöök apelsinimahlas leotatud vatitupsud ja 3 kapslit FASTi Burnerit.
12.02-13.00 päevitamine
13.00-14.00 trenniks riiete valimine.
14.00-15.00 ühistrenn ZUMBA
15.00-16.00 trennijärgne pesemine, näo pähe tegemine
16.00-16.10 Õhtuoode 30g Protein Puddingut ja 1 pudel rohelist Fatburnerit
16.10-17.00 Õhtuseks tegevuseks näo pähe tegemine, riiete valimine
17.00-20.00 Koolitus: “Shoppamise ABC” kohalikus külapoes(hiljem nädala jooksul ka väljasõit lähimasse butiiki)
20.00-20.05 Õhtusöök. Üks sidrun.
20.05-21.00 Ühine õppevideo vaatamine. Grey Anatoomia, Seks ja Linn, Ameerika Supermodell vms
21.00-23.00 Vaba aeg. Õhtune kuulujuttude rubriik. Räägitakse, kes mida kuulnud oli, kes mida päeva jooksul kuulis ja kes mida järgmisel päeval usub kuulvat.
23.00-00.00 Ettevalmistused magamamainekuks. Peegli ees keerutamine ja toanaabri usutlemine “Kas ma olen sinu arvates paksemaks läinud?”
00.00 Öörahu.
It’s funny because it’s true?
jrx
MemberUudiseid palju ei ole. Eestlastel, kes läksid Leetu Balti meistrivõistlustele BJJ’s õnnestus küll osaleda väga edukalt, aga kommentaar oli tõesti, et see oli halvima korraldusega võistlus, kus nad eales osalenud. Seega ise ei kahetse grammigi, et sai tehtud otsus koju jääda kuna esmaspäeva hommikul peale seda pidin Tallinnas juba ühte koolitust löbi viima.
Nädal ongi möödunud töötähe all, enne suvepuhkust vaja mitmed lahtised otsad kokku sõlmida. Teisipäeval käisin jälle jooksmas, reie tagakülje DOMSist olen vist nüüd kolme korraga lahti saanud. Kui järgmisel nädalal jooksud pikemaks lähevad, katsetan FAST Intrat ENNE jooksu (praegu on hommikujooksud lihtsalt poole liitri vee pealt ja hommikusöök peale jooksu).
Kehakaal hetkel kõigub 73-74 vahel, järgmisest nädalast hakkan vaikselt selle alandamisega tegelema läbi kergelt reguleeritud toitumise taas.
Laupäeval 1. juunil on Tallinnas Sisekaitseakadeemias MMA võistlus amatööridele – 3D Liiga. Tulge vaatama! Ise saan taas täita nii treeneri, kohtuniku kui kätesiduja rolli. Pealtvaatajatele pilet ainult 2 eurot.
P.S. Mul on hea meel näha, et mu blogil on kohe-kohe täis saamas 50 000 külastust. Ilus! Tänan lugemast!
jrx
MemberTägimine oleks suht mõttetu – alafoorumid on meil ju selle jaoks.
jrx
MemberKõik kalorid loevad ja toimivad.
Makrode ja alkoholi energiaks tegemise teed pole asi, millest rääkida. Neid jutte soovitan mitte kuulata.
Dziisas! Sinuga ei ole ju millestki rääkida, sest sa üldse ei loe / kuula. Põlevkivis on kaloreid / energiat – see ei tähenda, et inimene põlevkivi söömisest paksuks saaks minna!
jrx
MemberKuule Low Protein, jää oma liistude juurde – (puhtast) alkoholist saadud kalorid ei loe, sest keha ei oska alkoholist rasva teha.
Loeb see, et alkoholiga hakkama saamine on kehale ekstra stress + paljud joogid sisaldavad lisaks alkoholile ka suhkruid + inimesed magavad vähem ja halvemini + söövad joomise ajal rohkem.
jrx
MemberNLP: teise lõigu esimene lause.
(Jah, Wikipedial on omad puudused, aga tegelt on see siiski kokkuvõtteks kõiges päris hea v.a. väga äärealadel ja marginaalsed erinevaid huvigruppe omavad asjad. Psühholoogia ja NLP ei ole nii äärealane)
jrx
MemberMa ei püstita ka spordis eriti eesmärke. Aga NLP’ga pole sellel nüüd küll mingit pistmist, sest NLP on pseudoloogia, millel pole mingit teaduslikku alust.
jrx
MemberMinu andmetel Viljandis hetkel MMA’d ei ole – võtke hakkajate punt kokku ja kutsuge regulaarselt Tallinnast-Tartust treenereid külla ja nii lähebki lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jrx
MemberOkei ma proovin midagi konstruktiivset öelda – lihastreening ülakehale, tasakaalus tõmbavad ja suruvad harjutused peaks andma ülakehale lihasmassi juurde isegi siis kui see tuleb raskesti. Ideaalselt võiks teha seda sellel ajal kui kaalulangetusdieedi peal ei olda. Juurde võiks ka jalga teha, aga väiksema mahuga.
jrx
MemberSee on praegu suht räige. Rasvu on vaja ka!
jrx
MemberJooksuhooaeg avatud. Olen juba pikka aega edasi lükanud jälle jooksma hakkamist – viimati eelmisel suvel. Arvestades, et plaanin oma kaaluga natuke madalamale liikuda (seada stabiilne punkt natuke madalamale kui see viimastel aastatel on olnud) on jooksmine päris hea abimees. Lisaks sellele ei ole mu aeroobne võimekus kindlasti nii hea kui võiks olla, et minu võitlusstiili juures maksimaalselt efektiivne olla.
Õnneks eile taas järgmisel nädalal matši tegev MMA amatöörvõitleja Alar, kes on tohutu IGASUGUSE spordi fanatt (edukad tulemused sangpommispordis, MMA’s, jookseb nagu loom jne) ütles eile peale poksitrenni, et lähme hommikul jooksma. Peale pikka vingumist (või täpsemalt öeldes, peale tugevat sisemist tungi leida sada vabandust ja vinguda) ütlesin lihtsalt, et hea küll lähme siis.
Alustuseks rahulikul hommikul kell 9.00 umbes 9 kilomeetrit. Oma kodust Ihastesse ja tagasi. Aeg oli umbes 50 minutit ja tempo selline, et ajasime Alariga juttu maast ja ilmast – pole paha. Loodan, et suudan sellest taas regulaarse harrastuse teha.
jrx
MemberBalti meistrivõistlustele jääb seekord minemata! Muud tööd tegemised, ei luba 14 tundi autosõidu alla panna ja võistluste eelkorralduse suhtlemine on nii puudulik, et ei taha riskida võimalike sekeldustega kohapeal. See-eest saab tehtud tõsine treeningnädalavahetus, sest juba 1. juunil (lastekaitsepäev) on Tallinnas MMA võistlused amatööridele – 3D Liiga ning minu klubi võistlejad, kellel nurgameeskonnas olen tahavad viimast lihvi saada!
jrx
MemberCrossfit ei ole parim aeroobse võimakuse tõstja. Jalgpall võibolla aitaks vms sportmäng, mis kaua kestab?
jrx
MemberMa soovitan korralikult järgida oma toitumis- ja treeningkava ning samal ajal analüüsida kas, miks ja kuidas see sinu jaoks toimib.
jrx
MemberMõtle nüüd hoolega, kas 0,1% rasvatu maitsestamata kohupiim ikka on midagi, mida saab 0,1% vaniljemaitselise kohupiimaga asendada.
-
AutorPostitused