jrx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jrx
Memberkui juba korra rutiinist kõrvale kaldun, siis võin arvestada sellega, et ülejäänud päev ka mokas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt sellised veendumused on need, mis panevadki seda skripti üha uuesti ja uuesti oma käitumisega kinni(s)tama. Probleem ikka psühholoogiline
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 16, 2013 at 9:53 e.l. in reply to: Klassikalise jõutõstmise 1. Maailmameistrivõistlused – Alex Edward Raus- maailmameister ja mitu maailmarekordiparandust! #345116jrx
MemberI for one welcome our new powerlifting overlords!
RAUS PRESIDENDIKS!
jrx
MemberAga kui olen 17 ja ise toitu koju ei osta.
Kas vanemad ei mõista su soove ja eesmärke ja ei ole nõus aitama? Kas nemad on normaalkaalus?
jrx
MemberKas on juba teada, millal uued suvised Pudding’u maitsed Eestisse jõuavad?
jrx
MemberMulle tundub, et võibolla on “tavapäeva” defitsiit natuke liiga suur.
Teiseks – probleem on ju psühholoogiline. Mida tähendab “Kui läheb esimene tükk, siis läheb kogu kook?” Selles mõttes, et silme eest läheb mustaks ja ärkad 15 minutit hiljem siis kui kook otsas?
Ilmselt mitte.
Seega eksisteerivad seal ikka ju mingisugused mõtted ka protsessi vältel. Proovi neid mõtteid vaadelda ja hinnata – kasvõi näiteks see mõte: “Alati tekib probleem, et ma ei suuda piiri pidada!” – tõesti? Mitte kunagi ei ole sa oma 17 aasta jooksul suutnud magusasöömist peatada varem kui siis kui kõik otsas? Äkki ikka leiad mõne eraldi ka. Ja kui leiad, siis kaotab see reegel natuke oma jõust, annab subjektiivset kontrolli natuke tagasi.
Proovi kõrvalt vaadelda, mis peas enne söömasööstu toimib, selle ajal ning pärast… küll nii saab jälile.
jrx
MemberAbsoluutselt polnud paha tuju – ma ju ütlesin, et KANGILE ROHKEM KILOSID PANNA või et tiss rohkem punnis oleks (kusjuures seda aitab ju 2x kuus treenimine veel vähem kui esimest). Kui jõutõstmine on eesmärgiks, siis loomulikult ei tasu rinnaltsurumist kavast välja võtta.
jrx
MemberNo see 2x kuus surumist teenib ainult seda eesmärki, et saab kangile rohkem kilosid panna ja võibolla tissi natuke rohkem punni – kui see on eesmärk omaette, anna minna.
jrx
MemberNo füüsiline pool kukkus seal mul kohe tagantjärele – ega halva tuju ja halva une pealt head sooritust ei tule. Hämmastav kuidas lihtsalt kõik hakkas nii õnnetu tunduma, hoolimata sellest, et paar päeva enne oli kõik täitsa lill. Lihtsalt taastumisse lõikas räigelt sisse.
jrx
MemberVaatasin taas üle ja krt, sul on metsikult hea koormustaluvus ikka. Enda eksperimenteerimine IF-ga viis ikka sinna, et see oli väga tore, siis kui treeningkoormust peal ei olnud, aga nii kui 1-2 rasket trenni päevas hakkas tulema, siis oli paari päeva jooksul tulemuseks häiritud uni, kõikuv meeleolu “the wheels started to fall off the wagon”.
Aga eks see ongi individuaalne…
juuni 12, 2013 at 11:43 e.l. in reply to: Parim aeroobne trenn, mida saaks teha nii noores kui vanas eas #344962jrx
MemberMoloM, ei usu, et smuki seda päris nii mõtles. Eks passiivus ja saasta söömine on jah üldiselt tervisele halb.
Eeelolev kommentaar variatiivsuse kohta oli päris hea.
jrx
MemberRait, mis su eesmärgid on? Äkki tasuks mõneks ajaks rinnaltsurumine üldse kavast välja vistata:)
jrx
MemberOijah… misasi see üldfüüsis on? Mida sa täpselt oma kehast tahad / sellega teha tahad? Selles mõttes, et mida sa tahad, et su keha oleks suuteline tegema?
jrx
MemberÜks kindel märksõna: Inverted Row e. tagurpidi kätekõverdus.
Tein märksõna: PLANK.
KINDLASTI väldi rinnaltsurumist.
jrx
MemberKa Tyson ei ole minu teada endast lühemaga vist võistelnud vähemalt mitte profina

Point. Kahjuks või õnneks mina ei ole Tyson.
juuni 11, 2013 at 8:19 e.l. in reply to: Parim aeroobne trenn, mida saaks teha nii noores kui vanas eas #344902jrx
MemberKepikõnd.
Tegelikult ikka jooksmine. Aga see eeldab mõõdukat lähenemist, õiget tehnikat ja sobivat rada.
-
AutorPostitused