jrx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jrx
MemberHuu… kas eestikeelne on kindel tingimus? Ma pole eestikeelsetes materjalides eriti kursis muuga kui “Võit…” seeriaga.
jrx
MemberVast saite sõbralikust irooniast aru…tundlikud kaklejad:)
Kunagi ei või teada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Internetis ridade vahele kirjutamine ja sealt lugemine on äärmiselt lõbus, aga kui blogil on laiem lugejaskond, siis ma ise proovin siin kõik võimalikult selgeks teha, mida öelda tahan ja mida me teeme. Eks see on selline avalik MMA kui spordiala promo ka ju ja tahangi rõhutada, et see on ikka omamoodi mitmekesine spordiala oma spetsiifiliste nõudmistega. Ei saa võtta sportlik vabavõitleja ei kulturisti ei jõutõstja treening- ega toitumiskava üks ühele.See öeldud – ma tegelikult usun, et JÕUtreeningus on ikka jõutõstmise ja kulturismi meetodid kesksed ja kõige aluseks. Eriala on ikka eriala ning igasugusesse jõuharjutustega eriala matkimisse ma väga ei usu.
Iseasi kas kuipalju ja mis hetkel peaks konkreetne võitleja tegema JÕUtreeningut.

jrx
MemberEhk mingit lühemat kokkuvõtet?
Su ainus vabandus on see, kui sa inglise keelt tõesti ei oska.
astasel juhul – plaanid muuta oma kehakompositsiooni. Plaanid muutuseid, mis positiivselt (või ka negatiivselt) mõjutavad TERVET sinu elu. IGAT TUNDI selles. Ja sa ei viitsi ise mõningaid lehekülgi lugeda? Kui jah, siis ma oleks ka skeptiline pikemaajaliselt nende muutuste võimalikkuse suhtes.
jrx
MemberIgatahes mingit psühhoteraapilist sekkumist oleks vaja, et saaksid stressi taseme kuidagi ohjesse.
Ma arvan, et sellega võib natuke oodata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei ole hetkel siin niiväga midagi erilist, et mees ise ei võiks enesega hakkama saada.(Ütlen seda inimesena, kes pigem üldiselt soovitab inimestel rohkem teraapias käia kui vähem).
jrx
MemberMa soovitan eestisse naastes ka lisaks jõusaalile mingit huvitavat ja/või mängulist ala, mis endale meeldida võiks (ekstreemspordialad, sportmängud, võitlusalad vms).
jrx
MemberKas kamp mehi, kes kuuluvad rubiiki “nad jätavad iga kord ‘jalapäeva’ vahele” .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kamp mehi, kes treenivad selleks, et hästi võidelda, mitte selleks, et jalad suured paistaks.

Jon Jones – maailma parim poolraskekaallane. Paljude meelest juba võibolla parim võitleja hetkel üleüldse või keegi, kellel on kõvasti potentsiaali, et olla tulevikus kõigi aegade parim võitleja. Kuidas jalapäevaga lood on? Ja veel olulisem küsimus – mis vahet seal on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Kui nüüd tõsiselt rääkida, siis meie pildil on neli meest, kellel kõigil on individuaalne lähenemine jõutreeningutele. Jala jõust võitlusolukorras kellelgi puudu ei tule.
jrx
MemberMaapähklivõist soovitan PRISMASt saadavat Soome oma (orava pildiga).
Koostis: 100% maapähklid. Punkt. Sinna võid maitseks ise soola ja/või suhkrut lisaks panna.
Ise ei pane. Söön seda juustuga, moosiga, banaani ja moosiga (imehea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jrx
MemberMida sa nüüd ajad? Hakkasid end süstima v?
Õnnesoovi puhul rakendame süütuse presumptsiooni, aga jauramise võiks minu blogist kuskil mujal hoida. Palun moderaatoril minu käesolev ja 1 sellele eelnev postitus kustutada.
jrx
MemberKas sulle maapähklivõi maitseb / maitseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?jrx
MemberKas see muutus on tõesti tulnud ajaga / tööga? Üldiselt ei ole eriti ühelgi naisel rinnad ideaalselt identsed
MemberHärrad ja prouad blogilugejad. Ma vabandan oma viimaste päevade sõnaahtruse pärast siin foorumis.
Mul on natuke tegemist oma päriselu korraldamise ja sellest eheda rõõmu tundmisega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ma soovitan lugege MMA tiimi treeningblogi Pärnust suvelaagrist, kuhu mul see aasta õnneks (selles mõttes, et midagi palju olulisemat ja tähtsamat tuli just sellel ajal vahele) minemata jäi.
LINK blogile Raskesport.ee foorumis. Laagris on kindlasti vahva ja head lugemist küllaga.
Tegelikult parasjagu tundub, et olen eluga kohanemas nii et eks hakkan taas kirjutama ka.
Post Scriptumina täiesti aus ja siiras kommentaar FAST toodangu promoks: haiglas olles kulusid FAST eelsegatud Recovery & Protein kokteilid täiesti hindamatuna ära. Ja seda mitte mulle
MemberÕige jooksutehnika on alati üle pöia jooksmine.Kõige effektiivsem ning liigeste sõbralikum on POSE METHOD jooksustiil.
Kõiksugused pehmendava jooksutallaga pastlad õpetavad valesti jooksma.Kõige parem oleks üldse paljajalu joosta.
On tehtud päris kobedaid uuringuid, mis näitavad, et POSE meetodiga ei saa nii kiiresti joosta kui “tavaliselt tossuga”. Teatud põrutust, aga on tõesti vähem.
(Olen jooksnud ja jooksen ise nii tossudes kui Fivefingersites).
juuni 25, 2013 at 1:01 p.l. in reply to: Toidukordade sagedus, valgu kogus, imendumine ja mõju #345432jrx
Memberhttp://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23703835
mis neil ‘söö kord päevas’ – teoreetikutel nüüd vastu on öelda. See on ju ‘teaduslik’
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub lahe. Ootame terve artikli ka ikka ära. Metoodikat täpsemalt ja numbreid tahaks ka lugeda. Aga teadus ongi see, et ongi ühel hetkel õigus öelda, et “Whoops. Uute tõendite valguses oleme seni olnud eksiteel ja nüüd teeme hoopiski naamoodi.”
jrx
MemberKle see tundub päris hea. Tundub, et GPS kaasas, sisetingimuste jalaanduri peab vist eraldi ostma kui tahad. RCX5 muidugi uhkem
MemberEi pea olema GPS, polar toetab ka liikumisandureid.
Mulle nt oli oluline, sest tahtsin ka siserajal jooksutrenni teha.
-
AutorPostitused