Skip to main content

jr

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Pea käib ringi pärast mõnda harjutust. #302827
    jr
    Member

Lisaks eelpool esile toodud headele soovitustele oskan oma enda kogemuse läbi lisada, et kui toitumine paigast ära oli, siis olid samad probleemid saalis. Suuremate raskustega harjutusi tehes tahtis pildi eest visata ja jõudu ega minekut absoluutselt ei olnud. Peale trenni oli selline tunne, et tahaks sisikonna välja ropsida. Toitumine sai korda aetud ja organism hakkas korralikult toitaineid peale saama, siis kadusid ka need probleemid.

in reply to: Käesurumine. #247100
    jr
    Member

Minul on aidanud see, kui nö keeran oma käe vastase käe peale randmest ja siis surun samaaegselt kätt maha ja avaldan ka survet vastase randmele. Loodan, et saate mu poindist aru. Päris keeruline jutt tuli.

Jah, keerad randme nii öelda lukku. See aitab hästi alistada ka füüsiliselt üle olevat vastast. Tehnika on selle toore tegevuse juures natuke siiski oluline.

in reply to: aasta treeningud #247099
    jr
    Member

2009 treeningud. See oli mulle üldse üle 11 aasta, kui jälle trenni tegema hakkasin. Alustatud sai 2009 mai lõpus.

48x jooks 3km

128x jõusaal

80x sõudepink 10min per kord

80x venitused

Tulemused on mõõdetavad olnud. 118kg pealt on kaal 92kg peale hetkel kukkunud (pikkus 189cm) ja saalis on ka jõunäitajad siiani ülesse ainult läinud. Iga kuuga võib lisada lisaraskusi seeriatele, mis tõstab moraali. Söögiga midagi erilist pole ette võtnud siiani, lihtsalt olen asju natuke vähem söönud. Aga nüüd plaan ka toitumist jälgima hakata, seega saab 2010 tulemusi uue muutujaga valemis hiljem ilusti mõõta.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)