JoZhik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
JoZhik
Memberohho, huvitav küll
üldse jah, rannamõisa omad olid vist, nendel on palju huvitavat kraami – küülikud, pardiliha jne. Ise käin enamasti primas, kuidas teistes poodides on kahjuks ei teagi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JoZhik
Membermina ostan prismast, kalkuni steigid kilepakendis, asuvad kana osakonnas
JoZhik
Member1 – Toimusid 45-ndad Kulturismi ja Fitnessi Eesti Meistrivõistlused.
3 – Marek Morozov omab IV taseme treeneri tunnistust.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> JoZhik
MemberTere, vajaks veidi nõu taas.
Nimelt esimeses postituses toodud treeningkava 1. faas kohe läbi ja siis teisega edasi (http://www.fitness.ee/treeningkavad/1/1/55) Kuid seal on samuti paar harjutust, millele vajaks võimlusel mõnda alternatiivi, mida oleks võimalik teha.
1. Jalgade tõsted kaldpingil
2. Surumine smith-masinal kitsa haardega (usun, et seda võin vabalt teha samamoodi nagu rinnalt surumisega, ainult võtan kitsama haarde)
3. Pöiasirutus trenazööril istudes
Tänan!
Viimast asendatakse variandiga kangiga:
Mul ainult on selle harjutusega see probleem, et ma ei kujuta ette, kui raske see kang olema peab
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kodus palun abikaasal (75 kg) istuda sinna kangi asemele, siis midagigi üldse tunnen.. Esimest ma asendaks sellise variandiga varbseinal, peaks vist suht sarnane koormus tulema (las siis targemad parandavad mind, kui ma eksin):
JoZhik
MemberIlmselgelt ei olnud sina ülekaaluline meesterahvas kaalulangetuseks mõeldud dieedi algfaasis.
Blogi algusest: “Hetkel siis kaal ca 89-90 kg ja eesmärk on ca 83kg.“
Mina kaotasin peale sünnitust üle 15 kg – ehk olin küll ülekaaluline. Põhimõtteliselt kaalu langetamise algfaasis. Ainult et naisterahvas, samas, kas mehed oskavad oma enesetunnet kuidagi paremini hinnata?
JoZhik
Member… ja motivatsioonist.
Väga meeldib mulle üks postitus Egle Eller-Nabi blogis:“Üks lihtne libastumiskoht on alati see kui hakkan vaatama kui palju on veel teha. Kui palju on ideaalvormini. Nii oleksin juba ammu alla andnud.Ma vaatan kui suure töö olen teinud ja uskuge mind, neid trenne on olnud palju!!! Kas viskaksin selle kõik nurka?! Mitte mingi hinna eest!! Niisiis, minu trikk eesmärgi poole liikudes on vaadata kui kaugele olen tulnud- olenemata sellest kui kaugel on minust sel hetkel lõppeesmärk.”
Ka minul on mitu korda olnud nii, et veel üks dieedikuu läbi, teen uued pildid, vaatan… ja ikka olen nii kole ja paks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis aga võrdlen neid pilte esimestega… ja jätkan tööga edasi!Loodan, et tegid oma postis näpuka ja mõtlesid ikkagi 400 kuni 1000g nädalas.
kindlasti nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tänud, kohe parandan…JoZhik
MemberMa ei muretseks praeguses faasis liiga kiire kaalulanguse pärast kui enesetunne on hea. Pigem valmistu mõttes selleks, et ühel hetkel on platoo, et see psühholoogiliselt ei häiriks ja loobuma ei paneks. Kaloraaži on mõtet tõsta ikka siis kui enesetundes mingi muutus.
See enestunne võib vahest väga petlik olla. Mina ka tundsin ennast väga hästi 1100 kcal juures ning 100 g süsivesikutega päevas…raseduse viimases trimestris. Kaal langes, liikuda oli kergem, arstid olid rõõmsad, et ma ei võta enam 2-3 kg kuus juurde. Ketoonid analüüsis? Ah, noh see on pisiasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis tähendab “HEA enesetunne” sain aru vaid siis, kui peale 7 kuud kaalu langetamist keerasin kaloraaži kergelt plussi (praegu söön 2500-2600 kcal päevas ja kaal praktiliselt seisab).
Nii et minul töötab vaid külm numbrite analüüs. Eesmärk oli – rasva põletus minimaalse lihaste põletamisega. Erinevate allikate järgi tempo pidi olema 400-kuni 1000 g nädalas (optimum 400-700 g), sellest lähtusingi, mitte enesetundest. Liiga kiire – söön rohkem, liiga aeglane – söön veidi vähem, kaal jääb nädalaks või veel kauemaks seisma – laadimispäev!
JoZhik
MemberMina söön selliseid: http://www.fazer.fi/Tuotteet/Tuotetiedot/tuotetietohaku-makeiset/Tuotetiedot/?pid=165768
Küll on nisujahuga ja muude “lisanditega”, samas nutrition values vist väga hullud ei ole, maitse poolest mulle väga meeldivad.
Mustikas on sellised müügil ainult šokolaadiga, rocca al mare prismas on ka selliseid, nagu lingil.
JoZhik
MemberKui viskad pilgu toidule, mis päeva lõikes söödud, siis minul tekiks küll küsimus, mida söövad need, kes rasvuvad.
Kuidas nad jaksavad? Sest minu söömine on selline, et suu kogu aeg käib.
väga lihtsalt – vähem valku, rohkem rasva ja süsivesikuid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> igasugu kooke, kohukesi ning küpsiseid süüa on palju lihtsam, kui liha mingi nt tatra võ riisigaJoZhik
MemberTänud, olen siis selle harjutusega edaspidi ettevaatlikum
JoZhik
MemberSama kipub olema ka näiteks paljude pool harrastava ‘kangi tõstmisega lõua alla’ – ei soovitata.
Kas saate, palun, lahti seletada, mis probleeme on selle harjutuse sooritamisega?
JoZhik
MemberEi ole mõtet ennast piinata pikade igapäevaste treeningutega – organismil on vaja puhata, ka lihastel on vaja aega taastumiseks, alguses hea tulemuse saamiseks täisesti piisab 3st trennist nädalas ( + päris mitmes kohas olen lugenud ka seda, et optimaalne jõutreeningu pikkus peab olema 40-45 min).
Kaalu langetamine algab ikka söögi paika panemisest, kusjuures söömine alla 1200 kcal teeb asja ainult hullemaks – su organism läheb üle “säästurežiimile”, rasva eriti ei põleta vaid hakkab veelgi vähendama oma energiavajadust. Nii et söögi osas olen ma Martiniga nõus.
JoZhik
Memberseptember 25, 2013 at 7:29 e.l. in reply to: Kas kaalust juurde/maha? Liiga vähe süsivesikuid? #349899JoZhik
MemberEi, rind küll väiksemaks ei lähe. Pigem kergelt prinki ja natuke ka suuremaks, sest lihastoonus tissi all paraneb.
Nutridatas on süsivesikute osakaal ca 80% vist, et väga hea, kui näitab valke ja rasvasid üle. 80% süsivesikuid soovitatakse maratonlastele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Koolis pidime tegema oma toitumisanalüüsi mitme erineva programmiga, siis näitasid kõik asjad kõike üle – isegi vitamiine ja mineraale.
Rind ise (korvi suurus) trennidest suuremaks ei lähe. Visuaalselt pilt aga läheb palju paremaks küll.
JoZhik
MemberVäike proov veel selline asi nagu plänking.
http://www.hingepeegel.ee/tervis/planking-plankingu-10-paevane-valjakutse/
Sai proovitud siis
3 x 1 min
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , päris raske hoida niimoodi seljale väga hea trenn. “Plank” on väga tore harjutus, mulle väga meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Üks teine tore asi on vaakum (Arnold Schwarzenegger vacuum), proovi ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused