Joutostja
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Joutostja
Memberäkki jrx räägiksid lähemalt, mis harjutused veel on nö õlavigastuste vältimiseks
Joutostja
Memberproovinud pole seda keegi?
Joutostja
Membervõta mingi normaalne kava
Joutostja
MemberMagneesium:
Puudusel esinvad lihaskrambid, lihasvärin, jäsemete tuimus, silmade tõ,nlemine, unehäired, peavalu, närvilisus jms.
Vaeguse põhjustab: kehaline koormus, süsivesikutevaene dieet, alkohol, stress, kõhulahtistid, diureetikumid, valgurikas dieet.
Magneesiumirikkaid toitaineid:
Kõik rohelised taimed: teravlijad(rukis, nisu, oder), oad, herned, kapsas, tomat, kartul, pähklid, seemned, banaanid, piim, kala. Kõige rohkem sisaldab magneesiumi kakao.
Imendumist soodustavad:
B6, E ja D vitamiin
Joutostja
MemberÕlg mujal üldse tunda ei anna, see polegi päris õlavigastus, olen venitanud õlalihase esiosa natuke vist. Horisontaalpingil kiiret surumist teha ei saa, aga saan seda teha kaldpingil. Särki mul ka pole.
Mõtlesin et asendaks raskel rinnapäeval lamades surumise kaldpingil surumisega(positiivne ja kui saan siis ka negatiivne pink). Triitseps jääb samaks, raske õla asendaks üldse pulloveriga. Kiirel päeval mõtlesin teha kiiret surumist kaldpingil(vastavalt kas negatiivsel või positiivsel).
Kaalun kõigest 85kg ja särgi kohta ei oska öelda, tahaks niikaua kui saab ilma suruda.
Joutostja
MemberNo kui Teini juures käisin, siis seisin, kannad-pöiad koos ja siis öeldi, et o-põlved.
Nt kui ma püsti seisan, panen jalad kokku ilusti alt siis põlvede vahele mahub 3 näppu kõrvuti.
Seda kastile kükki peaks proovima hakkama.
Joutostja
Membervaatasin, et mul põlves nagu väike lõtk sees kui jalga voodis raputada vasakule-paremale. Käies ei tunne seda.
see lai kükk on nii et mõlemad jalad 45 kraadi väljapoole keha suhtes ? olen seda teinud aga ilma trikoo ja suurte raskusteta – kas see võis rikkuda põlvi ?
Joutostja
MemberAga kas siis võib teha kui mul valu näiteks enam üldse ei teki? Ma nüüd hakkaks vaikselt tegema, esimesed nädalad väiksemad raskused ja siis hiljem suuremad ning pidevalt jälgin kuidas põlved on?
Tean et varvastest ei või põlved ettepoole minna ja jõukükk peaks põlvedele väiksema koormusega olema?
Joutostja
Member145kg surusin nii
ratast 5-10min, soendus venitus väike
tühi kang 10-15x
60kg x 4-10
90kg x 2
120kg x 1
maksimum
Joutostja
Memberilma särgita surun, mõtlen siis et surun maas ja 1-2se pakuga, siis on erinevad kõrgused rinnast.
lisa: kas peaksin nii ka tegema et jätan kangi pakul seisma korra?
Joutostja
MemberNo võtan siis ettekallutustel 1x seeria ära ja 2x seeriad muudan 3 kordseteks.
Aga mis harjutused sa soovitaksid jätta siis kui 2 nädala tagant vahetada?
See sõltub mis nõrgad kohad on? no põhimõtteliselt on tähtis tavaline surumine, ehk alates rinnast ja siis on tähtis umbes 15cm kõrguselt surumine(3 pakuga), sest need on mul tavaliselt nõrgad kohad. Nii saaks 4 nädalat plaanitud, mis oleks veel hea ?
-
AutorPostitused