Skip to main content

Joumees1

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Ujula Tallinnas #62621
    Joumees1
    Member

54 on nüüd Saksa gümnasium. Leidsin netist sellise info seal ujumise kohta

http://www.saksa.tln.edu.ee/index.php?opti…id=39&Itemid=71

in reply to: Spordiarstid #59254
    Joumees1
    Member

soovitan samuti omalt poolt Artrosportkliinikut. Endal hea kogemus dr. Meitern-iga. Sain tema juures korda õlatrauma, mida Mustamäe haigla isegi diagnoosida ei suutnud.

Joumees1
    Member

mul sulle veel üks küsimus. kas sul tehti enne operatsiooni mingi pilt ka songast? röntgen, MRI, … ?

mul näiteks arst ainult katsus käega ja leidis songa sedasi katsumise teel üles. pandi nüüd operatsiooniks aeg kinni ja tuleb teha ainult vereanalüüs paar päeva ennem. Küsisin kas mingi aparaadiga pilti ei tehtagi röntgen, MRI, .. ? öeldi et ei ole vaja.

see tundub mulle väga kahtlane, et noaga kallale minnakse, enne kui asjast mingi konkreetne pilt tehakse. käega kompamine ei saa olla ju iialgi nii kui täpne kui röntgen vms.

in reply to: Fat Burner 3000? #58255
    Joumees1
    Member

Proovisin ka Fat Burneri ära.

Ütleks asja arendajatele lihtsalt sellise tähelepaneku, et see jook on jubeda maitsega !

selle maitsega võiks midagi ette võtta.

Joumees1
    Member

ega sa arsti nime ei mäleta?

äkki tead ka seda mis tehnoloogiat nad kasutasid? st. kas see arm on üks pikk? või on 2 pisikest ?

Joumees1
    Member

tänan vastuse eest. seda otsingut olin juba kasutanud ja neid jutte lugenud. ma tean, et tuleb opereerida. minu küsimus oligi, mis tehnoloogiaga ja mis haiglas/arsti juures olete positiivse tulemuse saanud?

nimelt songade opereerimiseks on kaks tehnoloogiat:

1)tavaline meetod – lõigatakse lõhki ja tehakse.

2)laporoskoopiline meetod – puuritakse augud ja nende aukude kaudu tehakse.

teise meetodi puhul ei jää pikka koledat armi. mõlema meetodi tegijad arstid kiidavad oma tehnikat, kuid teevad maha teist.

argumendid meetodi 1 kasuks: arstidel palju kogemusi, sest nii on tehtud kogu aeg. miinused: jääb pikk arm.

argumendid meetodi 2 kasuks: ei jää koledat pikka armi.

miinused: uus tehnoloogia, arstidel vähe kogemusi sellega.

teine asi on see, et song tuleb paljudel juhtudel tagasi. näiteks kliinik.ee kirurgia foorum on täis tegelaste küsimusi, kellel song on tagasi tulnud ja siis 2-3 korda seda jälle opereeritakse enne kui korda saadakse. kuskilt lugesin, et Eestis 20% juhtudest tuleb song tagasi. Läänes, spetsiaalsetes songa kliinikutes alla 1% tuleb song tagasi.

sellepärast paningi küsimuse siia, et saada natuke neutraalsem arvamus tehnoloogia valiku kohta ja asja läbi teinud inimeste arvamus.

Joumees1
    Member

Kas siin kellegil on kogemusi asjaga mille nimeks on song?

nimelt diagnoosis mul arst sellise vigastuse. täpsemalt valgejoone song. arst seletas mulle, et see tekkib raskete asjade tõstmisest. järelikult peaks jõusaali sportlastel levinud asi olema.

kui keegi on asjaga kursis võiks kommenteerida teemat. kus haiglas, millise arsti ja millise tehnoloogiaga lasite opereerida? kas jäite tulemusega rahule? kui pikalt läks paranemiseks aega?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)