Skip to main content

jõuents

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 196 through 201 (of 201 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Hera80 #187216
    jõuents
    Member

Vabandust minu viga. Ma tegelikult võtsin hera80 pärast trenni ka. Mulle meeldib herat koos piimaga kõige rohkem võtta, sest veega võttes tundub see kuidagi magus ja lahja.

in reply to: sinu pikkus ja kaal, vanus? #187023
    jõuents
    Member

170cm 58kg 13a

in reply to: Algaja vajab nõu #187016
    jõuents
    Member

Sul oleks natuke massi vaja juurde saada. Aga see vanus ongi kasvuaeg 12-18, sa oled seal vahepeal.

in reply to: Hera80 #187003
    jõuents
    Member

Peale trenni ikka kõige kasulikum koos süsivesikutega.

Hmm… süsivesikuid oleks kindlasti rohekm vaja. Ja tahaks ka trenniks natukene energiat juurde saada. Ma arvan ise, et energia saamiseks oleks äkki ACC’d vaja.

in reply to: Sooviks teada saada pulbritest ja tablakatest , mõju jne . #187002
    jõuents
    Member

Ma soovitaks sul süüa hommikul kaerahelbe putru ja omletti või müslit. Lõunal nt kartuliputru ja üks kanakoib. Õhtul söö midagi kergemat nt ühepajatoitu. Sea oma söögiplaan sarnaseks. Vahepeal enne trenni võid võtta ka mingit pulbrit kus on umbes 100g kohta: 70g valku, 20g süsivesikuid, 5-10g rasva. Ise tegin ükskord sellise vea, et tegin hera80 sheigi koos veega. Sain sealt valke ja natuke rasva aga mitte süsivesikuid. Siis ei saanud ma sellest energiat, sest süsivesikud annavad energiat. Enne trenni söö kindlasti natuke süsivesikuid umbes 10-20g.

in reply to: Hera80 #186998
    jõuents
    Member

Ostsin endale esimese pulbripakikese. Aga täpselt ei tea kuna seda võtma peab. Olen võtnud umbes 15 minutit enne trenni aga kuna seda õigem oleks võtta?

Viewing 6 posts - 196 through 201 (of 201 total)