jõuents
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jõuents
Memberei ole mingi arsti probleem,veresuhkrud,kompuutrid jne on tehtud kõik.diafragma ja kõhulihase probleem vms.
ei ole mõtet otsida mingeid perearsti visiite.
Et siis arstid ütlesid, et kõik on OK ja arvasid ka, et asi võib olla diafragmas või kõhulihastes? Kas ennem vererõhuga pole probleeme olnud? Äkki on hemoglobiini tase madal? Aga kui oled puhkeseisundis ning vähemalt 1,5 tundi tagasi söönud, kas siis on vererõhk ja pulss korras? Kas lihasnõrkus ja pulsi kiirenemine tühja kõhuga tekib ka väiksema pingutusega ja puhke seisundis või ainult suure pingutuse korral? Äkki on siin pistmist midagi hormoonidega?
Ega sul pole viimasel ajal esinenud:
* südame arütmiat
* ärevushäireid
* peavalu
* käte jalgade värisemist
* rinnus valusi
jõuents
MemberArsti juures käidud,südame kompuuter tehtud,ei näidanud midagi.
jõuents
Member
A high pulse rate and a low blood pressure is not a good combination because most of the time, these two conditions represent a malfunction between the function of your heart and brain or an indication of a primary condition that causes this malfunction to occur.Most of the time, when a person experiences low blood pressure, a doctor finds out that the patient has other health problems. The symptoms of low blood pressure include nausea, dizziness, loss of balance, lightheadedness, headaches, shortness of breath, chest pain, rapid heart rate and pale skin.
Low blood pressure is usually a symptom of a primary health condition. It is usually an indication of renal or heart problems as well as a result of being in shock or sick. Just like hypertension when too high blood pressure levels are dangerous, extremely low blood pressure is also serious. As such, anyone with low blood pressure should visit the doctor as soon as possible.
A high heart rate is also bad because the faster your heart
beats, the harder it is exerting effort to pump blood to the rest of your body. Once you heart beats for more than 83 times in a minute, you should seek medication attention and discuss with your doctor why your heart is racing so fast. Although it is normal to experience an increase in heart rate whenever you exercise or exert yourself in any other way, continuously high heart rate ###### you at a greater risk of suffering from heart attack in the coming years. The problem with a high heart rate is that it can affect blood pressure readings and produce inaccurate information. High heart rate also causes to knock down plaque from the artery walls, leading to blockages and eventually heart attacks.
If you experience low blood pressure or a high heart rate, you should visit your doctor and let him run some tests to determine if you have a primary health condition that causes low blood pressure and high heart rate. The test results would ensure you are given treatment if you do have a primary health condition or allow you to live happily without worrying about any other health problems.
Allikas: http://www.abloodpressure.com/articles/34/…e-Means-Danger/
Natuke lugemist: tahhükardia
jõuents
MemberMis need jõuharjutused täpsemalt on mida sa 200-500 kordust teed? Kas ainult kükid ja kätekõverdused?
Kui väsind sa pärast 30 minutit jooksu oled, kas jõuaksid veel muidu joosta?
Ära seda rasva küll karda. Sinu puhul on rasvaprotsendi tõus lausa vajalik või paremini öeldes lausa kohustuslik. Soovitan sul kindlasti toitumiskava tellida.
Võta teadmiseks, et keskmised mehed võivad loota 0.113-0.226 kg lihast nädalas ning seda ainult parimate tingimuste juures (ehk siis 0,452 kuni 0.904kg kuus)
Kaloreid võiksid tarbida midagi 2000 ja 3000kcal vahel, järeldades, et sa oled üldiselt liikuva eluviisiga(need on ainult minu oletused ning võivad varieeruda). Kas sul muidu söögiisu on hea?
Treeningu koha pealt peaks vaikselt aeroobse koormust tõstma ja kaalust juurde võtma ning siis vaatama ka jõutreeningu poole(jõusaalis).
jõuents
MemberSa mõtled lamades surumist horisontaalsel pingil, nagu ma aru saan. Eks see surumine aktiveerib natuke rohkem lihaskiudu ja sellest ka veidike parem areng nii lihase kui jõu poolest. Kui pika aja jooksul sa selle 50kg juurde oled saand? Kui eesmärk on võimalikult palju progresseeruda siis ikka kang vajalik.
jõuents
MemberKurat, jälle peab tohtri juurde minema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jõuents
Memberno googeldades sain sellise tulemuse nagu ma ise eeldasin – hapukoores on piisavalt palju küllastunud rasvu, mis ei tee sellest “head rasva”ma muidugi tean, et üks hapukoor on teisest tervislikum, aga ise pean ma hetkel silmas seda tavalist 20% hapukoort, mis poodides on saadaval 10 krooniga
aga leppida tuleb sellega, et tõelist tõde ei saagi teada, sest:
1)Ühed räägivad fakti poolt
2)Teised selle vastu
jõuents
MemberSul on treenerit vaja, toitumis spetsialistiga konsulteerida, rohkem kaloreid süüa ja toitumine korda teha, siin lehel foorumis kolada ja artikleid lugeda, ja mõistust, et kõik selle oma eesmärgi nimel suudaksid ära teha.
jõuents
MemberSee on treeningu tüüp rohkem (tänapäeval on üldse huvitavad treening tüübid. reljeefi, jõu ja …. mida veel).
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas kava on ise koostatud või netist või siit lehelt võetud. Tahaks täpsemalt teada mida sa nendel neljal treeningpäeval teed, mis harjutusi, palju seeriaid ja kordusi.
80kg selle pikkuse/kaalu/vanuse kohta on täitsa normaalne kaaluda.
jõuents
MemberKui palju sul muidu vanust ja pikkust on ? Siis oskaks öelda kui palju kaalu oleks kõige optimaalsem tõsta.
Kindlustamaks, et sellest 10’st lisakilost oleks maksimaalselt lihase arvelt saadud, küsiks, milline su trenn jõusaalis välja näeb ?
jõuents
MemberAga vahukoor pole ka nii odav. Minu meelest teeb enam-vähem sama välja lisades oma menüüse ka muid rasvarikkaid toite: pählid, munad, kala, oliiviõli jmt. Milleks ainult ühega piirduda. Mugavus või hind pole minu meelest küll ainuke argument.Olen sinuga täiesti nõus. Söögu mitmekesiselt ja natuke rohkem, küll see kaal ka siis tuleb.
jõuents
MemberHuvitav jah, paljud kellele Ott on ära teinud on pärast seda hakanud kahtlasi asju tarbima.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jõuents
MemberMa eeldasin, et tüüp libistab ikka puhast vahukoort pakist, mitte ei hakka seda suhkruga valmis segama vms. Looduslikult esinev laktoos nüüd teab küll mis ohtlik suhkur ei ole.E-aineid ma ka vahukoorest ei ootaks, kui me räägime ikka naturaalsest koorest.
Samahästi võivad pähklid olla liigsed omega6 rasvhapete allikad, sisaldada hallitust ja seeni või olla soolatud, taimeõlidega või muul viisil kahjulikud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Looduslikult esinev laktoos küll ohtlik ei ole(va nendele kes laktoosi ei talu muidugi). Aga kui ostad poest paki vahukoort – kuidas see (nii)magus saab olla ja kuidas seda looduslikult esinevat laktoosi sinna nii palju satub ?
Kui ise vahukoort teed siis muidugi ei pane sa sinna e-aineid, ega ka suhkrut (vb).
Ma eeldasin, et teema algataja ostab poest vahukoort mitte ei tee seda ise.
jõuents
MemberOn öeldud et: kui rasv moodustab sinu päevasest kaloraažist umbes 30% on kõik kombes, kui rohkem, peaks kaloraaži süsivesikute või valkude arvelt tõstma. Näiteks kui tarbid päevas 2000kcal, siis rasv peaks sellest moodustuma 600kcal ehk ca 66g rasva. – see soovitus on tavainimestele kes ei tee treeni.
Kaloraaži tõstmine rasvade arvelt pole kindlasti halb. Aga kui sinna juurde käivad veel lihtsuhkrud mida vahukoores ikka on ja mis veel magusaisu tekitavad siis pole see küll hea mõte.
Tavalises vahukoores on 30-36% rasva ja paarkend grammi lihtsuhkruid ja veel E-aineid.
Soovitaks sul pigem selle asemel pähklied süüa. 200’st grammist saad üle 1200kcal – päris hea kaloripomm minuarust. Sest pähklid ei sisalda E-aineid, lihtsuhkruid ega ka suurenda magusaisu vaid vastupidi. Ning boonusena saad pähklitest veel valku lisaks.
Kui sööd häid rasvu siis ära rasva ületarbimist küll karda. Näiteks Fred Antson tarbib ööpäevas ca 150g rasvu.
jõuents
MemberKui vanemad õpetavad oma lapsi tervislikult toituma ja oma keharaskusega harjutusi tegema niikaua on kõik OK. Aga kui see dieedi pidamine, jõutreening, kõige(söömise ja treeningu) järgimine ja sellega laste vaba aja ära võtmine ja mida veel peale ei hakka, siis niikaua on minuarust kõik korras.
Ühesõnaga ma arvan, et kui sellega üle ei pingutata on kõik OK.
Aga ikkagi tahavad kõik ju võita !
AutorPostitused