jos
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jos
MemberMiks võib lubada või miks ei tasu igapäevaseks võtta?Vastus: 1. Vahel tuleb isule alla anda kui isu on liiga suur. Minul isiklikult tekib vahel rutiin.
2. Igapäev valmistoitu süüa ei kujutagi ette. Olen kogu aeg karbiga kaasa võtnud. Nii on värske, tervislik ja olen arutanud, et ka odavam.
No mina ise näiteks, olen nüüdseks üle 2 aasta söönud igapäevase töö-lõuna Prisma valmistoidu letist. Valikut on palju, kuigi mul teoreetiliselt 2-3 varianti tekkinud, mida omavahel kombineerin, et kõik vajaliku kätte saaksin. Hinnad on ka täitsa mõistlikud, näiteks grillitud kanafilee 90 (midagi) eeki/kg. Keedetud tatar ka vist 18 eek/kg. Mingi toorsalat kõrvale ja ajab asja täitsa ära, ei ütleks, et kallis on.
Kui aga siin mingid teised asjaolud mängivad rolli, nagu siin keegi enne kirjutas, et toitude valmistamiseks/soojendamiseks kasutatakse mingeid salapäraseid kemikaale, siis on muidugi olukord teine ja tuleb see regular shoping ära muuta. Seega ootangi abi teadjatelt.
jos
MemberNoh, vahel võib ju lubada, aga igapäevaseks toitumiseks ei tasu seda siiski võtta.Miks?
(Eeldusel, et igapäevase toitumise all pean silmas näiteks lõunat kell 11-12:00)
jos
MemberVäga tore ja huvitav lugemine, hästi kirjutatud ja ladusalt sõnastatud!
Jõudu ja jaksu!
jos
MemberNo mõnikord on tõesti kiire ja siis ju võib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga…
Päris sinnamaale ei olegi vaja minna, et kuidas loomad kasvatatud on (kuigi ka seda võib), aga selge on ju see, et soojatoidu letis on toit toodud sinna juba hommikul ja see seisabki seal terve päeva soojas keskkonnas. Seega tervislikkusest ei saa siinkohal eriti rääkida…
No seda tõesti, kui räägid soojast letist nagu näiteks Comarket’i või Maxima (Kas Maximas on üldse soe lett?) omast. Kui rääkida suurtemate kettides omast, siis seal vahetub toit päeva jooksul lausa mitu korda (jee). Kui lähed sinna õhtusööki ostma, võib tõesti toit juba kuivanud ja lausa rõve olla, aga kella 11-12 ajal on minu arust väga bueno.
jos
MemberRevalsport on õpilastele minu meelest päris mõistliku hinnaga (vähemalt kunagi, kui mina seal käisin) ning puudub ka siduv leping, mis tihtipeale on olnud takistuseks erinevate spordiklubidega liitumisel. Spartat oleksin ka mina soovitanud, kuid see jääb kesklinnast juba veidi kaugele.Kaugele jääb Riia Tartust, Hallivanamehe bussipeatus on 5’s peatus Vabaduse väljakult.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jos
MemberVõiks siiski võimalikult palju valmistoidu lette vältida ja ikka ise toit valmis teha. Siis on vähemalt täpselt teada, mida ja kui palju toit sisaldab. Kunagi ei tea, kaua seal miski seisnud on ja millistel tingimustel toit valmistatud on.Teinekord kui tõesti kiire, siis olen ka ise midagi kiirelt võtnud.
Päris paranoiliseks ei maksa muidugi ka muutuda, aga oma tehtud ikka hästi tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nojah sel juhul tuleks juba taga hakata ajama ka seda, et millistel tingimustel loomad kasvatatud on, millega toidetud ja kui palju puu- ja juurvilju pritsitud on, kas üle või alla 10 korra näiteks?
Üldiselt mulle kokata meeldib, meeldib toitudega varieeruda ja neid omavahel ristata. Samas ei näe ma hetkel ega ka lähitulevikus oma elustiili juures võimalust hakata endale lõunaid kodus kaasa küpsetama (näiteks tööle).
Kui aga nüüd peaks selguma, et Prisma ja muud firmat tõepoolest inimesi mürgitavad, siis ei jää tõenäoliselt midagi muud üle ja peab hakkam kardinaalseid muutuseid oma päevaplaanis läbi viima.
jos
MemberSuuremad jõusaalid nagu reval ja sparta on tihti ülerahvastatud aegadel mil töötavate inimeste tööpäevad on läbi jms, õpilasena tuleb selle vältimiseks valida sobivam trenniaeg..Ise treenin sellises populaarses ajavahemikus, nagu seda on 18:00-20:00, ehk siis kõige levinum aeg vast. Revali kohta ei tea, kuid Sparta kohta võin öelda, et küll on ta rahvastatud, mitte aga ülerahvastatud. Saab kõik oma asjad tehtud ja ootama just tihti ei pea.
jos
Memberjos
MemberEi tule üldse meelde, aga mingi kemikaal oli mida kas nende toitude soojendamiseks kasutati või nende valmistamisel vms, üsna kahjulik teine, aga ei leia üles hetkel mis nimi oli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei saa aru hetkel, miks peaks keegi kasutama mingit kemikaali, et toitu soojendada/valmistada? Ma arvan, ei tasu liiga paranoiliseks ka muutuda kogu maailma suhtes.
Kui aga selle sinu jutu taga seisab mingit sorti tõestatud fakt või teadmine, siis oleksin ääretult huvitatud sellega tutvumast. Kaua ma ikka ennast Prisma supermarketi ketil mürgitada lasen?
jos
MemberMinu teada on Grillimine üks väga hea võimalus toiduvalmistamiseks, eriti selline varda otsas tegemine. Kõik üleliigne rasv voolab ju lihtsalt välja? Erinevalt pannist või ahjuplaadist, kus toit pärast oma rasva sees küpseb. Ise söön igapäevaselt lõunaks Prisma valmisleti toitu just nimelt hinna-kvaliteedi suhte pärast ja näiteks kanafilee seal on küll võib olla, et isegi liiga kuiv minu maitse jaoks!
oktoober 1, 2010 at 6:18 e.l. in reply to: Elis Kulinits krooniti Kick – boxingu maailmameistriks! #251119jos
MemberVäga lahe uudis. Ei tea, kus TTPK eestvedajad siis jäid (?), nagu mõistsin, oli kohale sõitnud ainult Garant Gym.
jos
MemberEi olegi kuskilt võetud, Kaido Leesmannilt küsitud kava “Algajale”. Aga tõesti, kahe kuu pärast oma hetke 80%ga trenni teha oleks kohutavalt kerge. Isegi praegu oleks mu eelmise kuu 80% selline mis sobiks hetkel soojenduseks.Pealegi, ma olen üldiselt üsna hea põhjaga või nii, aastaid muud trenni varem teinud niiet ei tahaks uskuda, et endale väga liiga teen. Vähemalt siiamaani pole teinud. Teen ma nagunii jõusaalis praktiliselt kõike, aga hetkel ühel päeval mis muidu jagatakse mitmeks. Niiet isegi selle kava tegemisel peaks mu koormus väiksemaks muutuma. Igatahes, teen selle ära ikkagi, eks annan kuu/kahe pärast teada kuidas läheb
jos
MemberTeen tõenäoliselt lollust.Olen enda jaoks juba praegu kava muutnud, enne alustamist. Lihtsalt keeldun esialgu selliste korduste ja protsentidega tegemast – liiga kerge. Põhjus nimelt selles, et alustasin alles kuu aega tagasi jõusaalis käimisega. Olen lamades surumist parandanud 21% selle ajaga ja teades seda, mis raskustega ma tegin kuu aega tagasi ja millega nüüd, siis absoluutselt ei motiveeri idee, et ma teen kuu aja pärast trenni raskusega mis tundub mulle kui tühi kang -.-. Eks näis, kas pingutan üle või läheb trenn pingelisemaks (tulemus ju selle võrra parem olla ei pruugi, aga tahan trenni siiski nii teha, et tunnen, et annan endast parima, mitte poole jõuga mõõdaminnes.). Ise loodan 15kg+. Mis tähendaks siis veel 24% tõusu, arvestades, et see on vaid natuke rohkem kui esimese kuuga ja 24% oleks kahe kuuga, siis peaks iseenesest võimalik olema – arenguruumi on tohutult, numbrid on siiski veel väga väikesed – rekord = kehakaal hetkel.
See surumiskava ei olegi mõeldud algajatele. Sina, oma ühe kuuse treeningštaaziga peaksid/võiksid alles Full Body kava teha. Tark ei torma.
Ma soovitan sul teha oma algajate kava järgi trenni edasi selle ajani, kui enam iga nädal kangile uut ketast otsa ei jaksa ajada. Siis hakka mõtlema surumisprogrammide ja toidulisandite peale. Lihtsalt võtta kuskilt surumiskava ja siis seda oma suva järgi muutma hakata on laus-lollus, minu arust.
jos
MemberÜldiselt see eriti hea nendele, kes veel tervet kordust või palju teha ei jaksa.Nojah endal oli plaanis proovida nõnda, et tõmban üles ja lasen lihtsalt võimalikult aeglaselt alla tagasi.
jos
MemberNegatiivse kaldega – hüppad üles, peatud üleval ja laskud aeglaselt alla.Päris huvitav variant, mida selline lõuatõmbamise metoodika siis eelkõige arendab? Kas jõudlust? Peaks ise ka proovima mõnikord nõnda, ehk tõmbab lihase rohkem läbi selline variant.
AutorPostitused