jorsik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jorsik
MemberKui juba Venemaale teema läks, siis väike parkimisvideo:
http://www.youtube.com/watch?v=p_QKfjX4N7Q&list=UUR2lg_YchvWGbpMxHg-EIgg&index=1&feature=plcp
mai 1, 2012 at 12:13 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #120979jorsik
MemberKuidas sa paned lukku sellist venda, pooltel ei ulatu jäsemed ümbergi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võhma tundus vennal natuke olevat ja kui selline paks lihaskilp igalpool ümber on, siis võiks ju proovida MMA-d ikka, osad annavad hirmust alla ja osadele õnnestub löök sisse anda.jorsik
MemberMis tüüpi artikkel see on siis? Minu jaoks on sellised artiklid, mille kogu point on “DON’T DO ROIDS, KIDS!”, kergelt poolikud. Kuna AAS-id on originaalis ikkagi ravimid, siis kogused ja kasutamise kord on nagu ülioluline asi, mille põhjal mingeid järeldusi teha üldse.
jorsik
MemberPikaajaline steroidide liigkasutamine kahjustab tervist?
jorsik
MemberMuutusteks on palju ruumi!
Näiteks…?
jorsik
MemberNo aga proovi järgi. Tervist ikka ei kahjusta köögviviljad ju. Puljongikuubik on kahtlane teema juba. Proovi kuu aega ja anna meile teada, kas rasvad põlesid rohkem kui ilma supita.
jorsik
MemberBlja The Rock on nii ilus mees ikka
( ei ole gei )
Ei aga tegelt on suht kena mees küll jah.
jorsik
MemberAh et ei saa seeliku või kleidiga käia kui jalad on liiga peenikesed enda arust, ilmselt on mingi uus seadus vastu võetud vahepeal. Jalgu sa nii kiiresti ilmselt ei saa jämedamaks, soovitaks siis vähemalt psühholoogi juurde aeg kinni panna, äkki annab madala enesehinnaguga midagi ette võtta
jorsik
MemberIse tellin: http://www.iherb.com…oz-118-ml/18986
Esimese tellimuse pealt saab alet ka 5-dollarit vastava koodiga, näiteks:TOK507
Esimene tellimus mul läkski maksma 12.07$ koos postikuluga ja seda Steviat tellisin sügisel ning siiani kestab ja päris hea ka maitselt.
Seal tuleb jälgida, et tellimuse kaal ei ületaks 1,3kg(näiteks kui tahad rohkem tellida). Üle selle kaalu lisanduvad EL maksud või midagi sarnast ei mäleta
Ma ostsin ka täpselt sama steviat ja olen täitsa rahul. Algul oli natuke harjumatu see teistsugune magusus aga harjusin kiiresti. Pudel on ka nii suur, et jätkub ilmselt mitmeks aastaks. EL maksud ei lisandu kindlasti kaalu pealt, vaid paki väärtuse pealt. Praegu peaks maksuvabaks summaks olema 22 EUR
aprill 9, 2012 at 1:11 p.l. in reply to: aga kuidas on lood puuviljadega, kaalulangetamise seisukohalt #145391jorsik
Memberhttp://en.wikipedia.org/wiki/Fruitarianism Pole see asi nii hull midagi. Loomulikult ei tohi midagi piiramatult süüa, vaid ikka niipalju, et päevane saadav energia jääks oma normi piiresse. Õun õhtuse snäkina on täiesti ok
märts 16, 2012 at 11:11 p.l. in reply to: Kuidas säilitada lihasmassi enne ja prst operatsiooni? #186814jorsik
MemberPõhimõtteliselt on steroidpreparaadid just sellistel põhjustel kasutusel ravimitena. Võid küsida perearsti või siis raviarsti käest, kas nad on nõus sulle välja kirjutama miskit.
jorsik
MemberSai ka ära proovitud ja asi tundus suus nagu niiske svamm, nätske ja maitsetu
jorsik
Member22g valku 100 grammis tootes
See pole enam sai, vaid liha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tõenäoliselt on nisujahu vähem pandud ja sojajahu rohkem, ainult muna lisamisega sellist valgusisaldust juba ei saa.jorsik
MemberTere kallid foorumlased ja asjatundjad kes seda teemat kommenteerinud. Sattusin selle teema peale ja tegin lausa konto, sest mind on ära tüüdanud jutt, et naised polegi praktiliselt suutelised lihaseid saavutama kui nad just igapäevaselt jõusaalis ei rüga. Või siis unustavad säärelihast mõõtes oma randme mõõdulindi ja sääre vahele.
Nagu keegi eelpoolgi mainis, on mängus ilmselt küll geenid, aga ma kujutan ette, et kui nuudelkätega vennikesed suudavad end trenniga vormi ajada, siis peaks olema ka võimalus leida sobiv trenni- ja toitumislahendus ka neile, kes neile looduse poolt antud lihaseid ei soovi. Lihaskasvu soovivad inimesed leiavad siit foorumist tihtipeale soovitusi jms, kuid analoogsetele teemadele nagu see siin, pole ma veel ühtki asjalikku soovitust leidnud peale “Ära kujuta ette!”. See, kui Sul on ilusad lehvivad lokid, ei kohusta Sind ju veel ‘nui neljaks’ juukseid kasvatama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sama vast lihastegagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Olen ise sarnases olukorras nagu teemaalgataja. Kannan rõivaid S-M kuid tihtipeale mu sääremarjad keelduvad kitsamatesse pükstesse mahtumast. Minu rasvaprotsent on normaalse allpoolääres, olen pikemat kasvu ning minu lihasmass (ühe imekaalu abil leituna) on 32% (olin kaks nädalat enne mõõtmist hakanud 1-2x nädalas aeroobikas käima, kuni selleni polnud ca pool aastat end praktiliselt liigutanud peale mõningase jalutamise).
Lisan siis pildi ka, et tõestada oma jala olemasolu. Aadress: http://www.snap.ee/user/MuM ja Pw: 45tr90 . Ümbermõõt siis sääremarja kohalt ca 38-39 cm. Muide, see enda jala pildistamine on üks keerukas asi, aga tegin kompilatsiooni piltidest iga nurga pealt ning huvi pärast ootan muidugi ka kommentaare! Ning ehk ka soovitusi, millise trenniga end vormis hoida selleks, et jalalihased väga julgelt arenema ei hakkaks (mul üle kogu keha lihased arenevad hästi, aga jalad saavad pea iga tegevusega mingisugust koormust ning seetõttu on ülejäänud kehast ees). Vastuste eest aitäh ette!
P.S. Mitte et õel olla, aga kas mitte eelpool kõnelenud noormees kes kõva jõusaalitrenniga tegeleb kuid isegi 40 cm-ste säärelihasteni ei suuda küündida, hoopis oma keha piinamisega ei tegele? Ehk oleks asjalikum see energia hoopis millessegi sellisesse suunata, milleks ka eeldusi on ning mitte nii kramplikult lihasmassi suurendamisega maadelda?
Säär on hea aga jala ülaosa võiks treenida, natuke proportsioonist väljas IMO võrreldes säärega.
jorsik
MemberDsiis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

Mis su vigastus on, mees?
Mul kukkus küljest ära sinupärast.AutorPostitused