jorsik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jorsik
MemberSurnumatjatele on igatahes pidavat probleem olema surnute ümber matmisega kuna laibad säilivad 5 aastat kauem tänapäeval.
Archangel, jah, me saame aru, et sul kulub väga palju kaloreid ja neid hea rämpstoidust kätte saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siiski vastame pragu inimesele, kes sööb ainult rämpstoitu ja küsis, kuidas on tervislikum toituda.
Näiteks mu õde on elu aeg joogandusega tegelenud ja tervislikut toitund,
ta pole mu teada käinud 36nda eluaastani kordagi hambaarsti juures ja ega tal muid haigusi ka eriti pole täheldand.
Aga kui ta sööks purksi ja pizzat, siis ei läheks ka järgmise 36 aasta jooksul!!

jorsik
MemberUsun, et väga palju leiab isegi. Nimi ei riku meest. Ega toiduainet.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas liha, mis burgerites on kuidagi automaatselt kehvem, kui liha mida eraldi pakendis ostad? Miks sai paha on?
Aga miks sai hea on? Gluteen ja rafineeritud jahu on hea? Milleks süüa tühje kaloreid sisse, kui võiks täisväärtuslikke süsikaid süüa selle asemel a’la tatar või täisteratooted?
jorsik
MemberEestis pole midagi saada, aspiriini võid saada ainult. Kinni? Ma loodan, et siit ei tule nüüd mingit ignorantset steroidide kaagutamist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ma ei öelnudki, et voodis vedeledes saab supertervise aga paranemisele kaasa aidata võib ta küll kõvasti.jorsik
MemberNo näiteks GHRP-2 või ipamorelin + ModGRF(1-29)
Mis peptiide?
No näiteks GHRP-2 või ipamorelin + ModGRF(1-29). Huvi teema vastu on, siis rega ennast http://www.datbtrue.co.uk/ foorumisse
jorsik
MemberAlati võid proovida peptiide, uuringute ja kogemuste järgi aitavad selliste probleemide korral.
juuli 17, 2012 at 6:52 p.l. in reply to: Toitun tervislikult, teen trenni aga kaal ei lähe alla! #320020jorsik
MemberKilpnääret oled lasknud kontrollida?
jorsik
MemberKogu aeg tõesti mitte, aga näiteks diskidele puhkuse andmiseks võib vahepeal n 5min lamada, ja arvuti taga saab ka seistes olla.
Mina seisan u 75% arvutis oldud ajast.
Kas selja jaoks on vahet, kui ma istun tooli tüüpi toolis või n.ö. baaripuki moodi toolis?
jorsik
MemberNo kui pekk maas peaaegu, siis oleks jah vist mõttekam rõhuda jõusaalile rohkem. Kui 4x nädalas, siis peaks juba 2-ks olema jaotatud trenn.
jorsik
MemberKuna elan praegu Ameerikas, siis on mul hea võimalus väga häid toidulisandeid kasutada. Hakkasin internetist uurima, kas Eestis ka võimalik neid kuidagi saada, sest kui üks päev tagasi lähen, tahaks nii mõndagi toidulisandit edasi kasutada ja minu suureks üllatuseks/pettumuseks on enamus neist on Eestis keelatud. Ja posti teel saatmine ka vist läbi ei lähe, nagu aru saan, siis toll ei lase neid läbi.
Saab posti teel saata küll, kui just pole narkootiline või psühhotroopne aine, aga tingimuseks on see, et eraisik saadab eraisikule. Niiet kui sul sinna mõni sõber jääb maha, kes viitsib pakke saata, lase aga käia.
jorsik
MemberNäeb välja nagu lihaveis
jorsik
MemberMis maitse kõige parem ja joodavam on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Maitse asi ju, mulle isiklikult meeldib maasika oma.
jorsik
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=LIEYg-68mSc&feature=endscreen&NR=1
Ma pakun, et siin on 130 peal
jorsik
MemberTuleb veel kord ortopeedi külastada, lasta MRI teha (kui ei tehtud eelmine kord). Seekord mõne teise ortopeedi juures, teine arvamus ei tee paha.
jorsik
MemberFail
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused