jorsik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jorsik
Membermilline see spetsiaalne dieet on?
jorsik
MemberMaasika No.1 on normaalse maitsega, juhul kui segada sooja piimaga ja lasta seista 2-3 tundi, kohe peale segamist on tõesti ebameeldiv mõrkjas maitse, shokolaadi oma ei muutunud peale seismist ka joodavaks, ikka räme keemiamaitse
??:”> Samas siin räägitakse et esiteks ei tohiks piimaga segada ja teiseks ei tohi seista niikaua. Aga noh, vist töötab isegi minu moodi tarbides, sest lihas nagu tuleks
??:”>jorsik
MemberPidev suhkru suurtes kogustes tarbimine võib küll tekitada diabeedi, kui süüa ikka mingi 10 lusikatäit päevas aastaid. Samas glükoosi kohta ei oska öelda, kas see ka võib tekitada, küsi oma perearsti käest vmt.
jorsik
MemberNo näiteks kartuli-vorstisalat (Maestro toode), mida poes müüakse sisaldab 624 kcal, 11,4g süsivesikuid, 2,3g valku ja 10,3g rasva.Hm. Võttes aluseks et 1g rasva energeetiline väärtus on 9 kcal, 1g valgu oma 4 kcal ja 1g süsivesikute oma ka 4 kcal, saan ma 100 grammi kartulisalati energeetiliseks väärtuseks umbes 46+10+93=150 kcal. Arvutasin ümmarguselt, ilmselt lisandub veel mingi arv kilokaloreid, aga aru ma ei saa kust sa 624 kcal võtsid?
jorsik
MemberKas tavaharjutaja võib ka siin vastata kui teab vastust?
jorsik
MemberVeidi offtopic küsimus – asi ei lahustu üldse vees, seguneb küll hästi aga ei lahustu, peabki nii olema või?
jorsik
MemberMa olen aru saanud, et trennijärgne valgusheik on igal juhul tähtsam kui trennieelne, pigem loobuda trennieelsest
jorsik
Memberkakur007 võiks nüüd jah sõna võtta ja öelda mismõttes ta ei jõua, kas ajaliselt või ei mahu sisse. Mul on ka närb isu hommikul, no ei mahu sisse lihtsalt, osadel inimestel ongi selline füsioloogia, ei ole mõtet ajada sellist juttu et PEAD ajama biifsteegi ja kilo putru näost sisse, pigem siis tõesti asendada see valgusheigiga.
jorsik
MemberXero: http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…w=1&textID=2584
Peale trenni soovitatakse ka valku kohe võtta, et just siis vajab lihas kõige rohkem valku kasvamiseks
jorsik
MemberTrenni paistad sa päris kõvasti tegevat, soovitaks vähem süüa. 4 sheiki+veel praade-värke, imo läheb paljuks.
jorsik
MemberMida sa saavutada tahad, lihast rohkem? Tavatoiduga saad piisava koguse valku kätte?
jorsik
MemberMa ei tea ka, lugesin asjast sellest topicust: http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=5857
jorsik
MemberSENA, istud sa ikka sirge seljaga? Kühmus seljaga istudes tekivad jah voldid kõhule ja pärast jäävad punased triibud. Anoh, need punased triibud kaovad ära ju paari minutiga?
jorsik
MemberJutt õige, soovitaks sama – bio-glükosamiin (praegu on soodusmüük apteegis), randmetugi ja väiksemad raskused. Amazoni poes on päris hea randmetugi müüa, 175 eeku
jorsik
MemberIkka võetakse. Mina võtan isiklikult sellepärast, et massi kasvatada. Need kes massi ei soovi võtavad ilma glükoosita.Ah et ilma glükoosita ei saagi lihast? Ise ka usud mida kirjutad?
AutorPostitused