Skip to main content

jorsik

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 661 through 675 (of 694 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kõhulihaste treening.(tugevad tulemused 4 kuuga?) #73285
    jorsik
    Member

milline see spetsiaalne dieet on?

in reply to: Proteiin No1 kuidas on #73275
    jorsik
    Member

Maasika No.1 on normaalse maitsega, juhul kui segada sooja piimaga ja lasta seista 2-3 tundi, kohe peale segamist on tõesti ebameeldiv mõrkjas maitse, shokolaadi oma ei muutunud peale seismist ka joodavaks, ikka räme keemiamaitse :???:”> Samas siin räägitakse et esiteks ei tohiks piimaga segada ja teiseks ei tohi seista niikaua. Aga noh, vist töötab isegi minu moodi tarbides, sest lihas nagu tuleks :???:”>

in reply to: Glükoos ja suhkruhaigus #63801
    jorsik
    Member

Pidev suhkru suurtes kogustes tarbimine võib küll tekitada diabeedi, kui süüa ikka mingi 10 lusikatäit päevas aastaid. Samas glükoosi kohta ei oska öelda, kas see ka võib tekitada, küsi oma perearsti käest vmt.

in reply to: Küsimus #62318
    jorsik
    Member

No näiteks kartuli-vorstisalat (Maestro toode), mida poes müüakse sisaldab 624 kcal, 11,4g süsivesikuid, 2,3g valku ja 10,3g rasva.

Hm. Võttes aluseks et 1g rasva energeetiline väärtus on 9 kcal, 1g valgu oma 4 kcal ja 1g süsivesikute oma ka 4 kcal, saan ma 100 grammi kartulisalati energeetiliseks väärtuseks umbes 46+10+93=150 kcal. Arvutasin ümmarguselt, ilmselt lisandub veel mingi arv kilokaloreid, aga aru ma ei saa kust sa 624 kcal võtsid?

in reply to: Rinnalihaste harjutused #62315
    jorsik
    Member

Kas tavaharjutaja võib ka siin vastata kui teab vastust?

in reply to: Kreatiin: BioTech vs Tai Kane #61720
    jorsik
    Member

Veidi offtopic küsimus – asi ei lahustu üldse vees, seguneb küll hästi aga ei lahustu, peabki nii olema või?

in reply to: Kas tarbida lisandeid või mitte ? #61669
    jorsik
    Member

Ma olen aru saanud, et trennijärgne valgusheik on igal juhul tähtsam kui trennieelne, pigem loobuda trennieelsest

in reply to: Ei j6ua #61646
    jorsik
    Member

kakur007 võiks nüüd jah sõna võtta ja öelda mismõttes ta ei jõua, kas ajaliselt või ei mahu sisse. Mul on ka närb isu hommikul, no ei mahu sisse lihtsalt, osadel inimestel ongi selline füsioloogia, ei ole mõtet ajada sellist juttu et PEAD ajama biifsteegi ja kilo putru näost sisse, pigem siis tõesti asendada see valgusheigiga.

in reply to: Kas tarbida lisandeid või mitte ? #61645
    jorsik
    Member

Xero: http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…w=1&textID=2584

Peale trenni soovitatakse ka valku kohe võtta, et just siis vajab lihas kõige rohkem valku kasvamiseks

in reply to: Rasva vähenemine #61644
    jorsik
    Member

Trenni paistad sa päris kõvasti tegevat, soovitaks vähem süüa. 4 sheiki+veel praade-värke, imo läheb paljuks.

in reply to: Massilisajad #61364
    jorsik
    Member

Mida sa saavutada tahad, lihast rohkem? Tavatoiduga saad piisava koguse valku kätte?

in reply to: Piim on kole, milk is evil, mkay? #61321
    jorsik
    Member

Ma ei tea ka, lugesin asjast sellest topicust: http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=5857

in reply to: Rasvarebend kõhu peal? #61297
    jorsik
    Member

SENA, istud sa ikka sirge seljaga? Kühmus seljaga istudes tekivad jah voldid kõhule ja pärast jäävad punased triibud. Anoh, need punased triibud kaovad ära ju paari minutiga?

in reply to: randmed #61296
    jorsik
    Member

Jutt õige, soovitaks sama – bio-glükosamiin (praegu on soodusmüük apteegis), randmetugi ja väiksemad raskused. Amazoni poes on päris hea randmetugi müüa, 175 eeku

in reply to: valgu shake #61101
    jorsik
    Member

Ikka võetakse. Mina võtan isiklikult sellepärast, et massi kasvatada. Need kes massi ei soovi võtavad ilma glükoosita.

Ah et ilma glükoosita ei saagi lihast? Ise ka usud mida kirjutad?

Viewing 15 posts - 661 through 675 (of 694 total)