jorsik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jorsik
MemberFatburner 1000 on ka väga sürr. Nagu keegi oleks sidrunimaitselist salvokelku vette riivinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hea võrdlus
Olles kõiki proovinud, peaks vist ikka fatburner 3000 hakkama võtma kuivatusperioodil, maitse on sellel kõige vastuvõetavam, arctic lemon on ikka totaalne keemia, peale vee ei ole seal üldse midagi naturaalset, kuigi maitse on normaalne
lihtsalt 3000 tuleb võtta 3-s osas päeva jooksul, korraga ei ole nagunii mõtet sisse vägistada. Oih, siiski on midagi naturaalset arcticus ka, taastatud aaloemahla 1%, yayjorsik
Memberkus seda etüüleetrit müüakse üldse?
jorsik
Membermeelikesel oleks massilisaja kõrval vaja ka väikest psühholoogilist nõustamist minu arust
ära võta seda solvanguna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võta massilisajat ja tee hoolsalt trenni ja küll lihas tulema hakkab, pekiga ma küll ei soovitaks vormikamaks ennast muuta, ei ole kena vaatepilt, kontrollida sa nagunii ei saa kuhu kui palju hakkab ladestuma.jorsik
Memberno kui sa oled kõhna, siis oled kiire ainevahetusega, oled paks – järelikult aeglase ainevahetusega
jorsik
MemberNõustun Muciga. Ka minuni pole paremamaitselist jõudnud kui Eiselti Maxgain.Vaadates sisaldust, ei saa maxgaini nimetadagi proteiinipulbriks, sest proteiini on selles ju ainult 27 g 100 grammi kohta, pigem on see massilisaja nagu?
jorsik
Membermulle jäi paar asja veidi segaseks veel, äkki Marek oma poole peaga või Oldman tahaksid vastata neile?
Okei, selle saime selgeks, et enamus annab lolle nõuandeid. Tegijad soovitavad pidada vahet kuni valu on täiesti kadunud, ehk siis 5-7 päeva. Samas, kui ma pean nii pika vahe, siis on toonus mu lihasest juba kadunud ja peale trenni on lihased jälle valusad! Niiet peale nädalast või pikemat pausi trennitegemises, teen mina ikkagi paar järgmist treeningut valusate lihastega, peale maksimaalselt 2 nädalat on lihastoonus taastunud ja ei ole enam valus peale trenni. Muidugi sellise anomaalia korral kui peale igat trenni on lihased valusad, tuleks võibolla tõesti vahet pidada nädala. Samuti tahaks täpsustust, miks ikkagi lihas on kuni 1 nädal valus peale trenni, kui näiteks selline kasutaja nagu theONE1 väidab, et laktaat on lihases ainult esimesel päeval? Ärge väga valusalt pekske lollide küsimuste eest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jorsik
Memberesimene suurem vigastus oli mõra ja veri hüppeliigeses. nagu tavaliselt, korvi mängides astusin kellegi jala peale läbi murdes. tagajärjeks väikese arbuusi suurune lillat värvi hüppeliiges sest mingi veresoon rebiti puruks kuskil liigese juures. kuu aega kipsi suvel kõige palavamal ajal
ja seniajani ei paindu hüppeliiges nagu kunagi. ainuke luumurd oli paar aastat tagasi, kui puid saagides endal pöidla ülemise liigese pikuti pooleks lõin. jälle kuu aega kipsi ja mahatulnud küün
aga lumelauasõit on üks ohtlik ala
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , peale paari korda mäel käimist oskasin ära põrutada mõlemad randmed, vasaku põlve, vasaku õla ja mõlemad pöidlad, pöial oli ikka päris sinine ja mis kõige hullem, ei ilmuta paranemise märki liigesed, eitea kas hakkan vanaks jääma või mis, kuigi võtan glükosamiini ja puha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jorsik
MemberNo.1 shokolaadimaitseline on üks väga jube pulber imo, piimaga segades tuli rämeda keemiamaitsega lääge jook, ei suuda kuidagi juua. Siinkohal võikski mainida et kes tahab Tartus shokolaadimaitselist, mul peaaegu terve pakk üle, annan odavalt ära.
No.1 maasikamaitseline on päris hea, pooles liitris soojas piimas lahustub hästi ja maitse on nagu maasikajäätisel.
Kust te seda vene proteiini saate muidu?
jorsik
Memberoot, aga kreatiini võtan siis koguaeg 3 grammi päevas või kuuajaliste kuuridena?
jorsik
Memberminuarust L-thyroksiin kilpnäärmehormoon olevat põhiline mis mõjutab ainevahetuse kiirust. et kui on kilpnäärme ületalitus siis inimene kõhnuvat olenemata toidukogustest mis süüakse.seega kui lisa võtta siis peaks ta ju kõige kõvem rasvapõleti olema!?
(ja kui selle aine puudus siis inimene rasvub)
aga kas sa trijood tironiini ei võta (T-3)?
Ma olen kuulnud jah et türoksiiniga vähendatakse endal pekki, ma võtsin mingi 3-4 kuud 2x rohkem kui arsti ettekirjutus oli, just selle eesmärgiga, aga ei läinud pekki vähemaks, ilmselt võtsin vähe. Üks sõbra sõber olevat küll niimoodi kõhnaks saanud, paraku kilpnääre olevat suureks läinud, niimoodi rasva maha võtta on debiilsus, keerad tervise jäädavalt p****e. Aga ei tea mis trijood tironiin on, arst pole maininud.
jorsik
MemberL-thyroxin on keelatud aine/doping? Minu jaoks on see eluks vajalik, kilpnäärme alatalitlus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahepeal sai paar kuud üle võetud, ei saanud küll aru et oleks lihas kasvanud või pekk vähenenud..jorsik
MemberKurat mehed ikka hästi panete oma küsimustega…ma siis küsin ka midagi…
Kuidas mõjub kreatiini liigtarbimine värskelt viksitud saabastele…?
??:”> saapad hakkavad vähem läikima
jorsik
Memberokei võtan teadmiseks, tänud.
jorsik
Memberma võtan nii nagu õpetus käsib, trennipäevadel 4×5 grammi ja muidupäevadel 2×5 grammi, esimesel nädalal iga päev 4×5 grammi, niimoodi kuu aega, siis kuu aega vahet. Valgusheik seisab toatemperatuuril see 3 tundi.
jorsik
Membermagusaisu viitab kroomipuudusele, osta apteegist kroomi sisaldavaid tablette või toidulisandeid. Samas kui sellised isud ainult vahetevahel peal käivad ja kehakaalu ei mõjuta, ei ole eriti mõtet põdeda ka, mul ka aegajalt tuleb hirmus isu maci burgereid süüa või shokolaadi, so what.
AutorPostitused