jorsik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jorsik
MemberMa vaatan et inimesed on väga foobilised sellise sõna nagu “steroid” suhtes. Steroid ei = kohe automaatselt metaaniga, et pärast on maks p*****s ja lihased kaovad kui enam trenni ei tee. Ise tahaks proovida sellist asja nagu DHEA, see peaks olema pre-hormoon, mis ergutab neerupealiste tööd. Pidavat olema tõhus ja tervist isegi parandav, seda kirjutatakse USAs välja vanuritele, et vähendada east tekkivaid probleeme. Kahjuks on selle Eestisse toomiseks vaja ravimiameti luba. Keda huvitab, DHEA kohta rohkem lugemist aadressil http://en.wikipedia.org/wiki/DHEA
jorsik
Memberkuidas küll inimesed oskavad selliseid huvitavaid küsimusi välja mõelda, äkki seletaksid milleks sulle selline teadmine, kavatsed hakata äädikat jooma?
jorsik
MemberEi ole küll Fred ja konkreetset linki anda ei ole(ei suvatse otsida), kuid kindlasti on kreatiini laadimisel mõtet. Seda üsna mitmel põhjusel.Väga mõttekas postitus
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult ma mõtlesin linki mingile konkreetsele ülikooli uurimustööle, mitte kohalikule tõlkeloole.
jorsik
Memberhttp://www.flexbodybuilding.com/Creatine.html siin räägitakse midagi, ma ei viitsinud nii hilisel tunnil kaevata välja seal artiklis mainitud ülikoolide uurimusi.
http://www.sportsci.org/traintech/creatine/rbk.html siin on ka miskit aga soovitatakse laadida ikka. Mina olen asjast niimoodi aru saanud, et kui laadida, saavutatakse maksimaalne kreatiinisisaldus lihastes nädalaga, kui ei laadi, läheb aega umbes 3 nädalat. Edaspidi soovitatakse võtta 5 gr. päevas et hoida kreatiinisisaldust lihastes maksimaalsena, et kas siis laadida nädal aega või võtta kohe algusest 5 gr päevas, lõppkokkuvõttes teeb sama välja, puhkust soovitatakse võtta mõlema variandi puhul 3 kuu möödudes kuu aega.
http://www.acsm.org/AM/Template.cfm?Sectio…ntentFileID=283 veel üks lingike mis kinnitab, et laadimise puhul saavutatakse maksimum nädalaga, mitte laadides 3 nädalaga.
“..Limited data suggests that a 5 g maintenance dose is effective in maintaining elevated creatine stores..”
jorsik
MemberSiin käib ikka vaidlus, kas laadimine on vajalik või mitte. Äkki saaks Fred anda lingi mõnele teaduslikule artiklile millele saaks toetuda?
jorsik
MemberFred Antson siit foorumist soovitab võtta ca 3 gr päevas kreatiini, sellisel kugistamisel 4×5 gr päevas polevat mingit mõtet, reklaaminipp ainult selline et inimesed rohkem ostaks.
jorsik
MemberTunnistan üles et tegin nädalavahetusel, ja liiga palju tegin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igatahes oli pärast süda paha ja katus sõitis täiega. Kusjuures süda on paha seniajani, täna on juba parem olla aga 2 päeva oli ikka päris kehv olemine. Positiivseid külgi oli vähem kui negatiivseid, niiet minul ei ole küll isu tõmmata enam. Trennis kindlasti mingeid eeliseid ei ole. Samas, kuna letaalset doosi suitsuna tõmmates ei ole võimalik saavutada, soovitan n.ö. üle tõmmata, näete kuidas kaob isu veel teha kanepit 
jorsik
MemberPerearst. Eks näis, kui ei lähe paremaks, lähen reumatoloogi juurde.
jorsik
MemberGlükosamiini tuleks süüa vähemalt 1500 mg päevas ja soovitatavalt vähemalt aasta, et mingi raviefekt saavutada.Tohoh
jorsik
Membervõta mingit glükosamiini sisaldavat asja, kas lase arstil midagi välja kirjutada või osta käsimüügis olevaid asju, bio-glucosamine, gelenk-nahrung, ultra gel jne, väiksemas koguses on need liigest hooldavad, suuremates kogustes liigest taastavad. Mul oli sama jama, arst kirjutas Arthryli välja, odavam on kui need käsimüügiasjad, vaatab kuidas hakkab mõjuma.
jorsik
Membervaits18, võta ühendust kui oled tartust, ma müün tai kane kreatiini momendil
jorsik
MemberViimaste uudiste järgi olevat Statoilis juba öeldud et piletid on otsas..Tund aega tagasi olevat 14k veel järel olnud
jorsik
MemberSportlandi kliendid ostsid 10 000 piletit? Arvestades et eelmine kord oli Metallica konsal üldse 25 000 inimest, siis seda ma küll ei usu. Arvan, et praeguseks hetkeks on läbi müüdud max 20 000 piletit. Ja siis tiksub veel 20 000 täis ülejäänud aja jooksul.Sa arvad tõesti et ainult sportlandi kliendid ostsid või?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik kes teadsid sellisest ostmisvõimalusest, ostsid. Kuna tavaliselt isegi ei vaadatud seda SMSi, siis ei olnud kliendiks olemisel erilist tähtsust. Minu tutvusringkonnas levis kuuldus sellisest võimalusest nagu kulutuli ja ostjaid oli kümnetes, mõnigi neist ostis 10 piletit korraga.jorsik
MemberTegu Põhja- ja Ida-Euroopa ainsa esinemisega. Huvitav, kui varem räägiti 60 000 piletist, siis nüüd käib jutt 50 000 piletist.Kuna teatud SMSi ette näidates sai Statoilist osta piletit juba ka laupäeval-pühapäeval, siis võimalik et oligi esmaspäevaks 50k järgi. Ma täitsa usun et ainult 20k järel, ainuke kontsert paljude riikide peale ju.
jorsik
MemberEestis ma ei ole näinud. Ise telliksin siit.Aga osta ja müü pool mulle? Päris hea hinnaga on seal, saaks pool aastat proovida kui võtta 3 gr päevas. Ma võin ka muidugi ise osta, kui keegi pool endale võtaks ja praeguse tai kane monohüdraadi ära ostaks
AutorPostitused