jorsik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jorsik
MemberIndrekj proovi erinevaid harjutusi, ise pead aru saama milline harjutus mõjub kõige paremini. Mul ka biitseps ja delta ei tahtnud areneda, lõpuks leidsin harjutused, millede tegemine on silmanähtavaid tulemusi hakanud andma ja harjutuste tegemise ajal on tunda et lihas saab tugeva koormuse.
jorsik
Member1 gramm etüülalkoholi = ca 7,5 kcal niiet kalkulaatorid kätte ja arvutama. Õlledes on muud nodi ka veel mis juurde annab kaloreid avkoors.
jorsik
Memberseni parima maitsega valk ja progressi üle ka ei saa nuriseda, ise jäängi selle juurde ilmselt, maasikamaitseline on nagu sulanud maasikajäätis.
jorsik
MemberPeki kaotamiseks peaks kõige efektiivsem olema HIIT treening, loe lähemalt http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=8167
jorsik
Memberma ei saanud nüüd aru, kindlasti peab mingi maitsega olema see piimajook, puhas piim ei kõlba?
jorsik
MemberHuvitav, mina olen küll igaltpoolt lugenud et 1-6 kordust arendab jõudu, 6-12x arendab massi ja 12-x kordust reljeefsust. Niiet kui neiu eesmärk on saledamaks saada, siis peakski tegema suure korduste arvuga seeriaid. Kuigi saledamaks saab paremini miskit aeroobset tehes kui jõusaalis rassides. Aga jah toitumine tuleb paika saada, muidu pole aeroobsest ka kasu. Minule isiklikult meeldivad aeroobikas käivate naiste kehad rohkem, on seda naiselikku kumerust, rauda tõstvad naised on liiga kuivad IMO.
jorsik
MemberMind häirib 2 asja momendil ja mõlemad puudutavad “minu abilist”. Esiteks, kas ei saaks näidata rohkem kui minu viimast 10 postitust? Näiteks kasvõi 20, 50 oleks juba ideaalne, teinekord tuleb meelde et sai kuskil mingis threadis tehtud post ja tahaks nüüd näha vastukaja aga kuna vahepeal olen teinud üle 10 postituse mujal, pean nüüd läbi searchi otsima välja oma postituse ja search ei tööta ka alati nii nagu tahaks. Ja teiseks, kui võtan minu abilise kaudu oma 10 viimast postitust välja, ei saa seal valida mitmendale leheküljele mingis teemas minna, vanasti nagu oli see võimalus?
jorsik
Memberaitäh info eest!Ei, southwesterniga ei tegele, vaid hoopis noortelaagris töötan.
Aga “talvevarud” peaks siis kyll USAst tooma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piiriületus sellise pulbrikogusega on muidugi põnev…
Soovitan enne täpselt järgi uurida palju sa võid valku üle tuua, tõenäoliselt on mingi impordimaks ka peal sest sa tood väljastpoolt EU-d. Lambist 100 kg valguga tolli tulles võid kõigest ilma jääda.
jorsik
MemberÜhe treeningu jooksul ei jõua kõiki lihaseid korraga läbi töötada. Ise käin 2x nädalas, 4x oleks kindlasti parem, siis saaks 2ks jagada – üks päev näiteks rind, triits, delta, teine päev selg, jalg, biits aga paraku pole viitsimist käia niipalju, seetõttu teen 2x nädalas ja teen ainult rinda, biitsepsit, deltat ja kõhtu, rohkem ei jõua 1,5 tunni jooksul, mis on optimaalseim aeg ühe trenni jaoks, läbi teha. Tundub et 2x nädalas ühte lihast koormata on minu jaoks parim, on näha arengut, kui ma vahepeal 3x tegin samu lihasgruppe nädala jooksul, hakkasin varsti tundma et treenin üle ja arengut ei olnud eriti. Algajal oleks jah normaalne käia kuu-kaks 2x nädalas trennis ja teha 2-3 seeriat ühe lihasgrupi kohta, siis jõuaks 1,5-2 tunniga teha läbi kõik lihased, paari kuu pärast võiks juba 2ks jagada trenni ja käia 4x nädalas. Aga igaüks peaks tähele panema kuidas tema keha reageerib trennile ja tegema vastavad järeldused, inimesed on erinevad.
jorsik
MemberKas keegi eelnevad Mirjamid valiks? Ütleme, et väike kruiis, kus sa saaksid eelnevate “nais”kulturistide seast ühega aega veeta.Kusjuures mõne kenama näolapiga naiskulturistiga täitsa hullaks, huvi pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jorsik
MemberNo 1 proovinud ja AllStarsi,maitsed mõlemal päris head.Eesti valku siinkohal ei kommenteeri
jorsik
Memberväheneb küll toonus kui trenni ajal venitada, mina venitan peale trenni alles, peale igat lihasgruppi ei ole imo kõige parem, sest enamus harjutusi kasutab ju mitut lihasgruppi, rinnalt surudes saab koormust ka triitseps ja delta jne, niiet neid välja venitades väheneb jõud rinnalt surudes.
jorsik
MemberMonohüdraat ei mõju kõigile kasutajatele paraku, vist 10% inimestel ei mõju. Kuuridena ikka võetakse kreat ju, 3 kuud võtad, 1 pead vahet. Praeguseks on tehtud erinevaid kreatiinivariante, mitte ainult tsitraat ja monohüdraat, ise ostsin etüülestrit, lähipäevil peaks kätte saama, eks näis kuidas see mõjub. Selle imendumine pidavat nii hea olema, et esiteks mõjub kõigile kasutajatele ja teiseks ei ole vaja laadimist. Aga peale monohüdraadi võtmist hakkas jõudu küll kiiremini tulema, umbes kuu aja pärast oli märgatav jõu kasv minul ja visuaalselt ka lihased läksid suuremaks.
jorsik
Membersee jutt et kohvi ei tohi juua, lükati viimaste uurimuste kohaselt ümber bodybuilder.com-is või kuskil
jorsik
MemberKuna sa venitad hüppeliigese sidemeid, siis arthrostopist ei ole imo kasu. Kohe peale venitust tuleks külma peale panna, järgmine päev juba soojas hoida, muudest variantidest pole mina vähemalt kuulnud. Aga nagu Rebane juba ütles, profülaktika on kõige tähtsam, kossu mängides kanna kõrge säärega jalatseid või tõmba rõhksidemega kinni jalg, kui on juba mitmeid kordi venitatud sidemeid, hakkadki kergemalt jalga välja väänama. Ise kooli ajal kossu mängides väänasin küll oma 10x kumbagi jalga, lõpuks väänasin nii hullusti, et tõmbas veresoone puruks ja mõra tekkis ka ja kuu aega oli kipsis, päris terveks polegi saanud. Peale seda alles õppisin asjast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja nüüd tõmban alati rõhksidemega kinni hüppeliigesed enne mingit actionit.AutorPostitused