Skip to main content

jorsik

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 571 through 585 (of 694 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kuidas suhtute noortesse jõusaalis? #85217
    jorsik
    Member

Mehed teil on õigus, ma vähe pingutasin üle sellega, raske koolilõpp vist tingib mu närvilisuse:D

Muidu lihtsalt mul on plaan jõusaali minna suvel ja uurisin tausta niisama:D Speaking of which, kui siin on mõni Tartu tüüp äkki oskaksite nõu anda kuhu minna, is mõtlesin Arenaspordi peale.

Ma käin MV-s, ise olen rahul, suht soodus peaks ka olema võrreldes teiste kohtadega.

in reply to: Kuidas suhtute noortesse jõusaalis? #85208
    jorsik
    Member

ma olen suht kindel et see oli iroonia jrxi poolt…antonhansen lõpeta põdemine ja hakka trenni tegema, nagunii on saalides pooled makaronid, kes nende kõikide üle jõuakski naerda

in reply to: suured jalad! #85108
    jorsik
    Member

kuidas 931??

Üks nael on 0.454kg

See teeks siis 1044.2 kg

Ups ongi, krdi mobla arvutas valesti

in reply to: suured jalad! #85074
    jorsik
    Member

sellised jalad saab niimoodi: http://www.yikers.com/video_ronnie_coleman…s_2300_lbs.html peal on 931 kg

in reply to: Biitseps #85066
    jorsik
    Member

6-kiloste hantlitega saab küll väga hästi teha. See on lihtsalt pumpamine ja lihas lihtsalt suureneb. Tee iga päev nii palju kui jõuad mõlema käega võrdselt.

Vot siis, lihtsalt pumpa ja lihas lihtsalt suureneb, mis tal üle jääb eksole. Aga kui tahad suurt biitsepsit nagu näiteks http://www.bodybuildingpro.com/synthol/13.jpg siis on synthol abiks

in reply to: Kui vanalt peaks kasutama toidulisandeid? #85049
    jorsik
    Member

mul poeg sööb sünnist saati. alguses beebi piimapulbreid. siis sai lõssipulbrit ja nüüd annan 2,5 aastasele igasuguseid vadakuvalgu jm maitsvaid moodsaid proteiinipulbrijooke ja ka kreatiini joogid maitsevad, samamoodi vitamiini joogid ja tabletid ka maitsevad lapsele…

2,5 aastasele lapsele annad kreatiini?

in reply to: Kolestorool #84685
    jorsik
    Member

üks tüüpilisi tunnuseid on veel kehakaalu järsk tõus ja kilpnäärme suurenemine, nagu mulgi juhtus :???:”> Kaal tõusis 1 kuuga umbes 15 kg, kuigi toitusin samamoodi nagu alati. Alles siis kui kilpnääre suurenema hakkas, sain asjale pihta ja tormasin arsti juurde

in reply to: Kes mida sööb??? #84631
    jorsik
    Member

Üle ei pinguta söömisega? 50-60 gr valku, 15 grammi kreatiini.. :???:”> IMO tiba palju nagu, üle 30-40 gr valku ei suuda keha korraga omastada nagunii, kreatiini ka võtavad tavalised inimesed ca 5 gr päevas.. Ise söön tund enne trenni miskit kerget, jogurti, vorstisaia, banaani vmt, peale trenni 30gr sheigi ja arctic spordi, tunni-kahe pärast söön miskit rohkem valku sisaldavat, kana ja kodujuustu, hiljem ca 5 gr kreatiini, 3 kapslit glutamiini ja 3 kapslit BCAA-d

in reply to: Vot see on alles naine:D #84627
    jorsik
    Member

jaa, peab paika, kokk veel sobib mehele aga paljud kokad on pedekad, kuuldavasti imre kose olevat pede ja kui noor olin siis minuajal kutsekoolis oli ka kokakursusel näha pede käitumisega veidraid poisse.

vanasti kevade “Kiire” ajal vist tõesti olid mees rätsepad, aga kas sa pole nõus et kui tänapäeval 99% on õmblejad naised ja üks mees läheb nende sekka õppima, on see normaalne või imelik? arvatavasti kõik peavad siuxeid veidraks või mis. sa pead täiza tavaliseks ja normaalseks?

Väga skinheadilik suhtumine :???:”> No ja kui ongi keegi pede, on ta siis sellepärast halb inimene? Minuarust on Imre Kose lahe tüüp ja hea kokk, mind ei koti küll kas ta on pede või mitte, mina tema magamistuppa ei roni. Aga tulles tagasi teema juurde, kulturisti silmade läbi vaadatuna on see naine oma ala tipp, mehe silmade läbi vaadatuna jube, vaatasin mis ma vaatasin neid pilte, ei tuksatanud ka mitte, surnd mis surnd

in reply to: Küsimus kaalu kaotamise kohta #84568
    jorsik
    Member

Võta nahk sõrmede vahele, tõmba ja lase siis lahti. Kas läks tagasi algolekusse? Nahk on veniv, kui sa just 200 kg ei kavatse alla võtta, siis ei jää midagi lotendama.

in reply to: Kreatiin #84567
    jorsik
    Member

Ikka iga päev tuleks võtta ja ikka kuuridena, 3 kuud võtad, 1 puhkad.

in reply to: Proteiinid mujalt? #84566
    jorsik
    Member

Ma kasutasin ON 100% Whey Gold Standard maasikamaitselist, oli täitsa hea maitsega ja lihast ka tuli, kui praegune Whey2 otsa saab, võtan jälle Whey Gold Standardit.

in reply to: Kreatiin #84491
    jorsik
    Member

Ma olen etüülestrit vähe võtnud veel, 2-3 nädalat umbes ja enne seda olin parajasti monohüdraadi kuur pooleli, niiet jätkasin sealt kus pooleli jäi. Midagi halvemaks pole läinud, jõud ja mass suurenevad, põhjapanevat järeldust ei oska teha veel. Samas igalpool kiidetakse ja uuringute põhjal ka imendub paremini ja mõjub kõigile ning kui veel 1 kg saab 800 eeguga kätte, siis võtan kindlasti pigem seda kui miskit muud

in reply to: Südameprobleemid #84476
    jorsik
    Member

Tõenäoliselt on roietevaheline närv mingi viga saanud, mul on ka olnud korduvalt. Muud polegi teha kui lasta rahus paraneda, rinnalihaste harjutusi tuleb vähemaks võtta või üldse mitte teha, väga ebameeldiv vigastus on ja paraneb ka mitu kuud.

in reply to: Midagi humoorikat #84472
    jorsik
    Member

see vanaemaga on videomontaaz

Viewing 15 posts - 571 through 585 (of 694 total)