jorsik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jorsik
MemberNoh, võtsin jah prooviks ketoonid, problem?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Maksid like 3$ purk. Aga jah, olen 4-5x tellinud peale selle seadusemuudatuse teadasaamist ja kordagi pole tollis määratlust küsitud, olen esitanud EP pakisaatmisdokumendid ja maksumust tõendava dokumendi, kasvõi screenshot mailile saadetud receiptist. Olen ise käinud tollis deklaratsiooni tegemas, paar minutit on läinud sellele, saadavad deklari mailile, maksad ära tolli või käibemaksu ja EP saadab paki kuhu vaja.jorsik
Memberjorsik
MemberKui raha on, siis on olemas mõningad peptiidid, mis aitavad vigastustest paraneda, näiteks tümosiin beeta 4. Sportlastel süstitakse vereplasmat vigastatud kohtadesse, kõva raha eest võibolla tehakse tavainimesele ka kuskil, maarjamõisas vmt.
juuli 8, 2013 at 10:37 p.l. in reply to: Tsitaadid & mõtteterad, ja muidu lahedad ütlemised. #345764jorsik
MemberMotivation is what gets you started. Habit is what keeps you going.
Obsessed is the word lazy use to describe the dedicated.
There are 7 days in the week and SOMEDAY isn’t one of them.
Don’t compare yourself to others. Compare yourself to the person from yesterday.
Don’t look back, you’re not going that way.
Põmtselt varastasin kõik Fitness Motivation kommuunist FB-s
jorsik
MemberPaistavad nagu veenilaiendid ja ei tehta sulle mingit oppi, kui just suuremaid vaevusi ei põhjusta. Arst heal juhul soovitab lioton1000 määrida ja jalgu seinal hoida rohkem, kogu moos
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enamasti on veenilaiendid pärilikud, kas sa varem ei ole märganud neid?jorsik
MemberLõunaka lähedal on MV Spordiklubi, piiramatu kuutasu oli vist 38 ringis, võimalusi on minuarust piisavalt.
jorsik
MemberVõib võtta küll. Kas tegemist on parima hinna/kvaliteedi suhtega, selles pole kindel.
jorsik
MemberMul oli sama asi ca 10a. tagasi. Mul ka tõusis kaal 15kg ja tagasi vanasse kaalu (85) pole ma siiani saanud, on püsinud kuskil 100 kg ringis, alla 95 ja üle 110 pole läinud, olenemata kui palju või vähe ma söön. Lihaskasvuga probleeme pole, ainult selle liigse rasvaga mis juurde tuli. Käisin ehitustöödel 2 kuud eelmise aasta lõpus Norras, selle perioodiga võtsin umbes 10kg alla ja see kaal pole tagasi tulnud, niiet pidev liigutamine aitab kõvasti kaasa. Aga võibolla on see ainult minu füsioloogia eripära. Igatahes pead sa ise katsetama, mis meetodid sinul aitavad kaalu langetada aga korralik toitumine ja regulaarne trenn peaks nagunii elustiili juurde kuuluma. Soovitan omal käel asja uurida, eesti endokrinoloogid on suhteliselt jäigalt kinni eelarvamustes, näiteks T3 ja rT3 on nende jaoks olematud hormoonid, ainult T4 on oluline nende arust. Igatahes ma ostsin netist T3 ja proovin nüüd, kas midagi muutub.
jorsik
MemberTean, et viimati Renku tellis kiudaineid ning kohale ei jõudnud igastähes midagi. Lõpuks pidi ta ise uurima mis sai asjast. Ei mäleta enam, kas talle üldse vastust saadetigi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga vbl see nimi “psyllium husks” hirmutas tollitöötajad ära ning nood mõtlesid, et mingi eriti räme ravim vms, lol.
Vbl peaks torkima neid ja küsima hunniku lisandite kohta. Samas jube tüütu oma nina sinna lollusesse pista.
Päris nii need asjad ei käi siiski. Kiudaineid peaks saama vabalt osta. Enamasti kuskilt netipoest ostes saab ka pakki trackida, jälgida selle teekonda sinuni. Tolli kinni jäädes saadetakse sulle kindlasti vastavasisuline teade pakil kirjas olevale aadressile. Seda juttu ei usu ma kindlasti, et talle ei vastatud. Jah, seal on räme bürokraatia ja sa pead teadma nippe, kuidas deklareerida oma paki sisu jne. aga kommunikatsiooniga pole minul küll kunagi probleemi olnud, alati on vastatud hiljemalt paari päeva jooksul. Igatahes peaks määratluse küsima enne ostmist.
jorsik
MemberQ10 võibolla ei kuulu aga kui on tuttavaid välismaal, siis võiks juba idebenooni tellida, Q10 sünteetiline ja tugevam analoog. Seda otse osta ei tohi.
jorsik
Memberkas keegi on smartpowdersist või nutraplanetist eestisse tellinud , kas saab tellida ja palju see postikulu on ?
Nagu ma ütlesin, postikulu oleneb kaalust ja see kas saab, oleneb tellitavast asjast. Üldiselt valgupulbrid ja BCAA on lubatud, teisi asju on soovitav enne ravimiametist üle küsida maaratlused@ravimiamet.ee. Mina ostsin näiteks smartpowdersist 2 eri sorti valku, ursoolhapet, sesamiini, CLA kapsleid, forskoliini, fosfatidüülseriini, atsetüül l-karnitiini, BCAA-d ja bromelaini kvertsetiiniga, need on kõik lubatud, pakk kaalus 5kg umbes ja postikulu oli sellel 100$ ringis. Postikulu näed ostukorvis kui hakkad tellimust esitama.
jorsik
Membersmartpowders või nutraplanet on suht soodsad kohad, muidugi pead arvestama juurde postikulu ja seda, et paljud toidulisandid on määratletud ravimiteks ravimiameti poolt ja neid ei tohi otse osta netipoest.
jorsik
MemberToitumine korda ja rohkem trenni, muud midagi. Eks on ka muid võimalusi, kuidas ergutada oma keha rohkem lihaskasvu tootma, toidulisanditest kuni steroidideni, vahepeale jäävad veel näiteks GHRP ja GHRH aga selline lähenemine eeldab juba enda põhjalikumat harimist.
jorsik
Memberumbes 2x päevas söön.
200g (pool pakki) juurvilju. Kui suurem isu siis 400g.
koosnevad siis porgand, lillkapsas, hernes jms..
väiksema näkisimse korral 2 kurki ja 1 tomat vms.
Huvitav, reporteris just räägiti , et toorena omastavus suurem.
http://jn.nutrition.org/content/128/10/1716.full Vaata vähem Reporterit.
jorsik
MemberRuttu saad rasvast lahti ainult rasvaimuga. Too oma täpsem menüü ja toidukogused ka välja, nii umbmäärase info pealt on raske midagi soovitada. Samuti toore muna joomine on lollus, esiteks on salmonella saamise oht ja teiseks on toore muna omastatavus väiksem kui töödeldud munal.
AutorPostitused