joonast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joonast
Memberloodan Marguse loengu jätku näha siis varsti
Vol. 2 ka täitsa olemas:
detsember 21, 2011 at 1:43 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #273394joonast
MemberSeda ruumi vaadates on küll selline tunne, et kui sinna oleks hoopis 5x kükipuuri ja erinevaid rinnalt surumise pinke + kange ja hantleid, kettaid jms muretsetud siis oleksid vist küll kõik vähegi tõsisemad treenijad saalis kohal.
Minu arust pigem poolsada tõsist treenijat, kes regulaarselt käivad ja maksavad, kui, et osta hunnik masinaid, et tavarahvas ära ei ehmataks, kuid pidades leppima sellega, et keskmine inimene kauem kui paar kuud enamasti saalis käia ei viitsi.
Aga noh, ju siis rahalised pakkumised ja “turuanalüüsid” olid vastavad, mis nende tulemusteni viisid.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Praegu on Spartas vist juba 5 klassikalise tõstmise põrandat. Paar uut tõstepõrandat ootavad juba kokkupanemist ja alles mõni aeg tagasi tuli 2-3 kaldpinki juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kükipuure ja surumispinke pidi ka millalgi juurde tulemajoonast
MemberMul endal ka käes plaadid sees ning eelmine aasta tuli mõte need välja võtta, kuid siis sain teada, et 6 kuud ei tohiks ma jõutrenni teha ning otsustasin need ikka sisse jätta.
joonast
MemberKui sul nüüd järgmise aasta alguses plaadid välja võetakse, siis peale seda vist jälle ei tohi paar kuud jalgadele koormust anda?
joonast
MemberHT-R-ga ei olnud mingil põhjusel rahul, et tahad midagi muud?
joonast
MemberKahjuks jäi see kord maailmarekord saavutamata, ei suutnud korralikult fikseerida, näpud tulid lahti.
joonast
Membernäpud ei pidanud…
joonast
MemberJärgmine 360!
november 8, 2011 at 3:32 p.l. in reply to: Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti? #309360joonast
Member27.november siis kõik Elerile Kõrvekülasse kaasa elama.
Noorte ja juuniorite EMV toimuvad Tartus mitte Kõrvekülas, muutus ära.
joonast
MemberKirjaviga on uudises: “Elar Kraav ja Margus Silbaum sõidavad 8. – 11(peaks olema 13). novembril Tšehhis toimuvale jõutõstmise MM-le. ”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 2, 2011 at 6:43 p.l. in reply to: Kuidas mixida endale kõige odavamalt valgu süsivesiku jook ? #313094joonast
MemberTuleb lihtsalt osta odavamalt valgupulbrit ja süsivesikuid
Kokkuhoiu saavutamiseks tasub valku osta korraga suurem kogus, kuna see on reeglina odavam ja süskaritena võid kasutada viinamarjasuhkrut, mida müüakse rimides, solarises ja veel mõndades poodides.oktoober 30, 2011 at 7:38 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315171joonast
MemberMis meeste absouutarvestuses paremusjärjestus jäi? Magasin ise hetke maha.
joonast
MemberSee küll väike viga aga riivab silma ikka: kasutajate kuvapildid on kas väljavenitatud või lihtsalt väga halva kvaliteediga.
joonast
Memberoperaga on uut foorumit suisa võimatu kasutada.
esiteks, juba mainitud jama – valides esilehelt postituse, avaneb teema kõige esimene postitus- ehk nt ott kiivikase blogi puhul ei viida mind mitte tema tänase päeva viimase sissekandeni, vaid selle aasta jaanuaris tehtud avaposti juurde.
teiseks – ma ei saanud foorumisse postitada. olin sisse logitud, proovisin nii postituste järel olevasse kiirvastuse lahtrisse kirjutama hakata kui ka “postitus” kastile vajutades uues aknas vastust kirjutada, kuid tutkit.
firefoxiga pole aga kumbagi probleemi.
Mul jällegi pole operaga ühtegi probleemi…
joonast
MemberTere! Olen Joonas Tamm ja otsustasin enda poolse otsa ka lahti teha.
Pühapäeval toimus lamades surumise MV, kus enda grupis (noored -74kg) õnnestus saavutada kolmas koht. Kuigi paremat kohta polnud ma võimeline saavutama (II koht surus 142,5), oleksin kindlasti olnud võimeline suuremaks raskuseks. Kahjuks aga esimese katse käigus tõmbasin natuke õla ära kuid teisel katsel sain algraskuse (115) ülesse. Kolmanda katse plaanisin panna 125kg, mis eelnevalt trenniski mitu korda üles läinud, kuid ebaõnnestumise korral oleksin kolmandast kohast ilma jäänud, kuna Hendrik Ovir, kes on/oli minust mitu kilo kergem surus samuti 115kg. Otsustasin siis 117,5 kasuks, mis üsna kergelt ülesse läks, kuigi sain ühe punase tulukese liialt kõhu peale laskmise eest.
Nüüd olen aga juba valmistumas järgmiseks võistluseks, noorte ja juuniorite EMV-ks , mis leiab aset 27. novembril. Täna sai esimest korda proovitud trikooga jõutõmmet, mis läks väga edukalt. Nimelt sain tõmmatud 205kg, mis ületab eelmist rekordit 25kg võrra(märtsis võistlustel tõmmatud). Reedel proovin sama trikooga kükki ka ja loodan selle ka EMV-ks vähemalt paarikümne kilo võrra paremaks saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused