joonast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joonast
MemberKõige mõttekam on tellida vastavad kavad spetsialistidelt http://www.fitness.ee/veebitreener
veebruar 28, 2012 at 8:53 e.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #293098joonast
MemberOn keegi eestlastest minemas ka Stockholmi klassikalise jõutõstmise võistlustele?
veebruar 26, 2012 at 5:03 p.l. in reply to: Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti? #192735joonast
MemberMida kõike saab sinu kohta teada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2012 at 9:28 e.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #193528joonast
MemberEt kui rahvusvahelisel võistlusel (näiteks MM-il) tõstad rohkem kui keegi iial varem, siis on ka alles tegu rekordi väärilise katsega.
Kuidas siis üldse rekordid tulevad?
Kui sa MM-l ületad rekordinormi, siis saadki maailmarekordi enda nimele. Maailmarekordi püstitanule on kohustuslik ka dopingukontroll kohe. Eesti võistlustel pole minu teada selle pärast võimalik maailmarekordit püstitada, et maailmarekordi püstitamisel peavad kõik kohtunikud omama IPF kohtunikulitsentsi aga eestlastest on see ainult Marko Terasmaal.
veebruar 23, 2012 at 8:47 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #197296joonast
MemberMis on sellise õnnetuse tagajärg ja kui hull temal see oli?
veebruar 23, 2012 at 2:51 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #197656joonast
MemberMehed:
1. Alex-Edward Raus
2. Raigo Kuusnõmm
3. Argo Erit
4. Elar Kraav
5. Siim Jürgenstein
6. Rain Kuusnõmm
Naised:
1. Agnes Rannaste
2. Marianna Bogdanova
3. Carolin Siimenson
Eks see mul üks huupi pakkumine ole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joonast
Member.
joonast
MemberPane täpsemini kirja, mida ja umbes kui palju sa teatud kellaaeg sööd, siis saab alles järeldusi teha, kas kogused on piisavad.
joonast
Membermu söögikorrad näevad välja sellised et hommikul söön võileibasid ja joon teed siis koolis saan süüa kell 11.00 kell 12.00 ja kell 13.00 siis tulen bussiga koju söön uuesti see kell 15.30 umbes ja siis olen kodus natuke kella 17.00-ks lähen trenni trennist tulen kella 18.40 umbes siis söön õhtusööki ja siis magama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaloraaži ei ole kokku löönud kava on endal kokku pandud
Janar Rückenberg-i kavade põhjal kuna need sobivad hästi ja toitun tavaliselt muud ei oska ütelda
vanust on mul 17,7 aastat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Praegusel hetkel olen 170cm kaalun 57.4kg ja rinnalt surun 62.5kg ja sügisel hakkasin kaalu täpsemini jälgima ja nüüd nelja poole kuuga on kaalu juurde tulnud ainult 400g. Milles küsimus?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kehakaalu on ikka vähevõitu. Probleem, miks kaal ei tõuse, on lihtne: sa sööd ikka liiga vähe. Mida sinu puhul see kaalu jälgimine üldse tähendab?
joonast
MemberEga keegi spartast valgeid selecti põlvesoojendusi pole leidnud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul kadusid need laupäeval trenni ajal ära, äkki keegi võttis need kogemata kaasa…joonast
MemberKas on ka mingi list kuskil, või kust sa tead seda ja mis võiks valgu tihedus olla (hera80)?
Kasutasin lihtsalt Google abi ja märksõnaks “tihedus” või siis inglise keeles “density”
joonast
MemberKreatiini tihedus peaks olema umbes 1.3 g/ml ja dekstroosil 1.54 g/ml
joonast
MemberJärelikult ikka toitumine pole nii nagu peaks. Kaalu tõstmiseks tuleb lihtsalt süüa rohkem kui keha ära kulutab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 14, 2012 at 11:22 e.l. in reply to: Maailma tugevaim mees 2011 järjekordselt Brian Shaw #252031joonast
MemberMetsikud raskused ikka küll
joonast
MemberPalju siis vett peaks panema kui teha 5gr kreatiini ja 35gr dekstroosi?
Niipalju, kui ise tahad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paarisajast milliliitrist täitsa piisab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused