joonast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 27, 2012 at 7:55 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #152035
joonast
MemberAjakirjandus ka asjatult süvendas inimestes paanikat ning nii need paljud inimesed koguvad mõtetult neid mune kokku. Munafirmadele on see loomulikult kasulik
joonast
MemberToitumiskava vaevalt keegi sulle tasuta pakub, tellida on seda aga võimalik http://www.fitness.ee/veebitreener
joonast
MemberIga päev on ikka algaja kohta liiga palju, kuna siis tekib juba taastumisega probleeme, eriti kui toitumine täpselt paigas pole.
märts 26, 2012 at 4:06 e.l. in reply to: XXXIII Eesti meistrivõistlused jõutõstmises, tulemused! #176460joonast
MemberOn jah niimoodi, aga seletada-parandada ei oska kahjuks.
Ustreamis peaks olema ka võimalus alla laadida salvestatud ülekanded, äkki aitab sama video üleslaadimine youtube-i
joonast
MemberAeroobset võib ikka teha aga kui eesmärk on lihase kasvatamine/ mitte kaalu langetamine, siis ei tasuks neid aeroobseid treeninguid väga pikale venitada.
märts 25, 2012 at 10:12 e.l. in reply to: XXXIII Eesti meistrivõistlused jõutõstmises, tulemused! #156546joonast
MemberMillegi pärast ei lase -83kg meeste ustreami jõutõmbe videos edasi kerida
joonast
MemberTõsiselt mõtled seda?
Usun, et nii mõnigi vend maksaks vabalt selle 10% ära ja võiks siis vabalt keelatud aineid tarbida? See teeb ju asja veel ebavõrdsemaks!
Ma arvan, et kasutaja ville1 mõtles, et see oleks võistluskeelule lisaks.
märts 23, 2012 at 8:26 e.l. in reply to: XXXIII Eesti meistrivõistlused jõutõstmises, tulemused! #159433joonast
MemberMehed:
1.Margus Silbaum
2.Alex-Edward Raus
3.Raigo Kuusnõmm
4.Rait Sagor
5.Argo Erit
6.Elar Kraav
Naised:
1. Eleri Õisma
2. Marianna Bogdanova
3. Agnes Rannaste
Võistkond:
1. SK Sparta
2. TÜ ASK
3. SK Reval Sport
märts 22, 2012 at 8:17 p.l. in reply to: XXXIII Eesti meistrivõistlused jõutõstmises, tulemused! #159964joonast
MemberÜks küsimus tekkis kui Mariusega algraskuseid paika panime. Et peab olema kindel summa, et saaks üldse osaleda. Aga enne katset saab ju algraskust muuta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ma usun, et kohtunikel on õigus keelata algraskuse muutmine, kui see peaks liiga väikseks osutuma.
märts 20, 2012 at 1:12 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #276284joonast
MemberNeid krõpsudega põlvesidemeid ei tohi minu teada jõutõstmis võistlustel kasutada…
joonast
MemberMis kursusel sa käid ja mida sa õpid?
Olen ise TTÜ-lane ja käin GymLecos, et koolile sama lähedal kui spordihoone.
Et kui huvi on, siis võin ka abistada/suunata (nii toitumises kui ka trennis)
Ma kahtlen, et see inimene käib ülikoolis…
joonast
MemberMis jalgadega pistmist on ülakehaga??,lihtsalt huvitab??
Loe Janar Rückenberg-i artiklit “Kõikvõimas kükk” http://www.fitness.ee/artikkel/1208/koikvoimas-kukki-osa
joonast
MemberSee 220kg jõutõmme oli küll väga kerge
joonast
MemberKas keegi jõutõstjatest on juba kella neljast ka homme Spartas, kes saaks kükitrikooga abistada?
joonast
MemberJa nüüd kõik järgi tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused