joonast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joonast
MemberKaloraazi on küll sul natuke liiga madalal, sellega kaasneb ka juba tõenäoliselt jõukadu. Rasva arvelt vaevalt sa enam seda kaalu alla võtad. Seda tuleb teha vee arvel, ehk päev enne kaalumist lülita menüüst absoluutselt kõik soolad välja. Mul enne jõutõstmis võistlusi aitab see enam kui kg võrra kergemaks saada. Ja kui kontrollkaalumisel selgub ikka, et kaal liiga kõrge, siis saun või aeroobne lisaks.
jaanuar 23, 2013 at 10:29 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #335488joonast
MemberKasutaja joonast pidas vist seda silmas, et kui vajutada pildile, kus on täpsemad andmed, siis seal on tõesti kirjas III tase
Just jah, ma algul seda “vali treener” ei pannud tähelegi.
jaanuar 23, 2013 at 12:09 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #334039joonast
MemberHuvi pärast uurisin webtreenerit, ja seal on nii Ott Kiivikasel, kui ka Indrek Otsusel märgitud tasemeks III. Tundub, et seal on nii mõnedki andmed vananenud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joonast
MemberMuide, Raigo on vist oma tõstevöö spartasse unustanud, üks tema nimega oli surumispingi juures maas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joonast
MemberJuhendis on kirjas, et võistlused toimuvad Revalis, kuid powerlifting.ee kalendris on kirjas, et Pärnus. Kas õige on siis ikka, et Tallinnas Reval-Spordis?
joonast
MemberKalapüük. Üleval paremal olev Vendv sai oma kala kätte ja karjus “Jee”. Lant lendas ära ja keegi sai sellega pihta.
Pildimängul ei ole mingit seost kalapüügiga
joonast
MemberVaja läheks üldiseks interneti kasutamiseks, võimalik et üht teist töö/õpingute alast (enamasti MS Office) nii et need eriti võimsust ei vaja.
Küll aga sooviksin kasutada arvutit:
1) Ühendades telekaga (kas läbi VGA või HDMI) vaadata sealt filme/videosid.
2) Vähene mängimine (näiteks Modern Warfare 3), ei aja siin taga seda et arvuti suudaks kõike parima graafikaga jooksutada.
3) Võimalik et mõningane videotöötlus (Sony Vegas, Adobe After Effects). Eelmine laptop suutis neid programme enam vähem jooksutada nii et siin mul muresid pole sest niikuinii tuleb uus oluliselt võimsam.
Ehk et otseselt väga võimast polegi vaja, küll aga tahaks osta ikkagi korraliku kui ma juba selle investeeringu ette võtan ja seega otsin soodsa raha eest võimalikult võimast pilli.
Kui tähtis on akukestvus?
joonast
MemberMa soovitaksin lugeda http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewforum.php?f=8 sarnaseid teemasid ja vajadusel uus teema teha. Seal on palju asjatundjaid, kes oskavad kindlasti head nõu anda.
juuni 8, 2012 at 3:34 p.l. in reply to: Jõutõstmise Euroopa MV noortele ja juunioridele Taanis, 5.-9. juunil! #81342joonast
MemberNagu ma aru saan, siis jõutõmbe viimane katse ei õnnestunud, sest õlad ei liikunud taha?
Jah, ei fikseerinud korralikult.
juuni 8, 2012 at 1:48 p.l. in reply to: Jõutõstmise Euroopa MV noortele ja juunioridele Taanis, 5.-9. juunil! #81406joonast
Member3. katse oli küll suhteliselt kerge, ei tea, mis 2. katsel ikka oli
juuni 8, 2012 at 1:38 p.l. in reply to: Jõutõstmise Euroopa MV noortele ja juunioridele Taanis, 5.-9. juunil! #81422joonast
MemberRausil küki lõppraskus 385kg – kuldmedal
mai 21, 2012 at 1:33 p.l. in reply to: Noorte ja juunioride EMV lamades surumises 2012: TULEMUSED #101963joonast
MemberKurat, mul jäi ikka 3ndast kohast nii vähe puudu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleks suutnud 145kg ilusti üles suruda (videos 9:20) oleks -83 III koha saanud aga kang liikus natuke tagasi. Ega polnud varem trennis isegi 140 ilusti üles saanud järgmine võistlus saab selle võrra parema tulemuse (praegu jäi 137,5). Aga vähemalt sai Sparta meeskondliku III koha karika
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 19, 2012 at 12:43 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #104387joonast
MemberHarku sõudebaasis
See peaks õige olema jah, kahjuks jäin hiljaks
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joonast
MemberElarile tõmbe hõbe ja kogusumma 6. koht
mai 11, 2012 at 12:06 p.l. in reply to: Rocca al Mare Kooli kevadised lahtised võistlused lamades surumises #110628joonast
MemberKas muidu käsklusi ei ole? Tagumik tohib pingilt tõusta?
AutorPostitused