joonast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joonast
MemberCytogenilt ärge küll valku ostke. Tastes bloody awful.Ma ostsin suvel suure hurraaga pea 5kg nende Milk&Egg valku, kaseiin ja albumiin, ning siiamaani pole suurt joonud.
Maha müün sõbrale, ma ei suuda lihtsalt juua sellise maitsega valku.
Magus, ebameeldiv. Peale haigust ei taha lõhna ka tunda enam.
Kellelegi seda valku ei soovita aga maha müüd küll sõbrale
joonast
MemberNjah oleks võinud siis teema pealkirja õietigi kirjutada..Ise tegid ka õigekirjavea selles lauses. Väljavõte eesti keele instituudi leheküljelt:
ÕIETI tähendab ’õigupoolest, tõtt-öelda, tegelikult’: me pole õieti tuttavadki, ma pole täna õieti midagi söönud, läksin sinna õieti ainult tema pärast.
ÕIGESTI tähendab ’nii nagu on õige, õigel moel’, vastand on valesti: õpilane vastas õigesti, kell käib õigesti.
joonast
MemberEsimesest lausest, mis on teema algataja kirjutatud, on kirjavahemärgid puudu ja kohe väga halb on lugeda. Ärme jäta eesti keele õigekirja unarusse ning üritame ikka ka foorumis järgida õigekirja reegleid.
joonast
MemberMul sama asi, peaaegu kogu aeg väidavad kooliarstid, et mul vererõhk liiga kõrge ja pulss ka tavaolekus kõrge, aga kui koolis tehti väiksemat sorti koormustesti, siis olid peaaegu kõik näitajad väga head, ainult hapniku tarbimine oli hea.
joonast
MemberEga’s jah, igasugustesse kooli jõusaalidesse lastakse vahest ka juba 12-aastaselt, kuigi vähegi mainekamad kohad on seadnud siiski endale kõrgemad vanusepiirid, sinna 16 kanti tavaliselt. Ega enne seda vanust seda tavaliselt tõsiselt ei võeta.
joonast
Memberkorduvalt olen juhtkonnaga rääkimas käinud. siia tegin selle teema ainult sellel põhjusel et küsida kas see on normaalne klubi. kirjutasin juba algul seda.Normaalne see klubi kindlasti ei ole. Ise küll ei suudaks niisuguses kohas trennis käia, kui varustus pole korralik ja ka töötajad, kes peaksid seal kliente teenindama, ei saa oma tööga hakkama.
joonast
MemberKasuta kirjavahemärke ka järgmine kord. MUidu raske jutul mõtet leida.Oli tõesti väga raske lugeda, pidin mitu korda lugema, et aru saada.
joonast
MemberLisan ka harjutustepanga lingi, millest kasutaja jaagok rääkis: seal vajuta rinna peale ja harjutusi oi kui palju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joonast
MemberProteiin=valk
joonast
Memberhttp://img1.imagebanana.com/img/f8t7dyrx/nurmekivi2.jpgSiit tabelist peaksid oma vastused saama. Sa arvutasid välja pulsi 82-88% oma max pulsist. Selles vahemikus arendad laktaalset kiirusliku vastupidavust. Kasutatakse intensiivsel intervall- ja kordustreeningul. Kestvus on lühike 40sek -2 minutit.
Mida siis näiteks mina arendan, kui ma teen trenni umbes 2 tundi aga keskmine pulss on ~80% maksimumist ?
joonast
MemberVõta raskus pane rätik läbi raskuse augu, võta hammastega rätikust kinni nii et raskus ripub rätiku küljes ning hakka pead üles-alla nõksutama.Niisugune harjutus vist hammastele eriti kasulik ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joonast
MemberIse kaalun 75kg ning pean seda igati normaalseks kaaluks oma 180cm juures. Samas on soov vähendada oma rasvaprotsenti. Kuid siiski enesetunne on hetkel hea ning trenni ja kõike jõuan teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 8, 2009 at 7:26 p.l. in reply to: kas 4 korda nädalas jõutrenni on sobilik, et lihast kasvatada? #200944joonast
MemberKui trenn on piisavalt intensiivne ja pikk, siis saab kindlasti ka nelja päevaga hakkama.
joonast
MemberSiin samas fitnessi lehel on ka üks väga hea lehekülg: harjutustepank, kus saad vaadata erinevatele lihasgruppidele mõjuvaid harjutusi harjutustepank seal klõpsi kaela pildi peale ja näed päris mitmeid harjutusi
joonast
MemberMina igatahes eelistan jooksmisele ratta sõitu;) Ise teen ka peale ratta sõitu lamades kätekõverdusi ning kõhulihastele kere tõstmisi- selleks on harku-nõmme terviserajal ka spetsiaalsed “jõulinnakud”
AutorPostitused