joonast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joonast
MemberLamades surumises see aeg oli rohkem.seal oli tõesti 90 sek.
joonast
MemberKas soorituste tegemise jaoks on ka mingi ajaline piirang ? Ma võingi ju tegema jääda seal neid EZ kangiga küünarvarte kõverdusi või kükke.Iga harjutuse jaoks oli aega 75 sekundit.
Ja raskused olid piisavalt suured, et nendel, kes korralikult tegid, ajast puudu ei jäänud.
joonast
MemberPalju õnne ka minu poolt!
joonast
Member….sojatooted, kodujuust….
joonast
Memberma mõtlesin aja all seda, et oma kiire tegutsemise puhul- ma lihtsalt unustan söömise ära. Kindlasti võib see imelik tunduda, aga kui mul ei ole söögiisu- kuidas ma saan ennast sundida sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Suhtumine- kui mul on kõht täis ja ma söön kogu aeg peale, kas see kahjulik ei ole, magu peaks vahepeal puhkama ka ju. Täistopitud tunne ei ole ka hea, minule põhjustab see jõuetust. ma ei leia, et pirtsutan, aga kui viibin nädalas 4 päeval kodust 14 tundi eemal, siis kogu päeva toidu kaasa võtmine on ebareaalne. Ma ei leia, et peaksin toituma 100% õigesti. Tahan leida lihtsalt enda jaoks parimad võimalikud variandid.See täistopitud tunne tekibki siis, kui süüa harva suuri koguseid sisse, aga kui süüa iga 3-4h tagant, siis saab süüa ka natuke väiksemaid koguseid ja seda halba enesetunnet ei tekigi – tean seda omast käest. Ja kas tõesti ei ole selle 14 tunni sees kordki aega poest läbi hüpata ja midagi normaalset söögiks osta. Väga hästi sobib, kui osta näiteks kodujuustu (maitse murakamoosiga kodujuustu- väga hea maitsega, aga süsivesikuid rohkem ka tavalisest) või siis näiteks kohupiimatoru. Ise ostan ka tavaliselt kooli kaasa kohupiimatoru, koolis söön lõuna ajal sooja toitu, peale kooli käin poest läbi ja ostan kodujuustu topsiku, siis trenni ning peale trenni valgusheik veel peale. Enesetunne on koguaeg hea, kuna energiat on ja kõhtu korraga “rõvedalt” täis ei topi.
joonast
MemberNaised bodyfitness +163 cm
Cristina Alev – 2
Jaanika Saareleht – 7
Annika Summel – 6
mehed klassikaline kulturism -180cm
Imre Vähi – 3
Marti Taru – 8
Mikk Raudsepp – 5
mehed klassikaline kulturism +180cm
Jüri Leinvald – 1
Indrek Viska – 5
Mehed kulturism -90kg
Ott Kiivikas – 3
joonast
MemberÜlekanne piirab max kiirust, maastikuratastel tavaliselt on nii et suurtel kiirustel hakkaks väntamiskiirus juba ventilaatorit meenutama.Hübriidil ja maanterattal on rattad suuremad ja esihammakad üldiselt ka, saad kiiremini sõita
Kui tahab ikka ka maastiku peal sõita siis ainuke variant on maastikuratas. Ning ega maastikurattal see ei tohiks küll takistuseks olla, et väntamiskiirus liiga suureks läheb, kui just mingi kõvem maantee sõitja pole. Tartu rattarallidelgi sõidetakse maastikuratastega ja pole probleemi hoida keskmist kiirust nt 35 kmh juures. Kui mäest alla kimada 50-ga, siis jah lähevad jalad sõlme. Aga ma arvan, et ainuke õige variant on siiski maastikuratas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joonast
MemberMis tähendab ratta max. kiirus?
joonast
MemberJa üks küsimus veel: mis kellani on noortele sissepääs?
juuni 29, 2010 at 3:08 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #269539joonast
MemberAga õla harjutuste ajal oli kõva vana seal ploki peal biitsa tegemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See vana jäi ja tihti sinna kaamera ette:D pärast rääkis ka ühega vendadest, äkki nende tuttav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Aga ise tahaks näha Vähi trenni
joonast
MemberHeavy duty tähendab pikka patareide eluiga, aga see ei ütle patareide tüübi kohta mitte midagi. Tavaliselt on ikka AA või AAA patareid
joonast
MemberSpartas tõesti ainult 350.- kuu? Aga muidu Laagrist mitte väga kaugel, Sauel, on ka jõusaal. Seal küll natuke väiksem see jõusaalike aga raskusi on piisavalt ja igat lihasgruppi saab ikka korralikult läbi võtta.
joonast
MemberLihtsalt huvi pärast küsin, et mis jõusaalis sa siis enne käisid?
joonast
MemberNo rattasõit treenib peale jalalihaste ka veel väga hästi tuharalihaseid, ning kui raskel maastikul sõita siis ka mingil määral käelihaseid. Krambid tekivad üldjuhul mineraalainete puudusest aga endal pole küll veel olnud, et varbad krampi tõmbaks, tavaliselt ikka säär. Kui sa võtad pudeliga jooki sõidule kaasa, siis võid sinna sisse raputada soola, see peaks aitama, või siis süüa magneesiumi tablette.
joonast
MemberKui toode sisaldab enamuses ikka kanalihamassi, siis minu arvates ei väri see lihatoote nimegi. Õiges lihatootes peaks ikka vähemalt 50% liha olema aga igasugustes poe pihvides ja vorstides on see vb ainult 10%, ülejäänud kanalihamass. Ega ametlikult kanalihamassi ei liigitatagi liha alla
-
AutorPostitused