joonast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joonast
Member
aprill 4, 2011 at 6:04 p.l. in reply to: Aeglased valgud, mida võiks süüa enne magamaminekut #295904joonast
MemberKohupiim, kodujuust. Õhtul tuleks valku tarbida koos rasvaga, et imendumine aeglasem oleks.
joonast
Membermillest, te aru ei sa:D Küsimus seisneb selles, et mida ma pean sööma, et kõhulihased kõige paremad oleksid, te ei pea mulle ütlema, et vaata poest, kus on seda nii palju ja nii palju, vaid öelge mulle need söögid, joogid mida peaksin sööma.Sa oled ikka asjast täiesti valesti aru saanud. Ei ole olemas toiduaineid, mis su kehast rasvad ära kaotaks. Rasvapolstri vähendamiseks on just vaja panna paika palju valku, rasvu ja süsivesikuid vaja on päevas. Ehk tähtsam on just kaloraaž (toidu kogus), mitte see, kas sööd burksi või kanafileed. Kuid loomulikult parema tulemuse nimel tuleks enda menüü kokku panna tervislikest asjadest: kanafilee, riis, kodujuust, kohupiim, köögiviljad, kala jne
joonast
MemberPiira parem süsivesikute kogust muudel toidukordadel.
joonast
MemberSheiki panen ühe mõõdulusikatäie pulbrit, mis koosneb väidetavalt 130 cal, milles 2g rasva ja 23g proteiini ja 4g süsivesikuid (tegemist on USA päritolu tootega). Sellele lisan veel umbes teelusikatäie viinamarjasuhkrut. Trenni koha pealt said õigesti aru.Peale trenni tarbid ainult ühe teelusikatäie süsivesikuid?! Peale trenni on sv-d väga tähtsad. Sv-d peaks olema mitte vähem kui valku
joonast
Member…mõni ütleb et saia võib süüa mõni mitte…Saia ning ka saiatooteid tuleks tarbida võimalikult minimaalselt, kõige parem oleks kui need üldse menüüst eemaldada.
joonast
MemberPalju õnne !
märts 21, 2011 at 1:25 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #293843joonast
MemberMulle meeldisid need naljad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga oskab keegi öelda, miks Otil koguaeg munakoor peas on?
Et higi silma ei voolaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joonast
MemberTere.Hakkasin jõusaalis käima, koolikõrvalt – suveks vormi ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mure seisneb selles, et kunagi lapseeas oli väga paks, siiani on nahk väljaveninud ja lotendab kõhuosal..
Võib-olla osatakse anda mõni treening nipp, kuidas oleks võimalik treenida ennast sedasi, et saada lahti sellest lotendavast nahast…See ei saa muidugi kerge olema, aga tahtmist on, siis on ka võimalusi.
Ettetänades,
Lacoste
Selline üleliigne nahk saab olla ainult siis, kui on toimunud väga suur kaalukaotus lühikese ajaga. Oled kindel, et probleem pole liigses rasvas?
joonast
MemberKükkis ta esimesel katsel 300. 2 korda proovis ka 320kg aga vajus taha ära . Surumise jättis vahele . Tõmbe kohta ei oska öelda.Sagor katkestas peale kükki
joonast
MemberMillal pilt sisse lülitatakse? Kas siis kui võistlus algab?
Edit: Juba jõudis Ott vastata
joonast
MemberHea uudis on see, et LIVE ülekandeks on ka kõik valmis ja õige pea paneme välja lingi, läbi mille saate otseülekannet vaadata!Väga hea uudis!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joonast
Member1. Kui kaua Te jõusaali külastate ?
1-5 aasta
2. Mitu korda nädalas Te tavaliselt jõusaalis käite ?
3-4 korda
3. Kui pikk on Teie tavaline jõusaali külastus ?
2-2.5 tundi
4. Kas piirdute ainult jõusaali külastusega ?
Jah
5. Milliseid jõusaali lisavõimalusi kasutate ?
saun
6. Külastate jõusaali ,et :
ennast vormis hoida
jälgida tervislikku eluviisi
7. Miks olete just selle jõusaali valinud ?
Sobiv asukoht
taskukohane hind
hea varustus
sõber soovitas
8. Olete :
mees
9. Teie vanus :
15-20 a
10. Olete :
lepinguline klient
Palun:)
joonast
MemberKui ma ükskord Järve Selverist otsisin viinamarjasuhkurt, siis öeldi, et neil polegi. Mina olen tavaliselt ostnud seda Rimist, kus 500 g oli u 1,2 EUR-i
-
AutorPostitused