joonast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 23, 2011 at 10:17 e.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused lamades surumises: Eesti uus absoluutne rekord 285kg! #318658
joonast
MemberVaatasin võistlusi otseülekandes netist ja kohtunike töö oli minu arvates väga hea. Siiski ei saanud paaril korral täpselt aru, milles probleem ja mis põhjusel katset ei loetud. Marko, mis selle Eleri Õismaa surumise stardiasendiga oli? Ja miks ei loetud Margus Silbaumi 2. ja 3. katset ära? Rohkem küsimusi minu jaoks ei tekkinudki, vaatamata ülekande mitte just hiilgavale kvaliteedile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei tea, mis täpselt Eleril oli aga Margusel mõlemal katsel tõusis tagumik pingilt.
oktoober 16, 2011 at 12:44 p.l. in reply to: Elementaarne kombo – Hera80, glükoos ja kreatiin #317835joonast
Memberjoonast
MemberKas kaks M suurus jõutõstevööd jõudsid täna kohale?
joonast
MemberMinu teada ei jagata osalejaid kaaluklassidesse, vaid on kolm kategooriat: noored, naised ja mehed. Reeglid siin
joonast
MemberPane siis jalapäeva kava ka üles
september 23, 2011 at 5:29 p.l. in reply to: Küsimus valgu,kreatiini ja rasvapõletamis toodete kohta #314379joonast
MemberBCAA on igas vadakupulbris sees. Ma ise sealt Mass Recovery ja Mass IsoWhey ostnud. Järgmisena kaalun Nutrisport 90+ proovida
Mingil määral kindlasti jah aga vaevalt, et näiteks seal Nitro valgu ühest annusest 5 grammi kätte saab, seda pidasin silmas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 23, 2011 at 4:49 p.l. in reply to: Küsimus valgu,kreatiini ja rasvapõletamis toodete kohta #314367joonast
MemberMa ise plaanin ka nüüd jägmiseks osta selle Mass Whey, hind soodne ning BCAA on kohe sees.
Kreatiini tasub osta pulbri kujul, kui raha arvelt tahad kokku hoida. Kuid samas kapsleid on mugavam võtta.
joonast
MemberPoolkükk 45 kraadiTäiskükk 90 kraadi ehk täisnurk
Sügavkükk no kraade ei tea aga nii põhja kui kannatab
Ma olen nii arusaanud..
Sügavkükk ja täiskükk on ikka pigem sünonüümid.
joonast
MemberMa usun, et sellest väga kasu ei ole pikas perspektiivis. Sellist meetodit kasutaks, siis kui oleks vaja end näiteks teatud kaalu hetkeks saada(nt. võistlusteks), sest selle vedeliku ja kaalu jood sa suure tõenäosusega kohe tasa ,kui just vedelikupuudus eesmärgiks pole.
joonast
MemberMaitse asi, endale läks peale kõige rohkem rocky roadMa olen ka ainult seda Whey Gold’dest tarvitanud ja maitse oli küll päris hea jah
“>joonast
MemberJooksva vee all ei võta külmutatud kala sulatamine küll väga kaua aega
“>joonast
MemberMis see ebareealne kehakaal siis on? Ja toitumise kohta on siin fitness.ee lehel ja ka foorumis nii palju infot, et tuleb ainult viitsida otsida ja lugeda. Aga peamine on see, et kaalu langetamiseks tuleb tarbida vähem energiat kui seda kulutatakse.