joonas25
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joonas25
MemberNO on lämmastikei soovita sul mingit asja kasutada, kui sa ei tea mis see on ja kuidas toimib.
palju sa trenni teind oled ja mis su pikkused-kaalud-mõõdud on muidu?
Ja trenni teen tavaliselt 5-6 korda nädalas: rinda 3x, jalga 4x, selga 2x, kõhtu 4-5x, biitseps/triitseps teen superseeriatena 2x nädalas. Pluss veel nipet näpet näppude tugevdamise harjutusi, randmetele, kaelalihastele on ka spetsiaalsed rakmed olemas. mõnikord juhtub tõesti nii et iga päev teen midagi, tean küll et treeningute vahele jäävad puhkepäevad on kõige tähtsamad lihaste arenguks, õlg ja triitseps saavad kindlalt liiga suure koormuse, nüüd olengi neid natuke vähem teinud. Eesmärgiks on mul kehakaal saada 2-3 aastaga üle 110 kilo, praegu tuleb iga kuu vähemalt kilo juurde. Mina leian et ma ei võta liiga palju valgukokteile: 4x25g pluustoidust saadav mingi 70-80g on just paras.
joonas25
MemberNO on lämmastikei soovita sul mingit asja kasutada, kui sa ei tea mis see on ja kuidas toimib.
palju sa trenni teind oled ja mis su pikkused-kaalud-mõõdud on muidu?
Vanust on 19….pikkust 194 ja kaalu 91kg, veel septembris kaalusin 83 kilo…rinnalt suudan kuskil 110 kilo kandis suruda, kükke teen ka 3 korda nädalas, seal on rekord 150 kilo….mis sa arvad kas see animal pump ei ole selline toode mis lihased lihtsalt treeningugaüles mõneks tunniks pumpad…pakendilt lugedes nagu täpselt aru ei saa…igatahes on see kreatiini toode. High octane performance supplement designed to help you blast through plateaus and perconceived limitations. built on the proven foundation of creatine.
joonas25
Memberloom!soovin sul neid tooteid lähemalt uurida
väga paljudel on samad koostisained, pump ja nitro peaksid mõlemad NO omad olema, ma ei tea kas on hea mõte nii palju NO tarbida..
Mis asi on see NO
joonas25
MemberVeel tahtsin küsida seda et milliseid süsivesikuid veel jooki segada, enne lugesin et mõni lisab veel proteiinijoogile süsivesikuid…
Kes keelab??? Muidugi võid, ega ta ju ei plahvata.Teine asi on, et miks? Peale trenni joo ikka kindlalt veega, piim kaotab kogu asja mõtte. Aga muul ajal võid piimaga juua küll, maal tõesti saad ju seda tasuta, mis sest, et natuke rasvasem kui poepiim.
Miks peale trenni piimaga juua ei ole mõtet, kas siis ei imendu piisavalt kiiresti….praegu olen ma tavaliselt võtnud koos piimajookidega(välismaa omad, Aura piimajookide moodi.
-
AutorPostitused