Jones
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jones
MemberPalju õnne!!
Jones
MemberSuure osa oma valgust saad kätte kohupiimast. Mine poodi, võta pakid kätte ja uuri,kus kõige rohkem on. Võin kohe öelda, et nendes odavamates, nelinurksetes pakkides, mis ligasuse vältimiseks nüüd uues hõbedases pakendis.
Jones
MemberTagaosale – selili pingil vastupidine lendamine trossidega. Teed ja tunned, et rsk, SEE nüüd küll mõjub.
Jones
MemberFred vastas kunagi ühele küsijale, kes tahtis ka kaalust alla võtta, et tehku kõigepealt pärast jõutrenni aeroobne ära ja siis kihutagu endale ?eik sisse. Aga nimelt sellepärast nii, et see tüüp tahtis ka rasva maha saada.
Jones
Member54. keska ujula. Täitsa normaalne ja hiljuti remonditud koht. Võimalik, et koolil nüüd mingi teine nimi, igatahes on endise abc 8 juures, s.t tänase Rancho Salooni lähedal. Kui sõpaka poolt tulla, siis vist vasakut kätt.
Jones
MemberSellise asja nimi on massipüramiid. Aga päris huupi ära hakka ka seda kasutama, tavaliselt tehakse püramiidiga ainult lihasgrupi baasharjutus. Mine ja küsi treenerilt, kuidas parem on.
Jones
MemberA mul virutasid hästipäevitunud poisikesed Pariisi saali dushiruumis dushigeeli ära. Kusjuures ma ise olin max 1,5 m eemal. Niikui selja keerasin, lännu. Ja maja on ilgelt suur, üles ma neid enam ei leidnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jones
MemberVõib teema lukku panna, Frediga kontakt olemas.
Jones
MemberOld Man, kas selgitaksid pisut lähemalt, mida ma selle teadmisega peale peaksin hakkama?
Jones
MemberEi usu hästi sellesse viimasena pakutud meetodisse. Pealegi, velol pulsilugeja olemas, järelikult kasutan seda.
Jones
MemberTänud ülioperatiivse vastuse eest! Juba täna saab jupp maad targemana trenni minna.
Jones
MemberJa tead, millise janu see tekitab… Lisa julgelt 2 õlle kalorid/vesikud juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jones
MemberKas ma sain nüüd Mareki jutust õigesti aru, et alkoholi põletades kulutab organism samuti kaloreid? Väga huvitav aspekt, pole varem sellele üldse mõelnud. Kui nii on, siis kas teab keegi, kui palju alko põletamiseks energiat kulub?
Jones
MemberNo ei ole jõle nõme, mul on sama + lõppu veel kaks harjutust küünarvart. Ei kurda.
Jones
MemberEt mis on superseeria?
Eesmärgiks efektiivsuse tõstmine intensiivsuse abil, sest ntx korduste arv oli juba piiri peal, seda tõsta ei saanud.
Biitsepsi massipüramiid: kangiga kaldlaual, neli seeriat, kordused 10, 8, 6, 6. Triitseps: lamades kukla tagant surumine, kordused samad. Teed 1 seeria bic, kohe seeria tric otsa. Puhkad 1-1,5 min. Kordad, kuni neli seeriat tehtud.
Järgmine bic harjutus/tric harjutus samamoodi, ainult et siis pole enam massipüramiidi, vaid kordused 8-10. Minu puhul ntx plokiga bic/plokiga tric. Üks alt üles vedamine trossiga, teine ülalt alla surumine.
Mida tänagi tegin.
Aga sõltub kindlasti kavast ka, kuipalju ja mida sa ühes trennis teed. Lase asjatundjal koostada,kui veel ei ole seda teinud, tasub ära.
-
AutorPostitused