jon
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jon
MemberEga osad inimesed ei saagi kreatiini võtta,lõõb põhja alt kohe,tean ise ka paari inimest
jon
Member170.83.22
jon
MemberSee on minuarvates individuaalne.Mina isiklikult teen umbes nii: 8.6.4.10
jon
MemberSa võid selle mingi kaheksa tundi varem ka kokku segada,peaasi et liigse soojakäes ei hoia seda.Ja nii kolm korda päevas on päris normaalne võtta seda,ise võtan ka enne ja peale trenni,aga õõsel küll ei viitsi.
jon
MemberAnnelinnas on arctic ,seal peaks päris norm olema.
jon
MemberMa vahetaks õla ja biitsepsi ära
jon
MemberLoogilisem oleks ikka seljapäeval biitseps teha.ja õlga ma küll peale rinnapäeva ei teeks.
jon
MemberMinuteada võetakse ka puhkepäevadel,osad võtavad sama koguse mis treeningpäevadel,osad 2 korda vähem kui treeningpäevadel.
jon
Membermina olen küll proteiini juurde seganud.Mingit vahet pole,lihtsalt mugavam on
jon
MemberKas se tähendab siis seda, et kui näiteks esmaspäeval teen rinnale seeriad 100 kg ga.siis mingi reedel teen veel rinnale trenni aga seekord 50-80 kg ga.sama palju kordusi ja seeriaid nagu esmaspäeval saja kiloga.
jon
Membersee ,juua kohe pärast segamist, on minuteada sellepärast ,et mõni vend võib mingil palaval päeval seda kuskil päikesekäes hoida päevotsa,ja asi läheb halvaks ning ongi häda lahti.koostises ta küll midagi ei muuda kui enne trenni valmis segad,mõjub samamoodi
jon
MemberMa teie asemel küll nii enam ei teeks.Ma ise tegin kunagi mingi viispäeva nädalas trenni ja tegin igalt lihast korra nädalas.Aga mingit arengut ei olnud kuna ühe trenni kestvus oli mingi 2 tundi intensiivset trenni.Kurnasin lihase lihtsalt liiga ära.praegu teen mingi 3-4 trenni nädalas ja arenguga olen väga rahul.Mina isiklikult jätan isegi mingi rinna ja triipsa trenni vahele mingi kolm päeva ,et lihas taastuda saaks.
jon
MemberKotikinnas
jon
MemberÕlad küll ei usu et nõrgaks jäävad.aga äkki on asi lihtsalt selles et ma retsin lihase juba esimeste seeriatega ära.sest olen viimastel kuudel lasknud viimased kordused kaasa aidata.see on vist selle lihase algul kohe ära kurnanud.nüüd alles lugesin et see tegelt vale.et ei tohi niipalju teha.
-
AutorPostitused