Skip to main content

jon

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 53 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kreatiini tarbimise mõjud #46405
    jon
    Member

Ega osad inimesed ei saagi kreatiini võtta,lõõb põhja alt kohe,tean ise ka paari inimest

in reply to: sinu pikkus ja kaal, vanus? #46050
    jon
    Member

170.83.22

in reply to: Seerjad #45038
    jon
    Member

See on minuarvates individuaalne.Mina isiklikult teen umbes nii: 8.6.4.10

in reply to: proteein no1 #45024
    jon
    Member

Sa võid selle mingi kaheksa tundi varem ka kokku segada,peaasi et liigse soojakäes ei hoia seda.Ja nii kolm korda päevas on päris normaalne võtta seda,ise võtan ka enne ja peale trenni,aga õõsel küll ei viitsi.

in reply to: Korralik jõusaal Tartus? #44715
    jon
    Member

Annelinnas on arctic ,seal peaks päris norm olema.

in reply to: Tagumised õlalihased #44636
    jon
    Member

Ma vahetaks õla ja biitsepsi ära

in reply to: treeningkava #44429
    jon
    Member

Loogilisem oleks ikka seljapäeval biitseps teha.ja õlga ma küll peale rinnapäeva ei teeks.

in reply to: krea #44298
    jon
    Member

Minuteada võetakse ka puhkepäevadel,osad võtavad sama koguse mis treeningpäevadel,osad 2 korda vähem kui treeningpäevadel.

in reply to: proteiin+valk? #43945
    jon
    Member

mina olen küll proteiini juurde seganud.Mingit vahet pole,lihtsalt mugavam on

in reply to: treening #43884
    jon
    Member

Kas se tähendab siis seda, et kui näiteks esmaspäeval teen rinnale seeriad 100 kg ga.siis mingi reedel teen veel rinnale trenni aga seekord 50-80 kg ga.sama palju kordusi ja seeriaid nagu esmaspäeval saja kiloga.

in reply to: pec-tec #43883
    jon
    Member

see ,juua kohe pärast segamist, on minuteada sellepärast ,et mõni vend võib mingil palaval päeval seda kuskil päikesekäes hoida päevotsa,ja asi läheb halvaks ning ongi häda lahti.koostises ta küll midagi ei muuda kui enne trenni valmis segad,mõjub samamoodi

in reply to: treening #43870
    jon
    Member

Ma teie asemel küll nii enam ei teeks.Ma ise tegin kunagi mingi viispäeva nädalas trenni ja tegin igalt lihast korra nädalas.Aga mingit arengut ei olnud kuna ühe trenni kestvus oli mingi 2 tundi intensiivset trenni.Kurnasin lihase lihtsalt liiga ära.praegu teen mingi 3-4 trenni nädalas ja arenguga olen väga rahul.Mina isiklikult jätan isegi mingi rinna ja triipsa trenni vahele mingi kolm päeva ,et lihas taastuda saaks.

in reply to: Poks??? #43330
    jon
    Member
    in reply to: Poks??? #43329
    jon
    Member

Kotikinnas

in reply to: Proteiinid algajatele #42850
    jon
    Member

Õlad küll ei usu et nõrgaks jäävad.aga äkki on asi lihtsalt selles et ma retsin lihase juba esimeste seeriatega ära.sest olen viimastel kuudel lasknud viimased kordused kaasa aidata.see on vist selle lihase algul kohe ära kurnanud.nüüd alles lugesin et see tegelt vale.et ei tohi niipalju teha.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 53 total)