jon
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jon
MemberAlternatiivne toode oleks võibolla tribulus.Seda saab eestist.
jon
Membervõi äkki mõtlesite testosterooni
jon
MemberMis asi see testasterool veel on.Midagi uut äkki,varem pole küll sellisest asjast kuulnud.
jon
MemberVaadake siinsamas lehel on tööriistade all kaloriarvuti.seal on ka.
jon
Memberma soovitaks küll võtta 1 kord hommikul enne sõõki ja 2 kord peale trenni.
jon
MemberEi juhtu midagi.sa võid tal päevotsa ka seista lasta,peaasi ,et sa mingis normaalses kohas seda hoiad,et ta kuskil päikesekäes ei seisaks.
jon
MemberAga võta siis õlale mõned harjutused vähemaks ja pane nende asemele selja harjutused.õlg saab naguinii rinnaga ka natuke vatti.
jon
Membernoh sul sõber siis vist kuskil jalaväes või luures.ja noorteajal
jon
MemberKuperjanovi ÜJP`s on küllaltki normaalne jõusaal(sõjaväe kohta).
Tegelt on seal isegi kaks jõusaali(ajateenijate ja ohvitseride oma aga viimases saad paraku vist ainult koristamas käia).
Ja kui saad kuhugi tulejuhtimis kompaniisse või miinipilduja patareisse, siis on ka seda vaba aega rohkem.
Ja pole niipalju seda ringi jooksmist ja metsas olemist.
jon
MemberMa küll peale trenni ei segaks piimaga.eriti veel rasvasega.Aga kui raha pole ,siiis võid ju dextroosiga ja veega ka segada.
jon
MemberMinuarvates on rind õlg ja triitseps liiga lähestikku.ma paneks nad kõik ühele päevale või teeks pikemad vahe.ja biitseps ja selg on ka samamoodi
jon
MemberTänud
jon
MemberÄkki oleks keegi nii kena ja saadaks ka mulle selle kava.joeln@hot.ee
jon
MemberMinu arvates 10 k puhast lihasmassi 3 kuuga,on väga utoopiline,eriti veel kui kaalud 60 kg.kui nii oleks ,oleks ju väga hea,teeks enne suve mingi kolm kuud trenni ja kõik,oleks suveks keha olemas.10 kg minuaarvates,ikka ilgelt suur hunnik liha.
jon
MemberÄkki hernes selgitaksid täpsemalt kuidas saab whey lemon parem olla,minuarust jääb ta küll igas asjas prolabile alla.olen ise mõlemat ,nii pure wheyd kui ka whey lemon superit kasutanud ,ja ütleks küll et prolabi oma on ikka kõvasti parem
-
AutorPostitused