joller
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joller
MemberKui käia jõusaalis 2 x nädalas, siis mina teeks mõlemal päeval ikkagi sellise harjutuste valiku, et terve keha saaks mõlemal korral läbi töötatud. Harjutuste hulk praegusel juhul on ka ehk liialt suur.ma käin muidu jõusaalis ülepäeviti tavaliselt ehk siis 4 korda nädalas.
Tänan kõikide nõuannete eest, muudan ka vastavalt kava.
joller
MemberNüüd siis kuu möödas ja 179/64/16Veel üks kuu 179/67/16
joller
Member177/60/16Esimene kuu saalis
“>Postitan iga kuu nüüd siia kui meeles püsib, siis on hiljem huvitav vaadata ja naerda enda üle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd siis kuu möödas ja 179/64/16
joller
Member177/60/16
Esimene kuu saalis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Postitan iga kuu nüüd siia kui meeles püsib, siis on hiljem huvitav vaadata ja naerda enda üle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joller
MemberMa arvan ,et fakt, et sellist keha nagu professionaalsetel kulturistidel, ilma steroide tarvitamata ei saa, ei ole just riiklik saladus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nojah aga kindlasti sa nõustud et on võimalik saada vägagi toonitud ja ilus keha ka ilma steroide kasutamata. Kui just tõesti ei hakka kulturistiks, siis sellest piisab täiesti ja kulturistide lihased on paljudele hoopiski ebaatraktiivsed.
joller
MemberFännasin mõningaid mehi niikaua kui veel noor ja loll olin ja uskusin, et hea söögi ja valgupulbriga saabki kõva trenni tehes samasuguseks kui mustvalge poster seinal:)Polnud siis veel sõna steroid kuulnudki! Kahjuks enam ei fänna kedagi kulturismis.
Kahju siis, et oled ebakindel inimene ja seetõttu ka ebaõnnestusid oma treeningutes. Aga eks see on su enda süü.
joller
Memberjoller
MemberMass peaks peki arvelt tulema küll, kui süsikaid veidi juurde panna veel.Kui aga tõsiselt rääkida, siis tee omale asjade põhitõed selgeks ja loe siinseid teemasi, saad aimu ehk, mis on valesti su toitumise juures.
Lühidalt: Ilma ehitusmaterjalita sa müüri ei lao. Olgugi, et töömehed (energiarohke menüü) ja vajadus (trenni tulemusel) on olemas.
Tõlge: tarbi rohkem valkusid ja rasvasid, õhtul söö kala, kana, loomaliha ning päeval soovitan rasvast kodujuustu, rohkem kohupiima võib ka, aga sinu puhul kodujuust tundub vajalikum. Võid ka hapukoort lisada toitudele.
joller
MemberMina ütleks selle kõige peale, et alkoholism on probleem, mis tuleks ühiskonnast välja juurida. Üks asi on kasulik kehale, teine asi on kasulik mõistusele, hingele ja tahtejõule. Minuarust on sõltuvused nõrkused (peale trennisõltuvuse muidugi). Aga see on ainult minu arvamus, ärge pikka viha pidage!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõiksugused sõltuvused on nõrkused. Ära aja endale mingit paska, et kui oled sõltuvuses trennist, siis see on hoopis teistsugune asi kui sõltuvus alkoholist. Üks on küll palju vähem kahjulik, kuid siiski sõltuvus. Kõiki asju tuleb mõistlikult teha.
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)