Skip to main content

jokk

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 76 through 85 (of 85 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Eksklusiiv-Intervjuu Marek Kalmusega #176330
    jokk
    Member

Kui teed seda enda jaoks ja tõesti, et rannas saaks oma 57 biitsaga uhkeldada, siis aga palun. Miks aga ronida siis võistlustele, teades, et sa pole enda ega teiste vastu aus. Võimalik et Kalmus halastamatu ja kannatamatu, hakkas kartma, et noored poisid tulevad ruttu järgi ja vajaski seda ekstra pushi, ei jõudnud paari aastat ära oodata, või lihtsalt ei huvitunud asjast piisavalt, et hakkata lugema ja praktiseerima “õiget” toitumist ja trenni. Ärge saage valesti aru, Marek teeb loomamoodi trenni ja näeb vaeva kuid kui teda huvitab pigem enda arendamine ja väsimus. Vaadaku ennast ise peeglist, mõõtku raskusi ja lugegu sekundeid kui kaua magama jääb õhtul et arengut näha, mitte ärgu võistelgu ebaausalt.

Kas oleksite minu fänn edasi, kui võistleksin 100m jooksus naistega. Teeme kõik ju 5 päeva nädalas kõvasti trenni, ometigi on võistlustel meie jaoks eraldi kategooriad. Variant oleks teha vaba klass (nagu kiirendusautodel, kus igasugune ümberehitamine on lubatud).

Andke andeks, mulle vaesele täisöönud spordihuvilisele! Häid jõule

in reply to: Jõulud. #176283
    jokk
    Member

Jõu-le

in reply to: Jõusaal… #175882
    jokk
    Member

HEhe Ma ei teinud suvel ehk 3 kuud midagi ja peale suve jõudsin rohkem kui enne suve

Ei tea küll, kui vana oled, aga äkki tuli jõudu lihtsalt sellest, et oled lihtsalt noor ja keha veel areneb – st et pole veel kasvu täis kasvanud.

Suvega kipub jõud päris ruttu kaduma jah, isegi kui teed trenni aga mitte piisavalat tihti. Õnneks on vormi kergem taastada kui nullist alustada.

Väga vana teema muidu üles kaevatud

in reply to: Lehe üldpilt!=? #175327
    jokk
    Member

Kui midagi pole katki, siis miks seda torkida. Samas hetkel leht tundub küll pisut kirju,

uudiste näitamisel võiks ehk mõõtu võtta näiteks delfi või postimehe-ga (kuigi reklaam

teeb needki väga kirjuks, aga eks sheik on vaja lauale teenida). Tähtsamad/uuemad uudised

suuremate piltidega ja kohe lehe üleval. See java junn (vahetab uudiseid, teeb asja üsna inetuks).

It-lahenduste hinnad kipuvad sinna 10 k ja rohkem kanti, kui ei leia mõnda kodus treijat.

Tegelikult tahtsin öelda, et leht meeldib, lihtsalt vaadata et asjad kokku sobiks.

in reply to: probleem #175296
    jokk
    Member

Ilmselt probleem hingamises. Ära hoia hinge kinni, kui raskust üles surud, puhu raske osa peal õhku vaikselt välja ja kui raskused alla tagasi tulevad, hinga. Liiga lärmakas ei tasuks ka olla, häirib ehk teisi aga pisut puhkimist ei tee ka kellelegi häda.

in reply to: Võistlusgrimm #144237
    jokk
    Member

Aga küsimuse esimene pool, kui palju see spets grimm katab ?

in reply to: Lõuatõmme & kätekõverdused. #140649
    jokk
    Member

No lõuatõmbamises on võimalik kehaga kaasa aidata, st et tuleb selline nõks sisse. See ei ole eputamiseks, vaid lihtsalt viimaseid seeriaid, kus oled väsinud, kergem lõpetada.

Kätekõverdustega tuleb äkki see nõks siis sisse, kui teed mingit superseeriat ja oled lõpetamas. Juhtiv käsi teatavasti ikka pisut tugevam ja aitad sellega ennast rohkem püsti.

in reply to: Kava!! #138663
    jokk
    Member

Minu vabandused.

Oleks siis isegi huvitatud sellest. Kui aega ja tahtmist, siis minu meiliaadress on jok.k@hot.ee

in reply to: Kava!! #138603
    jokk
    Member

Kas lihtsam, poleks siia üles panna. Kasvõi mõni selline inimene, kellele on see saadetud.

in reply to: sci-mx, tundmatu tegija ? #138390
    jokk
    Member

Peaks olema Leho Rennit – mina olen tema käest ostnud. Mõistlik mees.

Viewing 10 posts - 76 through 85 (of 85 total)