johhu12
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
johhu12
MemberSelline rumal küsimus, et kui ma laen ja laadimise ajal tuleb puhkepäev vahele, kas ma siis pean kah võtma kreatiini 20g? Ja mis aegadel?
johhu12
MemberVaatan nüüd, kas kannatab selja trenni jalaga ära vahetada, kuna kolmp. on kohe jooks.
Hantlid pole väga minu teetass, aga kui midagi head oskate soovitada, siis võiks täitsa proovida.
Õlapäeval teen siis üle nädala õlapressi ja kangiga surumist seistes.
Jalapäeval vahetan jalasirutus ette ära reie tagaosa trenažööriga. Aga kas good mourning ei ole peamiselt mõeldud alaselja jaoks?
johhu12
MemberAitähh asjalike vastuste eest kõigile! Kogemata läkski vahetusse õla ja selja päev. Esmaspäeva tegin nüüd läbi selle kava järgi- ise tundsin, et rind sai hästi koormust ja biitsepsile võiks isegi rohkem veel anda, aga vast see selline petukaup. Overkill? Ise tundsin, et esmaspäev on vägagi viis ja panin kokku sellise kava, mille ma reaalselt enam vähem sama mahuga olen ka läbinud. Kõhtu tehes ma annan iga trenn endast kõik ja ei tunne küll järgmise trenni ajal, et kõht oleks väsinud. Tegin nüüd mõned muudatused teie tarkuseterade põhjal.
Esmaspäev – Rind
Surumine kangiga lamades 1×12, 1×10, 1×8, 1×6 – suurenevate raskustega
Surumine kangiga lamades ülespidi kaldpingil 1×12, 1×10, 1×8, 1×6 – suurenevate raskustega
Surumine kangiga lamades kaldpingil allapoole 1×12, 1×10, 1×8, 1×6 – suurenevate raskustega
Käte kokku viimine trenazööril istudes (Liblikas trenazööril) 2×10, 2×8 suurenevate raskustega
Biitseps
Küünarvarte kõverdamine kangiga scottipingil 2×10, 2×8 – kõigepealt üksikute hantlitega ja siis järgi kohe kangiga, hantlite raskused suurenevad
Küünarvarre kõverdamine hantliga istudes kontsentreeritult 2×10, 1×8 suurenevate raskustega
Küünarvarte kõverdamine seistes kangiga 4×10
Erinevad harjutused kõhu jaoks.
Teisipäev – Selg
Lõuatõmme 1×8, 2×6
Jõutõmme 4×10
Alatõmme trenazööril, kitsas haare 4×10, vaheldub traktoriga – viimasel seerial raskused suurenevad
Tõmme plokil ülalt laia haardega 4×10 – viimasel seerial raskused suurenevad
Keresirutus horisontaalsel alaseljapingil 3×10
Trapets
Õlatõste smithi masinal 1×14, 1×12, 1×10, 1×8 – suurenevate raskustega
Käsivars
Randmepainutus kangiga istudes, althoie 4×15
Randmepainutus kangiga istudes, pealthoie 4×15
Erinevad harjutused kõhule
Kolmapäev – Kardio
Neljapäev – Õlg
Surumine kangiga seistes – 4×10
Lendamine küljele hantlitega – 3×10
Õlapress – 4×10
Käte eemale viimine liblikas trenazööril 3×10
Triitseps
Küünarvarte sirutamine allapoole, seistes plokkmasinal 3×10 , 1×8 – viimasel korral raskus suureneb
Prantsuse surumine hantliga ühe käega, istudes 4×10 – viimasel korral raskus suureneb
Prantsuse surumine hantliga kahe käega, istudes 4×10 – viimasel korral raskus suureneb
Homme vaatan, kas jääb väheks triitsale ja olenevalt sellest, kas tuleb üks harjutus juurde.
Erinevad harjutused kõhu jaoks
Reede – Jalg
Kükk kangiga, kang turjal 4×10
Jalapress trenazööril 2×10 , 1×8 – viimasel korral raskus suureneb
Jala sirutus ette trenazööril 3×10 – viimasel korral raskus suureneb
Pöiasirutus trenazööril istudes 1×12, 1×10, 1×8 – raskused suurenevad
Pöiasirutus jalapressil 1×12, 1×10, 1×8 – raskused suurenevad
Jalgade kokkupressimine trenazööril 2×10, 1×8 – viimasel korral raskus suureneb
Erinevad harjutused kõhule
Pühapäev – Kardio
Vist peaks olema kõik. Mis te nüüd arvate? Kas siis tõesti ainult baasharjutuse põhjal tehtud kava on parem, kui selline kõik üksipulgi läbi võetud kava lihastele?
johhu12
Memberhttp://www.fitness.ee/kaloriarvuti siit saad infot kalorite ja toitainete kohta. Peale trenni muna ja toorelt? huvitav, miks sa peaksid peale trenni hunniku rasvu seedimise aeglustamiseks sisse võtma?Toores muna ei täida kõhta ja hea peale trenni kohe külmkapist võtta, aga teades nüüd, et nii palju rasvu sees on ei joo enam. Aitäh
johhu12
MemberSelline küsimus toore muna kohta, et kui palju on seal valke, rasve, süsikaid ja kcal? Ja mida teie arvate nende toorelt joomisest peale trenni?
johhu12
MemberSuur aitäh kiirete vastuste eest;)
-
AutorPostitused