johann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
johann
MemberMa olen näinud vähemalt kahte inimest, kellel viskas punnid yles ka kreatiini kasutamine….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>johann
Member1. Teie fitness.ee kasutaja? johann
2. Kui vanalt ja miks hakkasite jõusaalis käima? 16. aastaselt, et saada head füüsilist vormi
3. Teie pikkus ja hetke kaal? 190cm ja 75kg
4. Kes on Teile olnud eeskujuks? kõik, kes käivad motiveeritult trennis
5. Teie jõunäitajad? lamadessurumine 100kg, jalapress 250kg, kükki ja jõutõmmet pole proovind
6. Kas kasutate mingei lisandeid? ei
7. Teie meeldejäävaim kogemus seoses jõusaaliga? jõusaalis nägin esimest korda, kuidas naised lõuga tõmbavad:D
8. Teie suurim saavutus jõusaaliga seotud spordi vallas? pole võistelnud pärast jõusaalis käima hakkamist
9. Kas kavatsete ka edaspidi jõusaali külastada? kindlasti
@redemption – Mis ülikoolis õpid? Ise õpin Tartu Ülikoolis ja ka matemaatikat
MemberTänud, ega siis midagi, kui trenni ja katsetama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>johann
MemberNii et, kui ma teen näiteks 1. päev alakeha ja 2. päev ülakeha ning jõutsüklit, siis on mingeid tulemusi ka loota?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>johann
Member+25
Membereino-heino …. see oleneb täielikult inimesest … kodus on võimalik trenni teha küll suht piiratult kuid mingi tasemeni ikka …. umbes nagu autoga sõitma õppida garaazis:)
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … käivitada saad mootori, edasi tagasi meetrikese saad ka sõita kuid päris sõit tuleb õppida selgeks seal kus teised ka sõidavad …. kõdus võid mingi baasi alla teha kuid õige trenn hakkab ikka pihta jõukas …
…täpselt

johann
MemberKuidas sa koormust tõstad püramiidi kasutades? Kas suurendad raskusi, kui esialgsed raskused jäävad kergeks või kordusi niikaua, kuni suudad uued raskused peale panna?
johann
MemberHetkel Tallinnas ja Planetsport, varsti Tartu ja TÜASK-i jõusaal
“>johann
Member12x kaart oli minu mäletamist mööda 240.-(õpilased, üliõpilased)