johann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 1, 2006 at 2:15 p.l. in reply to: Fitness.ee portaali kasutajate kokkutulek – Ole kohal ! #96910
johann
MemberEi, aga seda enne/ennem ja õigesti/õieti asja on siin foorumis nii palju juba nämmutatud, et asi võiks juba selge nagu olla!
Keep up the good work Jackie!
Siin foorumis on palju kasutajaid, kes kirjutavad piitseps, seerjad, bloki jne. Ise olen niivõrd laisk, et ei viitsi neid vigu parandada, kuigi tahtmine on suur, sest muidu laguneb eesti keel täiesti ära.
P.S. Ära tee neist välja, kes ütlevad, et sa oled tähenärija

johann
MemberMinu viga ei pannud seda tähele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>johann
MemberMul jäi ka silma see sama lõik, tsiteerin:
“Küsimus, kui palju peaks treenima, on samuti olnud pikalt vaidluse all. Tippkulturistid teevad trenni 2 tundi järjest ja 5-6 päeval nädalas, kuid sellise treeningplaani jälgimine on suur viga, arvestades kahte asjaolu. Esiteks sõltub treeningmahu taluvus geenidest – tavainimene ei suuda sellisest mahust taastuda. Teiseks kasutavad tippkulturistid sellise mahu taluvuseks keemilisi abivahendeid, mis sageli on keelatud ja kahjulikud.”
Siit loeb algaja välja, et enamik tippudest kasutavad keelatuid võtteid. Seega tõenäoliselt teeb järelduse, et tugevaks saada peab tingimata sööma kõike, mis on purgis ja pulbri kujul.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii, et minu arvates oleks ikka mingit muud artiklit vaja. Sellist, kus oleks võimalikult objektiivselt seda kajastatud.
P.S. Ise ei tarvita ühtegi toidulisandit ja saan väga hästi hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>johann
Member6igesti mite 6ieti
johann
MemberKalmus 8. koht
Kiivikas 10. koht
johann
MemberNoh, nokud mõõdetud ja ego tõusnud… selle teema võib vast ammendunuks lugedairw
johann
MemberMarek Kalmus
johann
MemberOk
??:”>johann
MemberSöö loengute vahel seda, mida sa muidu sööksid. See, et sa koolis käid ei ole mingi vabandus, et mitte korralikult süüa. Olin eelmisel aastal ka statsionaarõppes ja pidin jala ühest tunnist teise minema, samas söödud sain nagu pidin. Mõnikord on jah loengud 8.00-18.00 so what? Paned hommikul söögid valmis ja asi klaar. Ise tegin liha, panin karpidesse valmis kohupiima puuviljade ja koorega, kodujuustu salatit jne. Mis iganes pähe tuleb, mille iganes järgi isu on (jäädes muidugi enda normi piiresse).Edu!
Ise olen ka söönd siiamaani seda, mis ette jääb. Peaasi, et kõht oleks täis.
??:”>johann
MemberAitäh, eks ma siis katsetan.
Ise kaalusin ka enne varianti hakata jooma vahepeal jogurtit või sööma mingit piimatoodet.
johann
Member1. Ott Kiivikas kulturism – 90kg. 5.koht
2. Valju Jaagomägi kk – 170cm 16.koht
3. Kaido Voogla kk – 178cm 10.koht
4. Marek Morozov kk – 178cm 13.koht
5. Indrek Viska kk +178cm 16. koht
johann
MemberTänud!
johann
MemberToetan ka seda ideed 100%.
johann
MemberTartu Ülikool, Matemaatika
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>johann
MemberPakun, et Ott saab 3. koha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused