johann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
johann
MemberHead kavad on siin lehel:
veebruar 26, 2007 at 3:15 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107809johann
Memberaga iga inimene ongi oma õnne sepp …. sest need kes jäävad elu hammasrataste vahele need jäävad sinna ikka ise …. prügikasti kõrvale istuma läheb inimene oma vabast tahtest ….. enne sinna minekut on tal veel mitu võimalust ..Kas sa tahad väita, et inimese elujärg ei sõltu millestki muust, kui tema tahtejõust?
See ikka sõltub ka sellest, kus inimene on üles kasvanud. Inimesel, kes sünnib mingis vaeses Aafrika riigis, on palju raskem täisväärtuslikku elu elada, kui inimesel, kes on sündinud mõnes heal järjel olevas Euroopa riigis.
veebruar 25, 2007 at 8:46 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107745johann
MemberTänapäeval on ikka iga mees ise oma õnne sepp olenemata, kes on võimul, on see keskerakond või keegi teine. Tõsistele patriootidele ma küll jah selle väitega vastu ei saa, küll aga nendele noortele (pean silmas mitte pensionäre), kes oma elu nigeluses (sh. vaesuses) süüdistavad valitsust.Issanda loomaaed on kirju. On inimesi, kes süüdistavad teisi oma vigades. On inimesi, kes löövad alati igal pool läbi, kus nad osa võtavad. On inimesi, kes lihtsalt jäävad elu hammasrataste vahele.
Ma nõustun, et igaüks peaks olema oma õnne sepp, aga vahest tuleb ka endale kahjutoovaid otsuseid langetada. Kui igaüks hoiaks ainult oma nahka, siis me ei jõua ju kuhugi. See, et olla võimul, olenemata valitsejast, on ju ehtne “semupoliitika” ja minu meelest näitab see nende inimeste usaldamatust ning maailmavaate puudumist.
Ning kui keegi kedagi enam ei usaldaks, siis inimesed hävitavad ise üksteist ära.(Polegi vaja mingit katastroofi nagu uus jääaeg)
veebruar 25, 2007 at 8:52 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107655johann
MemberKas saan õigesti aru, et kes valima ei lähe on ebanormaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Ütle mulle mida kuradit peab minema inimene valima, kes pole teemaga kursis? Nagu juba varemgi mainisin, et neid on väga palju, kes ei tea kõiki erakondasidki nimetada. Veel vähem nende eesmärkidest, saavutustest ja tõekspidamistest. MILLEKS PEAB MINEMA SELLINE KODANIK VALIMA? KEDA JA MILLE JÄRGI TA VALIB? Ajuvaba jutt, et kõik peaksid valima jne.Ega kõik ei peagi valima minema, aga need, kes ei lähe ei tohiks ka hiljem kurta valimistulemuste üle. Nagu president oma kõnes eile ütles:
“Need, kes ei hääleta jäävad neljaks aastaks hääletuks.”
johann
MemberMina teen sellise kava järgi 2 korda nädalas:
I päev
1. Lamadessurumine 4 x 10–12, 8–10, 6–8, 4–6
2. Lendamine masinal 3 x 8–10
3. Biitseps kangiga 3 x 10–12, 8–10, 6–8
4. Biitsepsitele ühe käega hantliga 2 x 10 – 12
5. Õlg hantlite surumine 3 x 10–12, 8–10, 6–8
6. Õlg ploki tõstmine ette 2 x 8 – 10
7. Kõht: keretõsted 2 x 20 – 25
8. Alaselg 3 x 10 – 12
9. Kõht: jalgade tõsted 2 x 15 – 20
II päev
1. Ploki tõmbed kukla taha 4 x 10–12, 8–10, 6–8, 4–6
2. Ploki tõmbed eest 3 x 8 – 10
3. Kitsa haardega surumine 3 x 10–12, 8–10, 6–8
4. Triitsepsile ühe käega plokil 2 x 10 – 12
5. Jalapress 4 x 10–12, 8–10, 6–8, 4–6
6. Jalakõverdus 3 x 10–12
7. Jalasirutus 2 x 12–14
8. Säär 3 x max
9. Kõht jalgade tõsted maas 2 x 20 – 25
10. Kõht: kerepöörded 2 x max
Eesmärgiks on vormi hoidmine, kuna tihemini ei saa hetkel käia.
P.S. Igasugused soovitused, kommentaarid on oodatud.
johann
MemberSeda kahtlesin minagi, aga mingi täpsusega peab ta ikka ju mõõtma, sest miks ta muidu sinna külge on pandud
johann
Member100% päris

johann
MemberKui kesklinna on viitsimist sõita, siis TÜ ASK-i jõusaal on täiesti normaalne.
Kõik saab ära tehtud ja 10 korra kaardi hind on 250.-
Ise käin seal ning ei kurda
jaanuar 20, 2007 at 8:09 p.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #101299johann
Member3 korda nädalas, ca. 1,5h kord koos aeroobsega
johann
MemberJõutõstmine ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>johann
Member2. oli päris pull:D
johann
MemberWELCOME TO ESTONIA
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise käisin ka kunagi Planetis, seal neile meeldib jah hinda kahekordistada koguaeg.
johann
Member@big poppa pump
Kuidas see trenn täpsemalt välja näeb? Ma saan aru, et baasharjutusi sa teed lihtsalt suuri raskusi paigal hoides, aga kuidas sa abistavaid harjutusi siis teed?
johann
MemberJah, sest see kava on mõeldud jõutõstjatele.
detsember 9, 2006 at 1:40 p.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #97732johann
MemberMa käin 2 korda nädalas, keskmiselt 1h 15min-1h 30min.
AutorPostitused