johann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
johann
Memberjõusaal ja jalgpall
johann
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
johann
MemberKõik on korras….KIITUS ANSIPI VALITSUSELE
ärge minge sinna tõmblema
need kes kinni peetakse on ise süüdi
Nõustun TANKiga, pole mõtet sinna ronida, kuigi ma usun, et nii mõnigi väga tahab(k.a. mina ise). Eilse päeva põhjal olen mina täiesti kindel, et Eesti politsei on niivõrd tasemel, et suudab nende vandaalidega hakkama saada. Nii et kannatust…
johann
MemberAjasid sinna majoneesi, jah ? Paned puhta särgi ja on rasv kadunud, või kui naha peale läks siis selle saab lapiga maha.Liiga hea nali
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
johann
MemberBodyfitness
1. Helina Villem
2. Eve Olesk
Naiste kulturism
1. Merike Sula
Fitness
1. Valeria Kozlovskaja
Noorte ja Juunioride Absoluudi 3 esimest
1. Eiko Rapur
2. Henri Tohver
3. Kristjan-Johannes Konsap
Klassikalise Kulturismi ja Meeste Kulturismi Absoluudi 5 esimest
1. Imre Vähi
2. Argo Vaible
3. Marek Liiva
4. Marko Rits
5. Ivo Pärle
johann
Memberok sinu rekord skjoumees on 200. Aga palju sa ilma särgita üles oled tõstnud? Huvitav on teada saada palju see särk tegelikult siis juurde annab.Küsimus selline, et mida skjõumees sa tarbid toidule lisaks? Ei usu absoluutselt, et tavaliste toidulisandite baasil oled oma rekordid saavutanud. Ei aita siin ka ainult Westside treeningkava.Ma ei saa aru, mida te mehed norite. Mis tähtsust sel on, palju ta ilma särgita surub või milliseid toiduklisandeid tarvitab (kui tarvitab)? Kui ta käis võistlustel ja reeglitepäraselt surus/tõstis rekordi, siis võiks ju talle hoopis toetust avaldada, et Eestis leidub tugevaid mehi.
P.S. Eestlase lemmiktoit on ju teine eestlane.
johann
Membernarkar ütleb ka et võib igal ajal lõpetada ….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …. ära solvu ….
tegelikult sa suure osa ajast ei saa arugi et sa väristad … sa ju ei tee seda tahtlikult …. see käib sul alateadvuslikult … tihti on nii et kui ma juhin tähelepanu et ärgu väristagu siis tuleb vastus et oih ma ei märganudki …
Ei solvunud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga mul ikka enamus kordadest ei ole nii, et alateadvus juhib, sest ma tavaliselt ikka teadvustan endale, et nüüd ma hakkan jalga väristama või pastakat keerutama.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P.S. Aga ma ei välista siiski alateadvuse rolli.
johann
MemberPigem on tegemist tahtejõu poolest nõrkade inimestega, kes ei suuda eriti keskenduda asjadele. Kindlasti annaks psühhiaater vastuse. Mine tea, ehk on lapsepõlves miskit valesti tehtud!Endal miskipärast pole kunagi seda jala väristamise vajadust olnud, ka ei tunne et millestki ilma oleks jäänud.
Ise kuulun ka nende “jalaväristajate” ja “pastakakeerutajate” hulka, kuid ei loe ennast tahtejõuetuks , sest kui ma tahan, siis ma ei värista jalga, see, ma usun on ka teistel nii.
Mina põhjendaks oma käitumist nii – tegelt ma ei peaks üldse seda kellelegi seletama, aga kui juba nii popp teema, siis…. – aeg-ajalt, kui mul on igav või on lihtsalt energia ülejääke, siis ma lihtsalt otsin endale alternatiivst tegevust.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>johann
MemberImelik jah, et videos on ainult üks õnnestunud tõste – see viimane jõutõmme.
Võibolla oli Joker tujust ära, kui videot monteeris
johann
MemberSirutaja masin 2×15Poolkükk 60kg 2×10
Tüüpiline kava.
Jah, selline on üks “korralik” jalapäev.
johann
MemberSee on ta spordiala eesmärk. Sprinter oli pealegi suvaline näide. Kui pole just tippsportlane, nagu siin, siis on ka peale spordi elu. Oma välimus läheb ikka korda küll, selle eest tuleks hoolitseda nagu hügieeni jms. Kelder on asjast väga kaugel, sellega panid küll mööda.Ning kordan veel, et jutt ei ole tippsportlastest. Tavaline treenija võib oma välimusega rahul olla, miks ei või mõni jooksja/sprinter teha seda aja viitmiseks, vormis hoidmiseks, mis talle sellest kuradi kiirusest kui ta ei võistle? Harrastuskorvpallurid kuskil III või IV liigas käivad ka oma lõbuks mängimas, peale oma põhitööd, lõbu ja vormi nimel, mitte “treenime kuni hilisööni, siis jõuame meistriliigasse” vms.
Haiglane on suhteline. Kulturistid on tavainimesele haiglased nt, minu arust on see ka kui keegi tahab Colemani sugune olla, sport küll, kuid ikkagi haige, ilusast kehast on asi kaugel. Stiimuliks võib suvaline modell ajakirja kaanelt olla, isegi Schwarzennegger, temagi polnud veel inimestele vastuvõetamatult suur. Eelkõige just seetõttu, et tal olid suured käed ja rind, mitte endast kaks korda laiemad jalad.
Nõustun Mr.Y-ga, ma ei saa aru, miks mõnedele ei mahu pähe, et keegi võib oma kehaga rahul olla.
Kui inimene teeb trenni lihtsalt oma lõbuks, siis ei pea ta ju ennast hakkama lõhkuma, et tingimata panna kangile mõned kilod juurde.
johann
MemberValesti lugesid! -aron- ütles kui “temal” raksuks siis poleks see tema jaoks probleem!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma sain aru küll, mida ta mõtles ma lihtsalt tahtsin näidata, et sellist lauset võib kaheti mõista.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>johann
MemberKui sellega mingit valu ei järgne siis minu jaox plex see probleem.Muie……
Minu jaoks pole ka probleem, kui sinu õlad raksuvad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>johann
MemberEi seal ei ole sellised, seal on need tavalised, kus sõrmed ka osaliselt kaetud. Need, mida ma mõtlen olid peaaegu nagu randmesidemed, mis ulatusid ka peopesani. Võibolla on lihtsam need randmesidemed osta:)
johann
MemberNägin täna trennis selliseid kindaid, mis olid randme tugedega, katsid ära peopesa, aga sõrmed olid katmata (nagu “poolkindad”).
Loodan, et keegi peale minu kujutab seda ette:)
Oskab keegi öelda, kust võiks selliseid kindaid soetada?
AutorPostitused