johann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
johann
MemberMaagia või asi… vaata alt vasakult diagonaalis üles. Numbrid 9,18,27,36,45,54,63,72,81 on kõik sama sümboliga. Nüüd otsi mulle mõni arv, millel tuleks erinev vastus peale tüvenumbrite lahutamist.Nagu juba Mr.Y väitis maagia või asi. Kui see matemaatiliselt läbi teha, siis:
1)Valime 2-kohalise arvu ehk see on arv kujul 10x+y, kus x = {0,1,2……9}, y = {0,1,…9}
2) lahutame tüvenumbrid: 10x+y-x-y = 9x
3) Seega meil saavadki tekkida ainult numbrid, mis jaguvad üheksaga.
Natuke täiendaks Mr.Y ses suhtes, et number 0 on ka sama sümboliga.
november 16, 2007 at 10:14 e.l. in reply to: 17.11 Elite Tour Marseille France ENNUSTA JA VÕIDA! #131309johann
Member7.
johann
MemberVähi – 6.koht
Vaible – 10. koht
Kalmus – 12. koht
Ader – 15. koht
johann
Member1.Ott Kiivikas
2.Imre Vähi
3.Marek Kalmus
4.Argo Ader
5.Valju Jagomäe
oktoober 23, 2007 at 12:09 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA- Meeste maailmameistrivõistlused – Jeju City #128928johann
MemberPakun, et Ott saab 3. koha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>johann
MemberMina pakun nii:
Marek Kalmus – 3. koht
Imre Vähi – 1. koht
Argo Vaible – 4. koht
Ott Kiivikas – 2. koht
johann
MemberIse ei ole küll rahakotti leidnud, aga olen paar korda pangakaardi omanikule tagastanud, kuna endaga sama juhtunud, et unustanud masinasse.
Ma ei leidnud seda küll joostes, aga täna leidsin avalikust wc-st rahakoti, mis tundus suhteliselt paks olema. Aga vaatamata sellele ei vaadanud ma sinna sisse, vaid viisin selle omanikule tagasi
.PS. Kuidas sa teadsid, et kellele tuleb rahakott tagastada, kui sa sinna sisse ei vaadanud?
MemberT-Nationi foorumis oli sihuke tore video. See on lihtsalt hullumeelne.Väga lahe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberSelge, tänud vastajatele.
johann
MemberKas sinna tõstesaali saab minna kergejõustikuhalli piletiga, kui saab, siis mis inventariga see tõstesaal on varustatud?
johann
MemberHetkel töötan autojuhina
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , sügisel jälle ülikooli tagasi.johann
MemberPostituse alguses, paremas üleval nurgas on nupukene SEADED – sealt valid KUVAMISSEADED – STANDARD.Ja kõik on vanamoodi edasi.
Varuge tiba kannatust, tunni jooksul proovin foorumi koodi uuendada, nii et kui märkate midagi, mis ei peaks nii olema, olge julged ja tehke häält.
Aitäh, saingi korda!
johann
MemberPikkus: 190 cm
Kaal: 80-82 kg
Rasvaprotsent: Hetkel ei tea, aga aasta tagasi oli 10%
johann
MemberKuna selgunud on lõplik seis Eesti KV 2007 (dopinguproovis põrus ainukesena Oleg Fjodorov), siis aeg on välja kuulutada võitjad.17 kõige täpsemat ennustajat võitsid Fitness.ee T-särgi, Fitness.ee pastakate komplekti ja Fitness.ee Xploderi.
Kas kuskil on see nimekiri ka olemas, kes need 17 olid?
johann
MemberKas seal pidid toimuma amatööride võistlused?
-
AutorPostitused