johann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
johann
MemberBullshit. Kobistasid. Kohtunik vilistas ka mitu korda saksa vastu ja jättis hispaanlaste vead vahel märkamata.Kui hispaanlased kobistasid, siis mida sakslased tegid? Kohtunik eksis jah, aga mõlemale poole vilistas valesti paar korda.
johann
MemberViva Espana!
Nad mängisid ikka sakslased igas elemendis üle, kahju ainult, et skoor nii väikseks jäi.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>johann
MemberVähemalt poolfinaalid läksid nii nagu ma lootsin
johann
Memberkindel või ? Kusjuures enne kui makirjutasin selle ma mõtlesin et kuidas õige on ja kuskilt on kõrvataha siiski jäänud et õlu jääb igatemoodi õlu. Aga ma võin vabalt eksida ja arvatavasti eskingi
jrx-l on õigus. Tõestus siin: http://www.keelevara.ee/login/?d=qs2006&am…x=0&sne.y=0
johann
MemberHea, et ma ei ole ühegi mängu peale raha pannud, sest kõigi 3 veerandfinaalpaari võitjad olen ma valesti pakkunud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänasest paarist loodaks Hispaania võitu, aga ilmselt võidab Itaalia, sest kõik mängud on olnud vastupidised alagruppide tulemustele.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>johann
MemberPakud valesti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nojah, Portugali kaitse oli ikka väga null ja Saksamaa mängis ka üle ootuste hästi. Nüüd tuleb loota, et Horvaatia (usun, et Horvaatia võidab Türgit) paneb sakslastele seina ette
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>johann
MemberNüüd on veerandfinaalid kohe algamas, keda siis finaali pakute?
Ise pakun (loe: loodan), et finaalis mängivad Portugal ja Holland, siis oleks lootust korvpalliskoorile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>johann
MemberJees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Holland all the way!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>johann
MemberHoian pöialt Hollandile, Rootsile ja Portugalile.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>johann
MemberVõi TÜSK-i jõusaal Staadioni tänaval, seal on ühekorra pääse 25-30 kr ja 10x kaart 250.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>johann
MemberTõstatan teema uuesti, sest ikka pole veel ära parandatud.
johann
MemberAsukohaks peaks olema “Tööriistad”->”Treeningkavad”Jah, seda lehte ma mõtlesingi.
johann
Memberhttps://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 Vajutad sinna “Add to Firefox” peale ja installid ära. Väga tõhus asi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui kellegi avatar ei meeldi, saad selle ka ära blokkida, mul 1 on blokitud.
Selle jalgrataste reklaami aadress: http://ad.smartad.ee/banners/77.swfTänud, nüüd saab jälle normaalselt foorumit lugeda.
johann
Member2ra vaata kui selline närvihaige oled:SProbleem on reeglis number üks. Ning kui su lauset vaadata, Angelo, siis võiks lisada ka reegli number seitse
“>Aga kui nii jätkad, hakkad lihtsalt veel rohkem hoiatusi saama. Muud ei midagi!
Mina leian ka, et kui teil on oskus/võimalus kirjutada korrektselt, siis kirjutagegi korrektselt!
johann
MemberAile postitatud video oli ikka parim
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused