johann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 9, 2013 at 4:28 e.l. in reply to: Kõrge vererõhk noorelt ja kergema treeninguga alustamine #342555
johann
MemberOluline on ka toitumist jälgida. Väga soolased ja rasvased toidud tõstavad vererõhku.
http://www.haigekassa.ee/files/est_kindlustatule_juhendid/Korge%20vererohk_final.pdf
johann
MemberIse hankisin endale ca 3 kuud tagasi Suunto M1 ja siiani olen rahul. Mind paelus ka Suunto lihtne disain ja kuna olen pühapäevasportlane, siis kallimat/võimsat ei tahtnud hankida.
aprill 8, 2012 at 1:31 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #234359johann
Member6,34
johann
Member… Kui kellelgi, kes süsteemi järgi treenib on häid Exceli tabeleid jagada, mis kõike arvutaks, siis võiks siia teemasse sheerida:)Ise ei treeni küll selle programmi järgi, kuid leidsin hea lingi.
august 29, 2010 at 4:13 p.l. in reply to: Uued BJJ/MMA baaskursused Tartus (Elustreening Eesti) #274457johann
MemberTere!
Mõni aeg tagasi vaatasin teie kodulehelt infot conditioning-trenni kohta, nüüd ei leidnud midagi. Kas need trennid hakkavad toimuma? Kui jah, siis mis aegadel?
Johann
johann
MemberNB äkki loete korralikult ja kui on midagi viga siis kommenteeri!!!Aga ongi ju viga: sõna “toetatakse” asemel on “teotatakse” kirjutatud, mida kasutaja Tommikas kommenteeriski.
“>johann
Memberca 3-4h. Tahaks vähem:)
johann
MemberPõnev video. Sellist vaatepilti pole veel dokumentaalfilmidest mina näinudki.
johann
MemberÜlikõva mees on Veerpalu
johann
MemberLahe video
detsember 26, 2008 at 6:08 p.l. in reply to: Ennusta & Võida – IV Honda Spordikuulsuste Jõuluturniir #176581johann
Member1. Ain-Alar Juhanson
2. Allar Raja
3. Ott Kiivikas
4. Tanel Leok
5. Argo Ader
6. Aleksei Budõlin
7. Ingemar Teever
8. Gert Krestinov
9. Olle Kärner
10. Andrus Murumets
11. Märt Israel
johann
MemberKooliarst keelas näiteks minu klassivennal jõusaalis käimise ära, sest muidu ta ei kasva enam,praegu ta vist 171.Kasvu kohta leidsin sellist asja ka. http://www.inimene.ee/pages.php3/1702?calc_id=16
Minu kasv tuli täpselt see mis ma praegu olen, aga ma loodan et see valetab ikka kõvasti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle prognoosis see arvuti 177, aga ma olen juba viimased 2 aastat 189-190
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>johann
Member1. Vanus? 21 a Sugu? M
2. Milline eluviis? füüsiline
3. Pikalt tavaliselt magad? 7-9 tundi
4. Oled selle tundide arvuga rahul? Jah
5. Kaua sooviksid magada? 7-9 tundi
6. Ümbritsev kodukeskkond? Linnaline
7. Kui, siis mis tegurid sind enim magamajäämisel häirivad? igasugune liiga vali lärm
8. Millised on meeldivaimad magamistingimused? soe ja mitte umbne
9. Mis on takistanud sind uinumast kõige tihedamini? mure, liigne mõtlemine, pinge
10. Milline oled unisena? passiivne ja tõsine
11. Milles töövõime langust unisena täheldad? keskendumises, suhtlemises
12. Millest otsid unepuuduse puhul abi? meelelahutusest
johann
MemberKus see täpsemalt asub..? Olen alles esimest kuud Tartus ja tahaks ka hea hinnaga treenida.Netist ma ei leidnud vana saali kohta infot.
http://www.tysk.ee/index.php?sisu=tekst&am…74〈=est
See vanem on siis Staadioni 21, rohkem infot ei leidnud ise ka hetkel. Kui midagi täpsemat tahad teada, siis küsi, sest käin ise ka seal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>johann
MemberKuule ära käi uues,TÜ vana jõusaal,mis on staadionil maksab minuteada 1 kord ainult 35krooni..Kõik põhiasjad on olemas ja trenni saad teha korralikult.Tule staadioni jõusaali,see kindlasti taskukohasem ja ka vähem rahvast käib,saab rahulikult treenida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, seal on üks kord 35 kr ja 10 korra kaart 300 kr.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused