joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joey
Memberarvan ikkagi, et asi on nahatüüpidest. Mõnel on lihtsalt erinev nahk, kui teistel. Kui veel kasutada sheike ja kreatiine, siis on kasv maximaalne ja nahk hakkabki rebenema…vot see omn minu arvamus.
joey
Membermina teen õlga küll rinna päeval. Ainult esiõlga ma peale rinda eraldi treenima ei hakka, sest selle saab kaldpingil surumise ja poomil väga hästi läbi. Teen ainult pärast hantlitega püsti lendamist 4 seeriat ja tehtud. Tagaõlga teen selja päeval.
joey
Memberkle T, kas sellel pildil, mis on su nime all, oled sina. Kui sul juba biits 44 ja rasva pole, peaksid parad jurakas olema.
joey
MemberKas peale magama minekut on mõttekas võtta sheiki. Sest selles sheigis mida sa peale trenni võtad on ju kiiresti imenduvad valgud ja magama minnes imenduvad need kiiresti ära, kasu ju ei miskit. On olemas ka spetsiaalsed sheigid, mis on mõeldud enne magama minekut võtmiseks. Nendes on just need aeglasti imenduvad valgud, mina soovitaks just neid enne magama minekut.
joey
Memberolen kuulnud, et suuremaid lihaseid tuleks treenida 10-12 seeriaga ja väiksemaid lihaseid 6-8 seeriaga. See on küll individuaalne, aga ise tegutsen küll selle järgi.
joey
Membersiis tekib küsimus miks üldse süsivesikuid peale trenni võtta, pole vaja ju kui paksuks läheb…saan aru et enne trenni, et jõuaks kangi ikka tõsta ja selle kulutab trenni ajal ära.
joey
Membersaias on rohkem süsivesikuid ja vähem valke. Kui andmetest vaadata, siis 100g kohta on umbes sama palju valke kui 100g kohta leivas, aga sai on kergem, seega vähem…
joey
Memberkas siis tõesti on lisavalgu tarbimine nii tõhus, mina näiteks ei tarvita mingeid lisavalke…lihtsalt söön muid valgurikkaid toite. Kui teie kasutama hakkasite lisavalke, kas siis juurdekasv oli ikka normaalsemast tunduvalt suurem…ehk peaks kah kasutama hakkama…?
joey
Memberpikkust 180, kaal 80, biits on 37, rind 112, reis 58 ja säär 38. kõik on külmalt just mõõdetud…
joey
Membermina teen lõuatõmbeid nii: võtan vanad püksid, sinna keskele sangpomm ja seon sääred kinni ja tõstan 3-4. Mu maksimum on 95 kilo üles tõsta.
joey
Memberno, küsiks nüüd palju teie meeste biitseps on. mul on 36 cm.
joey
Memberja sina oled ilge musklimees jah…
joey
MemberNo vahetaks teemat. Küsiks palju te siis jõutõmmet teete- nii seeriaid, kui ka max tõmmet. Mina teen seeriaid 71 kg.
-
AutorPostitused