Skip to main content

joey

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1,186 through 1,200 (of 1,213 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Alustamine proteiiniga?… #34621
    joey
    Member

ei ole seal mingit aega…võid võtma hakata varem või hiljem, see on lihtsalt valk ja seal pole mingit reeglit millal on õige aeg võtta…arvan ma

in reply to: latissimus dorsi #34613
    joey
    Member

ületõmme näiteks kangiga, käsi hoida võimalikult nii, et töötaks lailiahas. saab teha veel kummargil kang kõhu alla või hantlitega….minumeelest saab väga hästi teha. kui mul erilist lailihase harjutuste vahendeid polnud, mõtlesin kogu aeg välja kuidas seda kodus teha…tegin hantlitega/kangiga sama kõhu alla toomist ja mõjus päris hästi (muidugi tegin ma veel lõuatõmbeid) aga tuleb lihtsalt jälgida tehnikat, et mõjutaks just lailihast ja mitte suurt raskust algul lisada.

in reply to: Jõusaal tavalises elus #34586
    joey
    Member

muidugi jaksab palju asju paremini teha tavaelus.

in reply to: kas nii on kasu???? #34582
    joey
    Member

*kordusi ikka, mitte seeriad

in reply to: kas nii on kasu???? #34581
    joey
    Member

“…aga peaks hoidma kordusi 10-15 sees. Esimene seeria 15x, järgmine 12x ja viimane 10x.

Ma ei muuda seda kui valmistun võistluseks. See on sama aasta läbi. Rinnalt surumine on mul näiteks 60kg 20x, 101kg 15x, 142kg 15x ja lõpuks 182kg 12x,” ütles coleman artiklis. Küsin miks nii, mis head see annab et seeriaid nii kõrgel hoida?

in reply to: ott teeb täiega!!! #34513
    joey
    Member

krt Kiivika 7. koht on ikka tase. mees on ikka megatrenni teinud vahepeal…tase

in reply to: lihas valud #34540
    joey
    Member

jaja seda trepist alla tulemist olen kah kogenud, krt suure hooga ei saa tullagi, hakkab valutama. Aga tunne on hea jah…unbreakabl veel et kas sa ikka lased igal lihasrühmal vähemalt 5 päeva puhata, ehk siis kas igat lihast ikka umbes kord nädalas. Kui ikka lihas valutab selle trenni ajal siis pole asjal mõtet

in reply to: lihas valud #34534
    joey
    Member

kui lihas valutab on trenn ikka asja ette läinud. Aga kui nii palju et kohe ei saa lihast üldsegi pingutada vat siis on üle tehtud. Ja max raskus ikka peal ja surmani, samas hea tehnika.

in reply to: suhkur #34506
    joey
    Member

suhkurt ära küll söö, see on täielik saast, ise tarbin suhkurt võimalikult vähe. See on küll aeglasti imenduv, kuid kui sul on vaja kaloreid, siis soovitan täisväärtuslike süsiv nagu kartul riis leib jne(need on aegl imenduvad).

in reply to: Mida võtta? #34480
    joey
    Member

väike täpsustus, mis mulle Arnoldi jutust silma jäi. Et bodybuilding.ee artikklitest lugesin, et kreatiini ei võeta kuuridena, vaid: “Kas on mõtet tarvitada kreatiini kuuridena?

Antud arvamus tuleneb steroidide maailmast. Atleedid – “keemikud” kasutavad kuure selleks, et vähendada steroidide kõrvaltoimet ja, et retseptorid ei kohaneks steroididega.

Dr. Greenhaffi uurimused näitavad, et kreatiini tarvitamine kuuridena ei anna mingeid eeliseid. Kreatiini tarvitamisel lõpetab organism ise kreatiini tootmise, kuid niipea kui lõpeda kreatiini tarvitamine, siis see taastub. Leiti, et kreatiini tarbimisel 20-30gr seitsme päeva jooksul ja seejärel 5-10gr 4-5 nädala jooksul ning seejärel kõik uuesti, on hea skeem.”

in reply to: proteiin rasvaks??? #34239
    joey
    Member

võta siis lihtsalt valgusheike ilma süsiv sinna lisamata.

in reply to: Kui vanalt võib alustada #34463
    joey
    Member

kasv nüüd küll kinni ei jää. alustada tuleks väiksemate raskustega, et tehnikat oleks ja vaikselt hakkad raskuseid tõsta- intensiivselt

in reply to: kreatiin monohüdraat vs kreatiin tsitraat #34459
    joey
    Member

kuidas see manustamine käib, õeldud on, et teelusikatäis-kas siis kuhjaga(nii palju, kui peale mahub) või peab teelusikas natuke kaetud olema.

in reply to: Kõhulihased??? #34245
    joey
    Member

millised need kõhulihase harjutused sul välja näevad.

in reply to: Kõhulihased??? #34243
    joey
    Member

mina treenin kõhtu näiteks nii: iga3 päeva tagant, peale trenni viimase harjutusena ja algul raskusega jalgade tõsteid ja peale seda keretõsteid (parem küünarnukk vastu vasaku jala põlve). Seeriaid teen mõlemal harjutusel 3, kui jaksan/jõuan/viitsin siis ka rohkem ehk tunde järgi.

Viewing 15 posts - 1,186 through 1,200 (of 1,213 total)