Skip to main content

joey

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 1,213 total)
  • Autor
    Postitused
  • joey
    Member

Peale trenni proteiinisheik kell 2200. Koju jõudes kell 2300 kaks klaasi piima, mõned lusikatäied lahjat kohupiima, võimalusel salatileht ning klaas või kaks tomatimahla ning siis magama.

joey
    Member

Treenimise lihast kord nädalas viga ongi see, et kogu aeg pead lihase täielikult läbi saama, et ta ikka valutaks mitu päeva. See tähendab igasugused shokeerimised jne. Sellisele detailie peab märksa vähem tähelepanu pöörama, kui teed lihas kaks korda nädalas kava järgi.

Unusta ära igasugused isoleerharjutused lihasele. Neid kasuta harva vahelduse mõttes. Mina soovitan harjutusi kangitõsted laia haardega, kangi tõsted kitsa haardega, “haamritõsted”. Võid kasutada ka hantleid.

Biitseps on selline lihas, mille harjutusele on lihtne märkamatult liiga palju raskust peale panna. Proovi teinekord mõned kilod kergema raskusega ja lihasetunnetus on hoopis teine.

in reply to: nahk on pruunimaks läinud. #187321
    joey
    Member

Porgand äkki.

in reply to: Tervislik toitumine #187313
    joey
    Member

a)Hommiku- ja lõunasöögi vahe viietunniseks, selleks pead rohkem küllastunud rasva (vali rasvane juust või joo teed koorega) saama; oliiviõli võta peale sööki;

b )lõunal ei tohi salat olla polüküllastamata taimeõlidega, kõrvale joo teed koorega, muidu ok;

Mõlema kohta küsimus siis, miks?

Ehk a) miks soovitada küllastunud rasvu hommikul; ja b ) miks ei tohi polüküll. rasvu süüa lõuna ajal.

in reply to: Poks #187145
    joey
    Member

Ei tea kuidas teemaalustajal sellega on, ent oma käe ja teadmiste peal lambist kotti taguma hakata ei soovita kellelegi.

Miks?

in reply to: YouTube videod #186789
    joey
    Member

Kurat seda teab. Taolisi selle nähtud küll jõusaalis.

in reply to: YouTube videod #186751
    joey
    Member
    in reply to: Imelikud jõusaalivahendid. #186247
    joey
    Member

See on ju mingi geivärk. Mina selle peale ei roniks.

Õlatagaosa või mida-iganes saab ka tunduvalt efektiivsemalt treenida.

in reply to: Suits, alkohol, tervis ja treening #186065
    joey
    Member

Minu meelest päris põnev filmike oli. Noortele ma arvan, et paras vaatamiseks, mõni võibolla kohkub isegi ära.

Eriti lahe oli, et see nö doktor ise ka kogu aeg suitsu tõmbas.

in reply to: sõbraga “võidu vormi”, kihlvedu #185835
    joey
    Member

Max tulemuste võrdlemine näiteks enne ja peale dieeti. Siis võite biitsepsid ära mõõta enne ja pärast. Kellel väiksem rasvaprotsent, rohkem alles lihast ja jõudu, see on võitja.

in reply to: Öine rasvapõletus #184867
    joey
    Member

Minu meelest täiesti otstarbetu tegevus. Öösel esiteks ainevahetus muutub eriti aeglaseks, teiseks öösel magamine on ju minimaalselt energiat kulutav tegevus. Lihased põhimõtteliselt ei liigugi ju.

in reply to: Teie taastusjook #184717
    joey
    Member

Mitu dl sul see üks kulp on?

Mul on tegelt iga pulbri jaoks erinev kulp. Ma isegi ei tea kui mitu dl igaüks on. Kogused on ajapikku tunde järgi välja kujunenud.

in reply to: Udune ilm #184709
    joey
    Member

Oleneb muidugi päevast, kuid enamus sv kogustest võiks jääda enne ja peale trenni. Mul tavaliselt kisub pildi uimaseks dieedi ajal. Kui dieeti just käsil ei ole, siis planeeri oma toitumine nii, et sv siis, kui on aktiivne aeg ja rasvad siis kui on päeva passiivne aeg.

Soovitan lugeda viimast Muscle&Fitnessi, seal kuskil kirjutas enne trenni toitumisest. Sain targemaks, et tatar pidavat päris hea olema enne trenni.

in reply to: Teie taastusjook #184705
    joey
    Member

Palju kroomi ja B vitamiine, mida me trenni käigus välja higistame..

Vist oli nii <_<“>, isegi tsinki vist sisaldab, igastahes niipalju, kui mina lugenud olen kirjandusest, siis pärm on üks rikkalikumaid naturaalseid vitamiini allikaid üldse ( parandage, kui eksin, vbl on mul aegunud kirjandus )

Kas sa omaalgatuslikult pärmi lisad või lugesid kuskilt. Muidu tundub ju päris hea mõte, pärmis on jah palju kasulikku. Kas see hiljem kõhtu paisutama või-mida-iganes tegema ei hakka.

Ise üldiselt kasutan massi ajal:

Whey Gold – üks kulp (~25g valku)

Malto6 – kaks kulpi

Dextro – üks kulp

Glutamine FX (soovitan) – üks teelusikatäis

BCAA FX – üks teelusikatäis

Kreatyl FX (soovitan) – väike teelusikatäis

Centrum

Vita C

(Praegu rasvapõletuse ajal on kõik sama, ainult sv kogused on väiksemad)

in reply to: Mitu korda nädalas lihas läbi? #184701
    joey
    Member

Mida intensiivsem on trenn, seda harvem peab olema sagedus. Kui tahad ühte lihast kaks korda nädalas teha, siis ei tohi su trenni väga intensiivsed olla.

Sama kehtib ka treeningmahuga, ehk mitu seeriat ühele lihasele teed. Suurema intensiivsuse korral peaks olema ka väiksem maht.

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 1,213 total)