joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 21, 2009 at 10:10 e.l. in reply to: Mida sööte teie tavaliselt oma viimaseks söögikorraks enne magama minekut? #187579
joey
MemberPeale trenni proteiinisheik kell 2200. Koju jõudes kell 2300 kaks klaasi piima, mõned lusikatäied lahjat kohupiima, võimalusel salatileht ning klaas või kaks tomatimahla ning siis magama.
märts 20, 2009 at 9:30 e.l. in reply to: Treeningujärgne lihasvalu, delayed-onset muscle soreness, DOMS #187442joey
MemberTreenimise lihast kord nädalas viga ongi see, et kogu aeg pead lihase täielikult läbi saama, et ta ikka valutaks mitu päeva. See tähendab igasugused shokeerimised jne. Sellisele detailie peab märksa vähem tähelepanu pöörama, kui teed lihas kaks korda nädalas kava järgi.
Unusta ära igasugused isoleerharjutused lihasele. Neid kasuta harva vahelduse mõttes. Mina soovitan harjutusi kangitõsted laia haardega, kangi tõsted kitsa haardega, “haamritõsted”. Võid kasutada ka hantleid.
Biitseps on selline lihas, mille harjutusele on lihtne märkamatult liiga palju raskust peale panna. Proovi teinekord mõned kilod kergema raskusega ja lihasetunnetus on hoopis teine.
joey
MemberPorgand äkki.
joey
Membera)Hommiku- ja lõunasöögi vahe viietunniseks, selleks pead rohkem küllastunud rasva (vali rasvane juust või joo teed koorega) saama; oliiviõli võta peale sööki;…
b )lõunal ei tohi salat olla polüküllastamata taimeõlidega, kõrvale joo teed koorega, muidu ok;
Mõlema kohta küsimus siis, miks?
Ehk a) miks soovitada küllastunud rasvu hommikul; ja b ) miks ei tohi polüküll. rasvu süüa lõuna ajal.
joey
MemberEi tea kuidas teemaalustajal sellega on, ent oma käe ja teadmiste peal lambist kotti taguma hakata ei soovita kellelegi.Miks?
joey
MemberKurat seda teab. Taolisi selle nähtud küll jõusaalis.
joey
Memberhttp://fishki.net/comment.php?id=49033
Tulevane MR O
joey
MemberSee on ju mingi geivärk. Mina selle peale ei roniks.
Õlatagaosa või mida-iganes saab ka tunduvalt efektiivsemalt treenida.
joey
MemberMinu meelest päris põnev filmike oli. Noortele ma arvan, et paras vaatamiseks, mõni võibolla kohkub isegi ära.
Eriti lahe oli, et see nö doktor ise ka kogu aeg suitsu tõmbas.
joey
MemberMax tulemuste võrdlemine näiteks enne ja peale dieeti. Siis võite biitsepsid ära mõõta enne ja pärast. Kellel väiksem rasvaprotsent, rohkem alles lihast ja jõudu, see on võitja.
joey
MemberMinu meelest täiesti otstarbetu tegevus. Öösel esiteks ainevahetus muutub eriti aeglaseks, teiseks öösel magamine on ju minimaalselt energiat kulutav tegevus. Lihased põhimõtteliselt ei liigugi ju.
joey
MemberMitu dl sul see üks kulp on?Mul on tegelt iga pulbri jaoks erinev kulp. Ma isegi ei tea kui mitu dl igaüks on. Kogused on ajapikku tunde järgi välja kujunenud.
joey
MemberOleneb muidugi päevast, kuid enamus sv kogustest võiks jääda enne ja peale trenni. Mul tavaliselt kisub pildi uimaseks dieedi ajal. Kui dieeti just käsil ei ole, siis planeeri oma toitumine nii, et sv siis, kui on aktiivne aeg ja rasvad siis kui on päeva passiivne aeg.
Soovitan lugeda viimast Muscle&Fitnessi, seal kuskil kirjutas enne trenni toitumisest. Sain targemaks, et tatar pidavat päris hea olema enne trenni.
joey
MemberPalju kroomi ja B vitamiine, mida me trenni käigus välja higistame..Vist oli nii
“>, isegi tsinki vist sisaldab, igastahes niipalju, kui mina lugenud olen kirjandusest, siis pärm on üks rikkalikumaid naturaalseid vitamiini allikaid üldse ( parandage, kui eksin, vbl on mul aegunud kirjandus )Kas sa omaalgatuslikult pärmi lisad või lugesid kuskilt. Muidu tundub ju päris hea mõte, pärmis on jah palju kasulikku. Kas see hiljem kõhtu paisutama või-mida-iganes tegema ei hakka.
Ise üldiselt kasutan massi ajal:
Whey Gold – üks kulp (~25g valku)
Malto6 – kaks kulpi
Dextro – üks kulp
Glutamine FX (soovitan) – üks teelusikatäis
BCAA FX – üks teelusikatäis
Kreatyl FX (soovitan) – väike teelusikatäis
Centrum
Vita C
(Praegu rasvapõletuse ajal on kõik sama, ainult sv kogused on väiksemad)
joey
MemberMida intensiivsem on trenn, seda harvem peab olema sagedus. Kui tahad ühte lihast kaks korda nädalas teha, siis ei tohi su trenni väga intensiivsed olla.
Sama kehtib ka treeningmahuga, ehk mitu seeriat ühele lihasele teed. Suurema intensiivsuse korral peaks olema ka väiksem maht.
-
AutorPostitused